![]() |
#6282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() do WoWa sa rowniez pirackie serwery(lepsze takie hg niz, jak w twoim przypadku wieczne czekanie na pobicie jakichkolwiek monsterow xd) wiec popieram Jacka, pierdol tibije xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() @bardol
Jak ci chara na openke dałem to byłes bardziej potulny XD
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6284 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eter Rael:
Apr 15 2010, 23:31:25 CEST Killed at Level 263 by Kakeej and Ushuriel. XD
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() haha xD zawsze jestem potulny, a głównie dlatego tak napisałem, bo ten śmieszny knight nie był w war modzie ;'( i mi smutno było ;'(
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6287 |
Użytkownik Forum
|
![]()
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6288 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
To nie chodzi o to, że brakuje miejsc bo uwierz mi miejsc pustych stoi wiecej niż może sie komu kolwiek wydawać, ale chodzi o to, że nie wiesz o istnieniu takowych lub nie chce ci sie tam isc. Podaj mi swoj lv a chetnie sluze pomocą w znalezieniu expowiska bo nigdy nie wierze w to, że nie ma NIC wolnego. Co do grania knightem uwierz mi, że nawet najwytrwalsi dostaną szału huja jak zobaćza na co inne profesje mgoa sobie pozwolic, smutna prawda tej gry knight jest hujowy jesli prowadzisz sobie spokojna gre i nie masz zamiaru orac sie w jakichs wojnach zawsze bedziesz wiecej tracil, zarabial mniej, i wbijal mniej expa niz inne profesje na rówlonegłym levelu. Więc zmień poki nie jest za pozno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6289 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
|
![]() Cytuj:
/Wesol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6290 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6291 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pierdziele , kolego który płacze na flow. Tibia to nie koncert zyczen. Jezeli uwazasz ze jest tak zle idz na inny server jezeli chcesz coś z tym zrobic idz do wi rajd. Pisanie na forum jest złym pomysłem bo za to to tylko flow ma reason aby ci wpier dol załatwić. Uwierz im sie nudzi ,wiec sciganie 50 rycka aby wylootowac boszki jest interesujace na takim servie jak Morgana.
![]() |
![]() |
![]() |
#6292 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co ze stwierdzeniami, że flow to nuby to jak mogą zabić 50 rycka?;x
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Etun widze, że riposty u ciebie sa równie hujowe i żałosne jak ty sam bez kitu
Po 1 - Takowe forum nie istnieje Po 2 - Dalej uważam morgane za mój "ojczysty" server i to sie nie zmieni na isare poszedłem sie tylko bawić i sie nie zawiodłem Po 3 - Zapisz to sobie bo dostąpiłes zaszczytu, że ci odpisałem zazwyczaj ludzi twego pokroju* olewam *Nie potrafiący grać, myślący, że są kimś kim nie są, bojący sie o chara kiedy przychodzi co do czego |
![]() |
![]() |
![]() |
#6294 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6295 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2009
Imię: Ewelinaa on Morgana
Gildia: Illmatic
Świat: Kyra
Poziom: 194
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6296 |
Użytkownik Forum
|
![]() noł noł łi rajd men
![]() |
![]() |
![]() |
#6297 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6298 |
Guest
|
![]() Czy "We Ride" toczy wojne również z "Rise"? Bo z tego co widziałem to również ich fragują. Dlaczego nie ma oficjalnej wojny?
Oglądałem filmy pana "Angelos'a". Szczerze to mam pytanie do ekipy z Flow. Może i jestem niedoświadczonym graczem ale słyszałem już sporo głosów i sporo widziałem na temat tego co w prze ciągu ostatnich lat działo sie na Morganie. Czy czasem nie wydaje wam się , że to o co walczyliście kiedyś z "szwedami" , zniknęło? Te wszystkie wartości przeminęły wraz z tym jak wygraliście wojnę? Proszę o normalny komentarz - odpowiedz. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Loulkan - 18-04-2010 o 20:43. |
![]() |
![]() |
#6299 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do pierwszego pytania to We Ride toczy wojnę praktycznie z całym serwerem bo wszyscy to kumple FLOW, a Rise to też osoby z Flow tylko utworzyli własną gildie dla członków starego dobrego Rise, które walczyło z Avis. Dlaczego nie ma otartej wojny? Hmm pomyśl logicznie co będzie gdy na open battle wyjdą 200+ przeciwko 50-150 levelom? Myślę, że sam wyciągniesz odpowiedni wniosek. Od kąt pamiętam zwycięska drużyna zawsze się dzieliła (np. Avis sie rozpadło po czym połączyły się dwie mocne Polskie gildie Rise i Arpens tworząc FLOW), ale dzieje się to na każdym serwerze. Zawsze znajdzie się ktoś komu nie podobają się nowe porządki. We Ride panie tak samo jak padały wszystkie gildie odłączające się od Flow, poczynając od Naszego Drogiego Ab Teamu, następnie ekipa Łapy i kilka innych towarzyszów, a teraz ziomki od Kury plus pozostali co odeszli wcześniej. Flow już się nie rozpadnie chyba, że powstanie wojna dzieląca ich co najmniej na połowę, albo przeniesie się tu inny serwer, który wywoła nową wojnę. /Wesol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6300 |
Użytkownik Forum
|
![]() bambus to cie jebie w dupe , rozjebany psychicznie zjebie.
![]() |
![]() |