1. Co sprawia, że w świecie Tibii pewne rzeczy są dla Ciebie bardziej, a inne mniej ważne? Czy są to poglądy wyniesione ze świata realnego, a może grając w grę i spotykając się z innymi graczami nabierasz nowych perspektyw, przejmujesz dążenia od innych graczy?
To samo co w swiecie realnym. Owszem, grajac w Tibie, nauczylam sie roznych rzeczy (nei mowie o umiejetnosci grania samego w sobie). Tibia to gra, swiat wymyslony, ale ja ciagle jestem taka sama. I to sprawia, ze pewne rzeczy sa wazniejsze inne zas mniej.
2. Czy level posiadany przez gracza wpływa na to, co o nim myślisz? Jeśli tak, to jak?
hehe, jak na razie jedyne hlvl, jakie znalam, to rozwydrzone dzieci, albo tez 3 osoby w 1 postaci. To wplynelo na moj sposob widzenia takiego hlvl. I jest to dla mnei dzieciak, ktory stara sie pokazac, co to nie on, ze jest najlepszy, bo ma taki wysoki lvl. I byle szybciej, byle wiecej. Ale byc moze jest wielu hlvl normalnych. Niestety nie poznalam.
3. Czy masz szacunek do graczy mających wyższy level niż Ty? Jak duża musi być ta różnica, żebyś ewentualnie poczuł respekt dla takiego gracza? Czy taki respekt wynika z pewnej obawy przed silniejszym graczem? (Jeśli tak, to nie wstydźcie się do tego przyznać - to normalny mechanizm u każdego człowieka...).
Lvl nie wplywa na moj szacunek do danej osoby. raczej jej charakter. Lvl ma tu najmniej do rzeczy. Ale w sytuacji, gdy mi mowi: leave, to zapytam: why? cos pomarudze, ale wyjde... taka smutna prawda. ale co mi tam.
|