I tu wlasnie sie zgadzam w 100%. Tak sie sklada, ze akurat nikt na to nie ma wplywu, psy jak szczekaly tak szczekaja i beda szczekac. Ale to mnie najbardziej smieszy, gdy pozniej widze na akcjach jak jakies leszcze bez vt, bez gildii, no dobra moze co po niektorzy wylizali rowa i sa w gildii lub maja vt, ale jak glosno szczekaja. Przychodza na akcje i tylko, co drugie slowo to bluzgi w nasza strone. Widzieliscie kiedys zeby ktos z Wanted tak szczekal jak wasze przydupasy bez vt, gildii ? Chlopak nie ma pojecia o sprawie przychodzi i jak jest juz po akcji to tylko potrafi wysmiac i pocisnac od zydow i nie wiadomo, kogo jeszcze pocisnac jakie to jestesmy pizdy, itp. a sam najwiecej zrobil w tej wojnie, haha. No bo jak kazdy tutaj wie, najlepiej to jest przyjsc na gotowe, nie padac, nie tracic kasy, poexpic i cisnac wszystkim z przeciwnej gildii na okolo. Ale coz niektorzy nigdy nie dorosna.. esh..
Edit: Sa lepsi w podchodach to wiadome, trudno zeby nie skoro maja wszystkie skrypty do takich zabaw, czyt. auto-push, mwall timer, robak-gp, auto-atk i te sprawy nie wspominajac tu o uzywaniu dasza cale zycie..
Ostatnio edytowany przez Sherlock_Holmes - 19-12-2009 o 16:21.
|