|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#17801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() HAHAHAHAHAHAH ,mam zgona ;D
Karol ,genialnie to opisałeś ![]() Łukasz ,gz wygrania 1kk ;o xDD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17802 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj wy pojeby jestescie czepiacie sie chlopakow i dziewczyn a oni sie dobrze bawili gdy furor snul niecne plny zabicia jakiegos nooba w thais pogadali napili sie najarali i fruwali czego wiecej chciec? a wy czepiacie sie ze karol jest bialy a wcale nie jest ;p mozecie mnie o*******ac ze jestem asslickerem czy jakos tak ale ja tylko stwierdzam fakty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() @styś
Małe podpuszczenie i zdjecia polecialy, nawet twarzowiec się koszulką wylansował haha(schowaj ten ryj). Powiedz mi o wielki prawniku po dziennym prawie na Uniwerku Warszawskim co Twoi koledzy ze studiów o Tobie mówią o Twoim zabijaniu czasu przez Tibie. Nie sądzisz że Twój zawód jest na tyle prestiżowy, żeby w to gówno grac i marnowac czas zamiast robic pieniądze ?
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#17804 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2010
Lokacja: Warszawa
Imię: Iron Stysiek
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Duskiness
Poziom: 189
Poziom mag.: 81
|
![]() 1) Nie potrzebuję zarabiac pieniędzy, zresztą to moja sprawa skąd i czy je mam - robię to co lubię.
2) Mam czas więc mogę robić to co lubię. 3) Skoro lubię tibię to znaczy, że nie marnuję na nia czasu, ponieważ to lubię. 4) Nie jest to absolutnie jedyne zajęcie jakim się zajmuję. 5) Zdjęcia miałem i tak dodać, po prostu w nocy dopiero je dostałem od kolegi. 6) Co mówia koledzy? Śmieja się naturalnie z Tibii. Tak samo jak ja z ich zbierania znaczków, chodzenia na mecze, czy trenowania krykieta. Każdy ma coś swojego, nie ma się czego wstydzić. Ostatnio edytowany przez Iron_Stysiek - 23-03-2010 o 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() haha maly cos nie wyrazny z twarzy jestes
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17806 |
Guest
|
![]() Na pierwszej foteczce Youen to ten koleś w koszulce "Mam wyjebane" ? (btw. On ma długie włosy? czy ja mam ujebany monitor?), a i jeszcze , ten koleś za osobą w koszulce "Mam wyjebane" wygląda jak doklejony (wiem, że nie jest, ale tak wygląda
![]() Apropo można botać na Elfie czy bany ostro lecą bo nie gram 3 miechy i nie wiem... |
![]() |
![]() |
#17807 |
Użytkownik Forum
|
![]() a opi fex nie pokazal swojego twarzowego
hesas jak jego brat ;D
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gesar
Świat: Thoria
|
![]() Kim ja jestem bo mam 90 lvl? Widac twoj wyznacznik wartosci. Pokazujac swoje zdjecie juz w 100% rozwiales moje watpliwosci - jestes okrutnym przychlastem ;D Nawet jakbys mial 500 lvl i nawet jakbys byl kierownikiem w mc'donaldzie (moze kiedys cie awansuja jak powiesz ze masz 300 lvl) to i tak dla mnie i zapewne dla wielu bedziesz zwyklym smieciem. Karierowicz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17809 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() brawo dla infami za zrobienie smażalni, chyba ze to tylko dym od fajnek to nie ma czego gratulowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17810 |
Użytkownik Forum
|
![]() YOUEN:
![]() dajcie fote opi fexa zazyganego z tej dzamprezy
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17811 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dopalacz wiem, ze jestes noname i z takimi osobami nawet nie warto pisac (nie podpuszczam cie, bo i tak wiem, ze sie nie ujawnisz), ale juz tak starasz sie na sile kogos pocisnac, ze warto to skomentowac. Twoj pocisk na Styska jest zalosny. Nie znam zabardzo Styska, ale niewazne kim jest z wyksztalcenia. Kazdy moze grac w tibie jesli ma na to ochote. A jesli ktos ma perspektywy/wyksztalcenie/pieniadze itd to tymbardziej moze wiecej wolnego czasu poswiecac na przyjemnosci (np. tibie) itd. Nie chcialo mi sie poswiecac duzo czasu na dochodzenie kim jestes, ale z tego co widze to od dawna masz nasze vt, starasz sie byc poinformowany i ciagle cisniesz po koalicji Dusk&Vis. Jesli tak bardzo przeszkadzaja Ci ludzie z naszego vt, to po co od tak dawna tracisz czas na spedzanie na nim czasu. Nie lepiej oglosic co myslisz i walczyc o wlasne przekonania?
