![]() |
#2921 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczególna gzgz dla Triu Verixa, ktory zamiast na 170 paladynie, ktorym mozna bylo latwo fragowac, poszedl na noob charze, oraz dla Haosrullera, ktory jak zwykle trzymal sie ostatniej linii.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() szkoda tylko ze na triu ma rs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2923 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2009
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rookstayer Maciej
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 32
Skille: 21/26
|
![]() Cytuj:
Dec 18 2009, 19:13:30 CET Crushed at Level 139 by Bife Cru, Delvit, Duch Zla, Histle Wyrmsbane, Horozco, Nox Bloodseeker, Rerex, Sphyros, Tass on Lucera and Uniatrix. Nie żeby coś ale: Bife Cru, Delvit, Horozco, Nox Bloodseeker, Sphyros, Tass on Lucera i Uniatrix są z Impactu; pozostali gracze którzy mają fragi to 49-71 msy z Rush Them; albo po prostu supporterzy bez gildii. 3 strony konfliktu? Byłoby ciekawie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Malo istotne?
Gildia: Wanted
Poziom: 150
|
![]() Puchy Wizak tez mial rsa, a jakos sie pojawil.
@Ogarniacz To bylo przez przypadek, Brazolom sie cos pomylilo, chociaz nie wiem w jaki sposob, skoro chyba widac, ze jest w gildii. Ale pomimo tego juz mu oddali za blessy. Edit: Najlepszy to byl Tyromysal Zana, ktory po akcji w Yalahar (4:0) zaczal pisac teksty typu "hahaha do pza, ku*wy". Najwiekszy ogarniacz przemowil, bez vt, bez gildii, a szczeka najwiecej..
...srogo mam wy***ane na tych, co za plecami ranią mnie słowami, oni przyjaciółmi nie są, przyjaciółmi być nie mogą... Ostatnio edytowany przez Sherlock_Holmes - 19-12-2009 o 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak czy innaczej, ta openka o niczym nie znaczyła. To dopiero początek, wszystko rozstrzygnie się w kilku następnych dniach.
Ale to niezłe ogary z Brazylijczyków, jeśli ściągneli go właściwie sami i z tego co wiem to nie bili go chwili ale dość długo... Puchy się pojawił i padł przez to że mieli go przypilnować, bo afkował, a tu nagle wpadła deduwa. Tak czy innaczej z 3ma stronami konfliktu byłoby ciekawiej ![]() Widziałem też że ktoś na forum tibia.com zaproponował żeby Impact wypowiedziało też war moda. Ale jakiej gildii? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 |
Użytkownik Forum
|
![]() trzeba byc idiota zeby afkowac na ob, i jesli afkowal to jakim cudem sie leczyl? ;o a jesli chodzi o brow to zaloze sie ze wynik bylby jeszcze korzystniejszy jesliby ich na ob nie bylo
\/ ubili niewiniatko, moze kogos jeszcze, a jak my probowalismy kogos ubic juz na skula, jak neph bylo na defie, to nas tez zaczeli bic i musielismy uciec xd jesli chodzi o puchego, to nie wiem za bardzo o co ci chodzi, probujesz go bronic czy co? dal sie strapowac w pierwszych sekundach ob na utamo tempo sanie 50 lvlom; moim zdaniem olanie go bylo calkowicie trafna decyzja, po co ryzykowac dla takiego noba? Ostatnio edytowany przez eldar - 19-12-2009 o 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
Użytkownik forum
|
![]() A, jeżeli się leczył to znaczy że po prostu go zostawili.
Jak mógłby być jeszcze korzystniejszy skoro tak samo jak Wy blokowali Neph? Coś mi się to nie widzi. Znasz go w ogóle jeżeli uważasz że jest "takim nobem"? Nienawidze ludzi którzy wypowiadają się na temat innych nie mając o nich nawet krzty pojęcia. Ostatnio edytowany przez OgarniaczAzury - 19-12-2009 o 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Użytkownik Forum
|
![]() moim zdaniem na nic by sie nie przydal bez venta, prawdopodobnie dlatego byl na nobie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() Dlaczego nie znaczyla? Bylo widac kto na poczatku 'ogarnia lepiej nowy system wojen'
![]() |
#2930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Napewno czesc zostanie,a czesc odejdzie.Jesli wygramy wojne wspolnymi silami z impact,to nie bedzie wam łatwo sie "podniesc" nawet gdyby wszyscy wrocili na lucere. 3/4 osob od was sie wyplaci,i juz nie beda chcieli brac udzialu w zadnej wojnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wlasnie, gratulujemy. Polowa osob afk, zawsze podczas akcji. Kilka siedzi w dp z niewiadomych przyczyn [?]. A reszta, czytaj 16 osob na stacku w Yalahar, po czym wszyscy padaja... Gratulacje, ze ludzie boja sie nawet przyjsc i schowac naszych membersow na stacku, ktorzy maja pz.
