Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2005, 21:15   #1
LOL_13
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
LOL_13 ma numer GG 9556050
Domyślny Tibia vs. Rodzice??

Wiem wiem juz wiele takich tematów powstawało lecz jednak chcialbym powiedziec wam kilka słów na ten temat...

Wiecie jak to denerwoje ze expisz na guardach a nagle stary przychodzi i mowi ej a kiedy ty sie uczyłes? ej nie ma grania w tą durną tibie! Koniec uczyc sie!! i nagle widzimy taki napis "kabel został odłączony". To jest własnie moment kiedy dochodzi kres waszej gry na 1 dzien,tydzień czy miesiąc. Niektórzy nienawidzą swoich rodziców poniewaz stracili 250k expa albo ze skille spadły itp itd. Lecz jednak mozna spojzec na to z innej strony...gracie załózmy hmm...5godzin dziennie i nagle matka przychodzi i mowi uczyc sie to nie uwazacie ze to jest ratunek dla nas? Dzieki rodzicom nie jestesmy takimi juz ludzmi bez mózgu ktorzy maja podkrązone oczy i siedza przed kompem i mowiąc "o k...a!! dead! omg! 50k expa w plecy k...a! nienawidze swoich rodziców!!" Więc chciałbym jeszcze powiedziec że rodzice nie są poprzeczką (w pewnym sensie) dla nas tylko ratunkiem...to na tyle

Comment plx ;p
---------------------------------------------
World: amera
Voc: Knight
Skills:78/74
Level:29
Eq:c armor,k legs,warrior helmet,Gigand sword.
LOL_13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.