Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2010, 21:54   #6299
Wesolski
Użytkownik Forum

Wesolski's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loulkan Pokaż post
Czy "We Ride" toczy wojne również z "Rise"? Bo z tego co widziałem to również ich fragują. Dlaczego nie ma oficjalnej wojny?

Oglądałem filmy pana "Angelos'a". Szczerze to mam pytanie do ekipy z Flow. Może i jestem niedoświadczonym graczem ale słyszałem już sporo głosów i sporo widziałem na temat tego co w prze ciągu ostatnich lat działo sie na Morganie. Czy czasem nie wydaje wam się , że to o co walczyliście kiedyś z "szwedami" , zniknęło? Te wszystkie wartości przeminęły wraz z tym jak wygraliście wojnę? Proszę o normalny komentarz - odpowiedz. Pozdrawiam

Co do pierwszego pytania to We Ride toczy wojnę praktycznie z całym serwerem bo wszyscy to kumple FLOW, a Rise to też osoby z Flow tylko utworzyli własną gildie dla członków starego dobrego Rise, które walczyło z Avis. Dlaczego nie ma otartej wojny? Hmm pomyśl logicznie co będzie gdy na open battle wyjdą 200+ przeciwko 50-150 levelom? Myślę, że sam wyciągniesz odpowiedni wniosek. Od kąt pamiętam zwycięska drużyna zawsze się dzieliła (np. Avis sie rozpadło po czym połączyły się dwie mocne Polskie gildie Rise i Arpens tworząc FLOW), ale dzieje się to na każdym serwerze. Zawsze znajdzie się ktoś komu nie podobają się nowe porządki. We Ride panie tak samo jak padały wszystkie gildie odłączające się od Flow, poczynając od Naszego Drogiego Ab Teamu, następnie ekipa Łapy i kilka innych towarzyszów, a teraz ziomki od Kury plus pozostali co odeszli wcześniej. Flow już się nie rozpadnie chyba, że powstanie wojna dzieląca ich co najmniej na połowę, albo przeniesie się tu inny serwer, który wywoła nową wojnę.

/Wesol
Wesolski jest offline   Odpowiedz z Cytatem