| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  17-03-2005, 22:15 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 08 2004 Lokacja: Olsztyn Posty: 132 Stan: Aktywny gracz Profesja: Royal Paladin Świat: amera Poziom: 134 Skille: 103/90 Poziom mag.: 19   |  Tibia vs. Rodzice?? Wiem wiem juz wiele takich tematów powstawało lecz jednak chcialbym powiedziec wam kilka słów na ten temat... Wiecie jak to denerwoje ze expisz na guardach a nagle stary przychodzi i mowi ej a kiedy ty sie uczyłes? ej nie ma grania w tą durną tibie! Koniec uczyc sie!! i nagle widzimy taki napis "kabel został odłączony". To jest własnie moment kiedy dochodzi kres waszej gry na 1 dzien,tydzień czy miesiąc. Niektórzy nienawidzą swoich rodziców poniewaz stracili 250k expa albo ze skille spadły itp itd. Lecz jednak mozna spojzec na to z innej strony...gracie załózmy hmm...5godzin dziennie i nagle matka przychodzi i mowi uczyc sie to nie uwazacie ze to jest ratunek dla nas? Dzieki rodzicom nie jestesmy takimi juz ludzmi bez mózgu ktorzy maja podkrązone oczy i siedza przed kompem i mowiąc "o k...a!! dead! omg! 50k expa w plecy k...a! nienawidze swoich rodziców!!" Więc chciałbym jeszcze powiedziec że rodzice nie są poprzeczką (w pewnym sensie) dla nas tylko ratunkiem...to na tyle Comment plx ;p --------------------------------------------- World: amera Voc: Knight Skills:78/74 Level:29 Eq:c armor,k legs,warrior helmet,Gigand sword. | 
|   |   | 
|  | 
|  17-03-2005, 22:22 | #2 | 
| Użytkownik Forum |   Tak, niedoj że masz mętlik w głowie to jeszcze jesteś wariatem, chłopie co to ma znaczyć? Tibia ot nie jakieś życie tylko  gra, zwykła gra, w którą nastolatkowie i dzieci za bardzo się wiążą ehh do czego to dochodzi... 
				__________________ Shard, the Legend retired | 
|   |   | 
|  17-03-2005, 22:26 | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 02 2005 Lokacja: Brazil Posty: 28 Stan: Na emeryturze Imię: Eternal Oblivion Profesja: Elite Knight Gildia: masterzy Świat: Amera Poziom: 275 Skille: 114/110 Poziom mag.: 9   |   tak siedze sobie i niewazne w co gram to i tak matka lub ojciec sie wnerwia ze sie nic nie ucze i wogule a w szkole i tak banie dostaje tyle ze u mnie ojciec ani matka nie odlanczaja kabla    | 
|   |   | 
|  18-03-2005, 00:01 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 03 2005 Lokacja: Lodz Wiek: 40 Posty: 110 Stan: Aktywny gracz Imię: Szalony Nalesnik |   Ja tam nie mam problemow z rodzicami o kompa, siedze kiedy chce i jak dlugo chce    oooo.... musze konczyc starzy karza mi isc spac  
				__________________ "Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire | 
|   |   | 
|  18-03-2005, 00:34 | #5 | |
| Master Alucard |   Cytuj: 
  Nie uczysz się, tylko grasz... Jesteś beznadziejny, jak nie zmienisz postępowania to nie będziesz miał przyszłości i będziesz najprawdopodobniej kolejnym pijakiem spiącym w parku, bo nie będzie cie stac na własne mieszkania(że o kompie i internecie już nie wspomne)... Do pracy cię nie przyjmą, bo "nie będziesz miał kwalifikacji"  i wtedy powiesz "ale ja byłem głupi, że się nie uczyłem jak trzeba było"... @LOL_13 rzeczywiście dla ludzi, któzy grają 25h na dobe rodzice to ratunek  A Tibia nie jest taka zła jeżeli grasz z umiarem.... 
				__________________ A Mind is a Terrible Thing to Waste... ††† In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ††† I am the pure flame that burns I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One | |
|   |   | 
|  18-03-2005, 00:36 | #6 | 
| Guest Posty: n/a |   Mam ten sam problem tylko że u mnie wpada brat ktury ma 25 lat i robi reseta albo stara z miotlo i wtedy musze isc. Jest to o tyle wkurzające że tracisz tak ciężko zrobione skile lub magic. Przez kogo? Przez Starych!. Ale czasem naprawdę przeginamy z tą tibia np muj rekord to 7 godzin dziennie   | 
|   | 
|  18-03-2005, 00:41 | #7 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 06 03 2005 Lokacja: Siemianowice Śląskie Wiek: 39 Posty: 29 Stan: Aktywny gracz Imię: Marm Dracon Profesja: Knight Świat: Celesta Poziom: 35 Skille: 70/69 Poziom mag.: 5 |   Ja mam się dobrze - bez rodziców w domu od dwóch lat - ale za późno Tibię odkryłem... Dopiero miesiąc temu... A matura czeka... no i Mamuśka przyjeżdża na dłużej   Będzie ciężko pograć...Korzystam z ostatnich chwil wolności  | 
|   |   | 
|  18-03-2005, 01:44 | #8 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 12 2004 Lokacja: Gliwice Wiek: 37 Posty: 244   |   Cytuj: 

__________________ I yearn to thee who art darkness in thy rising | |
|   |   | 
|  18-03-2005, 04:18 | #9 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 03 2005 Posty: 48 |   Cytuj: 
 Ano racja... pewnie masz dys...cośtam | |
|   |   |