Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2009, 00:02   #3155
Kubek_ll
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 12 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak Pokaż post
L O L !
Narzekacie, że Deduwa nie ma inva do Wanted? Chyba 60-siąte sorki to jeszcze trochę za mało by brać udział w war modzie.

Ale za to spójrz sobie na levele tej waszej śmiesznej gildii - wystarczająco, żeby pomagać w war modzie.

A i tak Deduwa może się pochwalić już jakimiś osiągnięciami w tej wojnie, chociażby zabicie Ahabilito. A Hand of Justice? Dajcie spokój...

Osobiście uważam, że to, że zostali zmuszeni do odejścia (czy wywaleni, nie wiem) z Nephów, było raczej motywowane tym, że nie umieli się bić, walczyć i robili za free fragi, a tylko przy okazji, będą mogli robić za chodzącego m walla (pozdrawiam Mariela, Kinotha, Friara, Zoxiego, Toxica, i innych niespełnionych wojowników).

Więc chyba ustaliliśmy sobie jedno - kto nie umie w tę grę grać - idzie na HandofJustice.

@Kiks
Dempah na pewno chciałby być i byłby w war modzie, ale przeniósł on tutaj swojego chara już po podpisaniu wara, więc nie mógł dostać inva choćby chciał, ale widać, że niektórych pojęcie tego po prostu przerasta.
a ja pozdrawiam ciebie niedorozwinięty lamusie

--- Kubek_ll dodał 10 minut i 53 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vrzasiastyy Pokaż post
A ty koleżko nie wypowiadaj się na temat spraw o których nie masz zielonego pojęcia. Nie mam za dużo czasu na grę, więc nie gram, proste. Możesz sobie mnie cisnąć dalej, wisi mi to, i tak często tutaj nie zaglądam i już dawno stwierdziłem, że tylko Wacha, Nurek i paru innych trzymają tutaj poziom, a Ty napewno się do nich nie zaliczasz.

@Pels0n byłem na jednej openie, bo akurat wtedy miałem chwilkę czasu, nie miałem blessów a mimo to poszedłem na to battle, i to chyba najlepiej świadczy o tym, że nie boje się padać, ani chodzić na OB, poprostu nie mam czasu, to chyba nie grzech, nie ? Zresztą co ja się będę przed Tobą tlumaczył, eloeloeloeloeloelo

Szczęśliwego nowego roku !
wlasnie kurwa. na ob cie nigdy nie widzialem, a bylem na wszystkiich a najbardziej tu szczekasz, wiec zamknij pizde nie pograzaj sie juz wiecej i nie tlumacz sie, ze nie miales czasu bo gowno nas to obchodzi. jestes lamusem i tyle jak wiekszosc ludzi z wanted i mowisz, ze byles na ob bez blessow buahahahahahaahhaa i czym sie tu kurwa szczycisz ?! jak my po kazdym dedzie przychodzimy bez blessow, bo jakies pizdy z wanted blokuja blessownie

Ostatnio edytowany przez Kubek_ll - 28-12-2009 o 00:05. Powód: Automerged Doublepost
Kubek_ll jest offline   Odpowiedz z Cytatem