Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2010, 17:16   #17854
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis Pokaż post
zoodix zamknij ryj bo wojne przegrales z rok temu i od tego czasu nie wiesz jak i komu efektywnie wejsc w dupe.

@no to tak
Jak juz kiedyś mówiłem mam na vt paru znajomych i czasem z nimi gadam, a reszta osób to jakies wybocone suki nieznanego pochodzenia które za włazenie w dupe i kupywanie kasy na allegro dostały sie do gildi i ja mam z takimi osobami się zadawac ?Ja na Katrili miejscu bym wyjebał ich wszystkich. Najlepsze jest to że mnie zaraz zjedziecie, a IMARGAM co pisal kilkanaście/kilkadziesiąt stron temu że oprócz tam kilkunastu osób reszta to jebane pleby/boty/pionki to nikt mu sie nie postawił że źle mówił, bo sie kurwa wszyscy obsrali że jak sie postawią to jeszcze hunta dostaną. Tak wiec macie trzeźwego noname'a na któym możecie sie wyżyc.

No bo taka jest prawda a ja od zawsze mam wysrane we wszystkich i nie boje sie mowic jaka jest prawda... i nie wynika to tylko z tego powodu ze nie gram...

Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem