Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2011, 19:44   #897
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Ryba myśli, że spamowanie Q daje mu status immortal na linii. Wystarczy, ze za każde Q Vlada dostanie od rywala na midzie z auto ataku/spella i nie wyrobi z leczeniem.
Dobra, a teraz wyłumacz mi, w jaki sposób chcesz moje każde Q skontrować z auto attacku? Wyjśc za linię minionsów? Już chyba coś pisałem o twoich teoriach, gdzie jedna strona stoi w miejscu a druga bije.

Bo żeby zabić anivie, "wystarczy, że zadasz jej 5xQ i ominiesz stuna za każdym razem". Też tak sobie mogę pisać, jak jakiś totalny lamus, ale nie jestem takim kretynem, i nie myślę że ktoś da sobie tak zrobić. Yoh, jesteś turbo żałosny, a tekstem, który zacytowałem tylko to potwierdzasz, bo NIKT nie zamieni ze mną każdego mojego Q na auto attack/spell.

Srsly, twoje opinie są tak jednostronne, że po prostu żal mi się je czyta. Ale to chyba nic nowego dla ciebie.

Aha, a wiecie, że żeby zabić Ryze kogokolwiek, wystarczy rzucić E i odbić od przeciwnika za każdym razem 4 razy?! Po minucie przeciwnik się chowa do bazy! JEZU TEN CHAR JEST IMMORTAL. Przecież taka sytuacja to oczywistość!

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 01-01-2011 o 19:47.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem