Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis
zoodix zamknij ryj bo wojne przegrales z rok temu i od tego czasu nie wiesz jak i komu efektywnie wejsc w dupe.
@no to tak
Jak juz kiedyś mówiłem mam na vt paru znajomych i czasem z nimi gadam, a reszta osób to jakies wybocone suki nieznanego pochodzenia które za włazenie w dupe i kupywanie kasy na allegro dostały sie do gildi i ja mam z takimi osobami się zadawac ?Ja na Katrili miejscu bym wyjebał ich wszystkich. Najlepsze jest to że mnie zaraz zjedziecie, a IMARGAM co pisal kilkanaście/kilkadziesiąt stron temu że oprócz tam kilkunastu osób reszta to jebane pleby/boty/pionki to nikt mu sie nie postawił że źle mówił, bo sie kurwa wszyscy obsrali że jak sie postawią to jeszcze hunta dostaną. Tak wiec macie trzeźwego noname'a na któym możecie sie wyżyc.
|
Dopalacz dobrze mowi. Ludzie boja sie postawic bo boja sie o swoj lvl na Furorze (ktory tak czy siak nic nie znaczy na tym servie) a w dodatku zaliza dupe kupujac kase na allegro a zeby kupowali jeszcze wiecej kasy to dostaja inva do Vision etc. zeby tylko móc grac hahahaah

a nasz team postawil sie. rownie dobrze moglismy zmienic server ale wolelismy troche pouwalac i jak widac udalo nam sie ubic troche h-lvli. No to milej kariery na Furorze dla wszystkich 100+ co uwazaja sie za Bogów bo kupuja kase na allegro i sa w Vision. Jeszcze dojdzie do tego ze beda placic za miejscowki do expa i beda sie z tego cieszyc

Ale uwazam ze rewolucja tak szybko nie nadejdzie mimo wszystko...
Niech wszystkie pionki zobacza jak w rl wygladaja ich panowie i wladcy z Furory punki/techno/gejparty.
BUAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHA HAAHAHAHAHAHA!