Infamia, Stysiek i Youen dajcie wiecej zdjec z meetingu.
![]() |
#17812 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Diablord Nie ujawnie sie bo na to nie zasługujecie pajace. W Tibie nie gram od dawien dawna, w was mam total wyjebane tak jak w furore. Nie jestem uzalezniony w tą gre żebym jakies powstania robil jak juz wczesniej napisalem mam na was i na furore wyjebane. Wy też za 2-4 lata nie bedziecie w to gówno grac ale nie dlatego że zmądrzejecie tylko dlatego że życie was do tego zmusi kropka
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17813 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() noł ofenz ziom, jakbyś miał wyjebane to byś powiedział kim jesteś. I pisze to całkiem poważnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17814 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2009
Świat: Azura
Poziom: 69
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
Tak pokazujesz jedynie jaki to dwulicowy jestes, bo z jednej strony korzystales z ich vt, a teraz ich oczerniasz i do tego nie masz nawet odwagi powiedziec im to w swoim imieniu(czyt. postaci jaka kiedys tam grales). Latwo jest oceniac innych, trudniej spojrzec na to co sie samemu robi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17815 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo jest zwyklym smieciem i dwulicowa pala no i tyle na ten temat jak jestes taki pro elo elo to powiedz to na vt chlopakom ze ty jestes dopalacz a nie siedzisz z nimi smiejesz sie z nimi i gadasz a tu sprzedajesz all o czym gadaja -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2010
Imię: Iron Stysiek
Gildia: Duskiness
Poziom: 189
Poziom mag.: 81
|
![]() Ze zdjęciami z Opasem jest problem, bo jest na tych z początku tylko : P Potem wyjechał do sanatorium : P Ale proszę poniżej:
![]() Od lewej: Rester (Zik), Opi Fex, Infamia, Andarist (Andarist : Demodras 0:1 od wczoraj : P ), Youen, Ally Harit ![]() Góra lewo: Rester (Zik), Heart Raise, Jason, Ally Harit, Stysiek, Quil'tilis, Smerfu, Rester (Dawid) Leżą lewo: Infamia, Hesas, Angel Ane ![]() Nie chce mi się podpisywać - te same osoby : ) ![]() Konferencja Szczyrkowsko-poczdamska : ) - Stysiek, Smerfu, Infamia, Dawid ![]() A to Karol po przeczytaniu najnowszego wpisu dopalaczaVis na forum ... : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17817 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Skille: dobre
|
![]() w Tibii napinacze a w rl szkoda slow... ale nie mieszajmy Tibii do rl hehe
Ostatnio edytowany przez Furor001 - 24-03-2010 o 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17818 |
Użytkownik Forum
|
![]() zoodix zamknij ryj bo wojne przegrales z rok temu i od tego czasu nie wiesz jak i komu efektywnie wejsc w dupe.
@no to tak Jak juz kiedyś mówiłem mam na vt paru znajomych i czasem z nimi gadam, a reszta osób to jakies wybocone suki nieznanego pochodzenia które za włazenie w dupe i kupywanie kasy na allegro dostały sie do gildi i ja mam z takimi osobami się zadawac ?Ja na Katrili miejscu bym wyjebał ich wszystkich. Najlepsze jest to że mnie zaraz zjedziecie, a IMARGAM co pisal kilkanaście/kilkadziesiąt stron temu że oprócz tam kilkunastu osób reszta to jebane pleby/boty/pionki to nikt mu sie nie postawił że źle mówił, bo sie kurwa wszyscy obsrali że jak sie postawią to jeszcze hunta dostaną. Tak wiec macie trzeźwego noname'a na któym możecie sie wyżyc.
![]() |
![]() |
![]() |
#17819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Profesja: Elite Knight
|
![]() Stysiek zmiazdzyles ostatnim zdjeciem i komentem
![]()
![]() |
#17820 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa styś zmiażdzył wrzucając po raz kolejny twarzowca/beztwarzowca. Ty Dziara, jak myslisz ilu twoich znajomych z tego meetingu ma pompe z twojego ryja ? Wydaje mi się ze z andaristem powinienes sie ohajtac po obaj nie wyjściowi jestescie jak huj xD
Stychu dawaj wiecej zdjęc bo miażdzą dosłownie
![]() |
![]() |