A i dodam, gratulacje za blokowanie blessowni po raz setny.
...srogo mam wy***ane na tych, co za plecami ranią mnie słowami, oni przyjaciółmi nie są, przyjaciółmi być nie mogą... Ostatnio edytowany przez Sherlock_Holmes - 19-12-2009 o 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() Marjola movie :
http://www.speedy.share.com/files/19...unnybattle.cam Gargee movie : http://www.speedy.share.com/files/19...alaharstak.cam From Tibia de EDIT: Kto byl afk? Bo po camie widac, ze polowa osob nie byla.
![]() Ostatnio edytowany przez Eloth' - 19-12-2009 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() to po co wyszliscie jak polowa byla afk? wlasnie to mnie zastanawia bo tylko przez to tracicie fragi w glupi sposob
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2935 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo normalni gracze, czyt. odwazni, nie bojacy sie o dedy w grze ida walczyc, a lamusy stoja w pz i placza. Jednym slowem boja sie stracic lvla, pieniazkow... Albo udaja, ze sa afk zawsze podczas akcji, a 10 min wczesniej az sie lampka swieci jak gadaja z innymi graczami na innych kanalach.
![]() |
#2936 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
|
![]() 15:58 Sterquilinus [125]: wysuwac pedalow ze stacka?
Jak to jest, że najmniejsze psy zawsze najgłośniej szczekają ? ;o Zawsze tak jest, bitwa, a na niej jakiś Sterqulinius, Tyromysal, Coria, Teterian czy inny shit - największe pionki, które nic nie znaczą dla tej wojny, a na bitwach są najbardziej wycwanieni. Dziwne. Ale chciałem was uświadomić, że ani nas, ani Marjanka nie obchodzi ani nie imponuje to, że potraficie stanąć za jego placami i nas wyzywać.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() taka juz jest rola pionków,nic na to nie zaradzisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2939 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nephy są dobre w podchodach, bawieniu się na stacku, przepychaniu sie i staniu szesc godzin w trapie, Wanted w prawdziwych bitwach, jak za starych dobrych czasów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2940 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tu wlasnie sie zgadzam w 100%. Tak sie sklada, ze akurat nikt na to nie ma wplywu, psy jak szczekaly tak szczekaja i beda szczekac. Ale to mnie najbardziej smieszy, gdy pozniej widze na akcjach jak jakies leszcze bez vt, bez gildii, no dobra moze co po niektorzy wylizali rowa i sa w gildii lub maja vt, ale jak glosno szczekaja. Przychodza na akcje i tylko, co drugie slowo to bluzgi w nasza strone. Widzieliscie kiedys zeby ktos z Wanted tak szczekal jak wasze przydupasy bez vt, gildii ? Chlopak nie ma pojecia o sprawie przychodzi i jak jest juz po akcji to tylko potrafi wysmiac i pocisnac od zydow i nie wiadomo, kogo jeszcze pocisnac jakie to jestesmy pizdy, itp. a sam najwiecej zrobil w tej wojnie, haha. No bo jak kazdy tutaj wie, najlepiej to jest przyjsc na gotowe, nie padac, nie tracic kasy, poexpic i cisnac wszystkim z przeciwnej gildii na okolo. Ale coz niektorzy nigdy nie dorosna.. esh..
Edit: Sa lepsi w podchodach to wiadome, trudno zeby nie skoro maja wszystkie skrypty do takich zabaw, czyt. auto-push, mwall timer, robak-gp, auto-atk i te sprawy nie wspominajac tu o uzywaniu dasza cale zycie..
...srogo mam wy***ane na tych, co za plecami ranią mnie słowami, oni przyjaciółmi nie są, przyjaciółmi być nie mogą... Ostatnio edytowany przez Sherlock_Holmes - 19-12-2009 o 16:21. |
![]() |
![]() |