![]() |
#661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Grałem właśnie przeciw epicko dobrej nieśmiertelno-zabijającej Sorace. Po prostu solowała mnie w early, potem była nieśmiertelna. A głupi Yi z naszego teamu ciągle uparcie ją atakował, zamiast zająć się Morganą czy Kassadinem. Jezu :F
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#663 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() To Eve bez dodatkowego hp ściąga prawie na hita (400 hp ma) :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak Ty byś grał tą evę, to pewnie tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Takie gadanie, że w early każdy wygra z eve jest conajmniej głupie. Uwierz mi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To, że jest nieszkodliwa =/= każdy ją ownuje jak mu się podoba. Ktoś kto gra eve z mózgiem będzie się po prostu trzymał w bezpiecznej odległości od wrogów, a nie próbował za wszelką cenę go ubić, nie sądzisz? Chyba, że to, że jesteś taki kozak, że ta eve nawet do ciebie nie podchodzi jest dla ciebie ownowaniem to keke. Z tego co widziałem na hajelo to w early ludzie sobie po prostu farmią obok siebie, nawet nie myśląc o fragach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Imię: Luker Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() Wież dużo ale w niektórych przypadkach tracisz w moich oczach... wiekowość z nas czeka wszyscy widzieliśmy oraz znamy gości co wymiatają eve nawet na późniejszych etapach gry... Ale i tak wież swoje tylko szkoda że jesteś sam w swoich przekonaniach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 20-12-2010 o 20:41. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() eh... yoh... nawet nie chce mi się ciebie komentować...
powoli robisz się żałosny... Ostatnio edytowany przez Luker's - 20-12-2010 o 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A czy ja mówię, że będzie tylko stać z tyłu? Spokojnie, eve nie jest upośledzona, żeby dać się harrassować jak byle gówno. Ale okej - ty na wszystko masz wytłumaczenie co byś zrobił i dlaczego x jest lepsze od y.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem co to ai, nvm. Nie mówię o niej jakby była jakaś op, po prostu Ty mówisz o niej jakby była retarded i miała -50% do wszystkiego na start ; o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, podaj mi postać, którą kontruje Eve i którą ma szanse pokonać 1 vs 1 na levelu 1-6.
Biorąc z jej kategorii melee fighterów: Jaxa nie pokona, Xina nie pokona, Tryna nie pokona, Pantheona nie pokona, Malphite'a nie pokona, WW nie pokona, Shaco nie pokona, Akali nie pokona, Olafa nie pokona, Poppy nie pokona, Trundle'a nie pokona, Yi nie pokona, Mundo nie pokona, Irelii nie pokona. Każdy ma wyższe obrażenia od niej, lepsze skille do walki (np Irelia i jej true damage, Xin i jego Q + W i R, które daje mu resisty, Jax to po prostu Jax, itd, itd). A ty się nadal spierasz, że ewelina to dobry pick na linie.
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Np.
Maczekpl , Lajcik007... po drugie nie porównuj assasynów do fighterów... po trzecie z takim team jak np. garen , irelia... jest poprostu idealna po czwarte jak nie masz bladego pojęcia o postaci to czemu na jej temat wogule tykotujesz po piąte eve jest dobra do lainowania tylko ty oczywiście na te swoje epickie 1000 gier prawodpodobnie nigdy nie grałeś przeciwko lub z dobrą eve... czekaj albo nie to będzie jak z tą katarina która cię cisnęła a ty jeszcze ją od noobów wyzywałeś chyba bo na AP była... porostu zaprogramowałeś sobie coś i nie możesz się pogodzić z tym że ktoś ma racje a nie ty... Ostatnio edytowany przez Luker's - 20-12-2010 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie mówię, że eve to dobry pick. Mówię, że nie każdy ją ownuje jak mu się podoba. Okej?
|
![]() |
![]() |