Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2010, 15:09   #224
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ashlon Pokaż post
f) Olechowski - na poczatku kampanii juz minusowal, bo zaczal gadac glupoty o tym, ze "panstwo nie dziala poprawie po tragedii" i "panstwo dziala zle!" - ciekawe dlaczego, skoro wszystkie procedury konstytucyjne sie sprawdzily. Stara sie rozmawiac o gospodarce, ale sa to dosc rozmyte wypowiedzi.
Może poszukaj chociażby w programie? Miałem okazję niedawno przeczytać, całkiem przyjemnie gada, ma swoje cele i priorytety. Byłby raczej dobrym prezydentem sam z siebie, ale właśnie, żeby być dobrym potrzebny jest jeszcze trafny rząd.

Cytuj:
i) Kornel Morawiecki - zbyt malo wypowiedzi slyszalem, zeby cokolwiek o nim powiedziec, ale wizerunkowo to on lezy.
Leży, i to jak Żeby debatę skończyć słowami "Niech panowie przekonają swoich wyborców, żeby głosowali na mnie"?

Z Korwinem w tej kampanii jest taki minus, że poza mówieniem, że demokracja jest zła i trzeba prywatyzacji mocno słychać to, że naturalne miejsce kobiety jest w kuchni. Jednoosobowy mecz na dwie bramki?

Swoją drogą:
Cytuj:
Napieralski - (...) Gdzie sie podzialy jego niedawne wypowiedzi o tym, ze nalezy "odsunac kosciol u wladzy"? Gdzie legalizacja miekkich narkotykow?
Ashlon, jeśli masz takowe wypowiedzi to podeślij mi je, zawsze widziałem zarówno Napieralskiego jak i jego wypowiedzi (zresztą całe SLD) za konformistyczne coś, co za okruszki władzy gotowe jest brnąć z głęboką dupę. Nie wiedziałem, że może posunąć się aż tak daleko na swojej smyczy.

Ostatnio edytowany przez Voon - 13-06-2010 o 15:10.
Voon jest offline