Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2005, 20:42   #392
kerny
Użytkownik Forum

kerny's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: The One And Only Awesome City Of Poznan.

Stan: Na emeryturze
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
mieszanie e i w jest pomyslem kiepskim.... i sa polaczenia lepsze i gorsze, co najwyzej wszystkie klasy sa rowne ( ale polaczenia moga byc lepsze i gorsze). z e dobrze bedzie sie spisywac mo, n, lub me..... podobno me najlepiej, ale ja mam e* kerny i jakos srednio jestem z niego zadowolony, zmienie na monka prawdopodobnie. w/e jest bezsensu
EuhehuEHuehuehueHUE... wybacz, ale musze cie wysmiac, gdyz po prostu pieprzysz glupoty... w/e bez sensu!? w takim razie powiem Ci, ze KD/AS Hammer W/E to jeden z niewielu, jezeli nie jedyny grywalny primary warrior build w PvP (no moze sporadycznie jakis W/Mo).

Cytuj:
, jeden spell i nie ma many,
lol... a czego ty chcesz niby uzywac tym w/e? Earthquake i Eruption? Stance przypsieszajacy atak (flurry/frenzy/berserker stance) to 5 energii, Aftershock to 10 energii, sporadycznie Irresistible Blow (5 en) i Armor of Earth (10 en)... z klata i nogami gladiatora oraz mb masz >27 energii, regen 2, wiec w czym problem?

Cytuj:
pakowanie w itemy podnoszace mane - ciezko znalezc takie dla warriora...
co ciezko znalezc? focus +12en/+30hp/req.9 czy cos zblizonego mozna dostac od collectorow na pustyni, zakladajac ze wolisz jednoreczna bron i focus zamiast tarczy

Cytuj:
a noszenie ich bylo by bezsensu bo lepiej przypakowac w axe/sword/hp itp... niz w mane lub inne zdolnosci magowe.....
czemu bez sensu? ja moim W/E mam 12 Earth Magic, powiesz mi ze zle robie? btw. jak chcesz pakowac w hp (?) oraz w mane (zakladam ze chodzi o Energy Storage, ale to przeciez primary elementalisty, a mowimy o W/E)

Cytuj:
e/w tez raczej bezuzyteczne, poniewaz w skupia sie glownie na broni i z tym sa zwiazane jego skille, a e z swordem/axe/ham. to bezsens...
jak chce grac e/w to moze sobie grac, niekoniecznie musi uzywac broni bialej... np. Energy Storage + jakas tam magia + kilka punktow w Tactics (healing signet, okrzyki) - nawet niezle by sie gralo w pve... w pvp mozna grac E/W tez, bo taki typowy spiker to i tak nie ma nic z secondary profesion ... dla funu E/W z mieczem/toporem tez moze byc do pve, czemu nie? Armor of Earth/of Mist + jakies wardy, a z kilkoma punktami w Energy Storage nie bedzie mu brakowac many... w pve da sie grac wszystkim
btw. miecze/topory/mloty nie sa zastrzezone dla primary wariorow... Me/W z mieczem i illusionary weaponry to strasznie mocny build, a taki Mo/W, ktory jest postacia najsilniejsza do farmienia (solo w UW ) tez zazwyczaj ma miecz/topor z Enchantments last 20% longer