Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2010, 23:19   #681
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luker's Pokaż post
Np.
Maczekpl , Lajcik007...
po drugie nie porównuj assasynów do fighterów...
Eve to fighter łamane przez zabójca. Jak np. Jax.
Cytuj:
po trzecie z takim team jak np. garen , irelia... jest poprostu idealna
Czemu? Bo Garen się kręci, a Irelia ma słabe ulti?
Cytuj:
po czwarte jak nie masz bladego pojęcia o postaci to czemu na jej temat wogule tykotujesz
Innymi słowy, nie wiem, co robi Eve, jakie ma skille, itp, itd? Formułuj zarzuty w jakiś bardziej konkretny sposób. I rób to tak, żeby były prawdziwe.
Cytuj:
po piąte eve jest dobra do lainowania
Nie, nie jest dobra, bo nie ma niczego, co byłoby przydatne do siedzenia na linii. Eve to jungler i tyle. Tak samo jak Olaf, Warwick.
Cytuj:
tylko ty oczywiście na te swoje epickie 1000 gier prawodpodobnie nigdy nie grałeś przeciwko lub z dobrą eve
Grałem z i przeciwko, ale każda junglowała.

Cytuj:
... czekaj albo nie to będzie jak z tą katarina która cię cisnęła a ty jeszcze ją od noobów wyzywałeś chyba bo na AP była... porostu zaprogramowałeś sobie coś i nie możesz się pogodzić z tym że ktoś ma racje a nie ty...
Żadna katarina mnie nie cisnęła, po prostu każdy z was wpadał w nią jak używała ulti i nikt nie kwapił się zdjąć jej Banshee Veila, żebym mógł przerwać jej ulti.
A krytykowałem ją za to, że stackowała Zhonye, co jest najgłupszym pomysłem pod słońcem.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.