![]() |
#3122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() smieszy mnie to ze wy pizdy piszecie ze hand of ~ to sa chodzace m walle a deduwa ktora robi to samo to po prostu pomagaja wam bloczyc chociaz to jedna pizda jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3123 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3124 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2009
|
![]() Jakbyscie tym "najlepszym gracza ktorzy nie moga sie podpisac nickiem z gry" nie odpisywali to by sie przestali pocic na tym forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3125 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3126 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() spojrz na lvle deduwy a na lvle hand of justice + hand of justice to zgraja noobow ktora sie bala latac na war modzie i zalozyla gildie jak wy to mowicie chodzacych m walli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3128 |
Użytkownik Forum
|
![]() polowe hand of~miala chociaz mozliwosc walczenia w war mode z nep~ i mogla wyjsc jesli chciala,a nie tak jak te popychadla z deduwy ktora robi za frajer i nigdy nie dostana inva ani venta wanted
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3129 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() przynajmniej deduwa skutecznie utrudnia nephom zycie a nie jak te faile z hand~ ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3131 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2009
|
![]() Ja mialem/mam vt wanted i z tego co wiem Savan tez ma. Zreszta po co mi ich vt?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
Co do posiadania VT, owszem posiadaja je, a co do inva - to spytaj sie pierw ich,czy ktorys z nich by chcial ![]() @WAR Podpisujcie war moda !
![]() |
![]() |
#3133 |
Użytkownik Forum
|
![]() widzisz to jest wlasnie to co mowie. deudwa nie chciala inva do wanted bo miala za male lvl, to to nie jest nic zlego, ale juz jak 100 palki z hand~ wyszly z nep~ bo tez maja za male lvl to połowa z was sie prawie posrała- patrz xoti. i jak deduwa robi za chodzace m walle to wy nie widzicie nic zlego ale jak hand~to robi to płaczecie na forum jakie lamusy z nich i teksty noobow od was wannabelikeadeduwa? i ty mi mówisz o poziomie moich wypowiedzi to lepiej ogarnij kolegow z gildi bo to jest smiech na sali jakie teksty pisza z nubcharow
Ostatnio edytowany przez spirit-of-bicho - 27-12-2009 o 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3134 |
Użytkownik Forum
|
![]() 130 palki i 100 magi - takich to u nas nie ma, u was pelno(hand~) i w wanted tez sa, mimo ze byl warmode i jakos nie bali sie stracic kilku leveli.
Ostatnio edytowany przez eldar - 27-12-2009 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3135 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
|
![]() L O L !
Narzekacie, że Deduwa nie ma inva do Wanted? Chyba 60-siąte sorki to jeszcze trochę za mało by brać udział w war modzie. Ale za to spójrz sobie na levele tej waszej śmiesznej gildii - wystarczająco, żeby pomagać w war modzie. A i tak Deduwa może się pochwalić już jakimiś osiągnięciami w tej wojnie, chociażby zabicie Ahabilito. A Hand of Justice? Dajcie spokój... Osobiście uważam, że to, że zostali zmuszeni do odejścia (czy wywaleni, nie wiem) z Nephów, było raczej motywowane tym, że nie umieli się bić, walczyć i robili za free fragi, a tylko przy okazji, będą mogli robić za chodzącego m walla (pozdrawiam Mariela, Kinotha, Friara, Zoxiego, Toxica, i innych niespełnionych wojowników). Więc chyba ustaliliśmy sobie jedno - kto nie umie w tę grę grać - idzie na HandofJustice. @Kiks Dempah na pewno chciałby być i byłby w war modzie, ale przeniósł on tutaj swojego chara już po podpisaniu wara, więc nie mógł dostać inva choćby chciał, ale widać, że niektórych pojęcie tego po prostu przerasta.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3137 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostrowski Jerzy 140ek Michev- 100 ms Ailish Angel- 80 ms Baleq- 80 ms Lady Lema- 120ek Magiczny umbrella- 90 ms Shatterhand - 120ek Athane Imgarek- 109 ms wypisywalem tylko 80+ lvl z paccem (bo bez pacca z 3-4 osoby tez by sie znalazly) wiec jak widac to nie sa same 60lvl jak ty tutaj nam pierolisz. i czemu nie placzesz ze dirgameli albo zuclix wyszli z wanted po war mode tak samo jak to zrobil mariel toxic kinoth itd- oni chociaz mieli jaja zeby wyjsc na 1 ob- fakt faktem padli ale takimi lvl to nawet nie zdaza dogonic lidujacego marjana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3138 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2009
|
![]() Cytuj:
Jesli uwazasz sie za jakiegos prze ogara i cisniesz kazdemu ujawnij swoj name jesli naprawde masz sie czym pochwalic w tej wojnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Za to ja swoim 90 ed bylem na kazdej akcji i jestem proeloziom. I mam wyjebane czy jestem w war modzie czy nie jestem jo.
Wesolych swiat!
![]() |
#3140 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
|
![]() @Bicho
Wy wyłazicie z gildii 105 MSami, a my mamy zapraszać osiemdziesiątych? Nie bądź śmieszny. Na tych levelach 20-25 poziomów to więcej niż dużo. Dodatkowo: widziałeś kiedyś Ostrowskiego, Lady Leme czy Shatterhanda na bitwie? Fajnie też, że wymieniłeś Athane'a (oczywiste względy). Cytuj:
- Zuclix, to już od dawna nie postać Sonata (tzn Sonat to też już nie "Sonat" ;d). Kupił go jakiś Turk, zobaczył, że ma inva do Wanted, to sobie dołączył. Potem jak się okazało, że to tylko noob char, to go kicknęliśmy, bo jak ma już inva na mainie, to po co na noob charze? - Dirgameli też dostał inva przez pomyłke, on nawet nigdy nie miał venta. Cytuj:
![]()
||||
![]() |
![]() |