![]() |
#381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Dzięki za pomoc Klimmek
Mam jeszcze jedno pytanie ![]() ![]() ![]() P.S.Wiem że jest na głownej stronie guild wars poradnik jak temu zaradzic ale za dobrze nie znam ang.(od razu mówie że próbowalem przetłumaczyć przez translatora w interku i niestety nic to nie dało) Pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Yeah kupilem Superior Vigor Rune!
40k poszlo sie walic ;] ale mam ;] Teraz Superior Absorption ;] 80k u tradera ![]() Pozniej tylko dragon set(ten za 15k jedna czesc)....(zapewne wyjda tez inne rodzeje zbroi w najblizszym duzym updacie) wiec moze inny ![]() A na Koniec...Fissure Set ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() mam pewna propozycje dla graczy gw na naszym forum moze zbierzemy sie razem rpg albo pvp charami do tombuw i sprubujemy wywalczyc favor?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() mozna by sprobowac.... tylko ze ja gram 5 albo 6 dzien i nie doszlem tam jeszcze, wlasnie zrobilem misje w dragon's lair ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() Siema! Właśnie zamówiłem Guild Wars'a w sklepie wirtus.pl mam nadzieję, że ta gra jest warta swojej ceny i nie pożałuje kupna tej gry.
![]() PS. Czy postac E/W może być dobra? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Każda postać w GW jest dobra. Najwyżej będzie się trudniej nią grało na początku. Cóż, sugerowałbym W/E. Więcej hp, manę sobie możesz spokojnie podpakować artefaktami i pancerzami...
![]() |
#388 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() Dzięki za rade Ghost i być może skorzystam ale bardziej chciałbym zagrać jakąś postacią bardziej magiczną
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mieszanie e i w jest pomyslem kiepskim.... i sa polaczenia lepsze i gorsze, co najwyzej wszystkie klasy sa rowne ( ale polaczenia moga byc lepsze i gorsze). z e dobrze bedzie sie spisywac mo, n, lub me..... podobno me najlepiej, ale ja mam e* Scream i jakos srednio jestem z niego zadowolony, zmienie na monka prawdopodobnie. w/e jest bezsensu, jeden spell i nie ma many, pakowanie w itemy podnoszace mane - ciezko znalezc takie dla warriora... a noszenie ich bylo by bezsensu bo lepiej przypakowac w axe/sword/hp itp... niz w mane lub inne zdolnosci magowe..... e/w tez raczej bezuzyteczne, poniewaz w skupia sie glownie na broni i z tym sa zwiazane jego skille, a e z swordem/axe/ham. to bezsens...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() To może Mo/W. Lepsze czary lecznicze i odrazu bije lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#391 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#392 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: The One And Only Awesome City Of Poznan.
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() btw. miecze/topory/mloty nie sa zastrzezone dla primary wariorow... Me/W z mieczem i illusionary weaponry to strasznie mocny build, a taki Mo/W, ktory jest postacia najsilniejsza do farmienia (solo w UW ![]()
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() @up
Solo UW? Nigdy nie uwieze Aaxela maja za potezne ciosy, widizalem jak wlasnie monk/warrior byl okladany przez 3 aaxela(czy jakos tak im jest) ale wspomagali go drugi monk i nekro. Jednak gdy im sie skonczyla mana...to wiesz ;] Ja sam moim W/N sam chodze na Blessed Griffony (bo 2 biore na klate, a maja 24 level, raz udalo mi sie 3 wziasc i przezyc ![]() Polecam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Facet, nie pieprz, że trudno znaleźć itemy podnoszące manę dla warriora - Gladiator Set podpieprza manę o jakieś 15 punktów, do tego Focus Item podnoszący manę o 15 - dostępny niemal na początku gry, bo bodaj dostępny niedaleko miasta z questem na odnalezienie córki Duke'a... Nie mówiąc już o tym, że wystarczy JEDNORAZOWO odpalić zaklęcie "Glyph Of Lesser Energy" i już każdy czar kosztuje 15 many mniej... Blargh. Ja swoim wojem mam 48 many i nie mam kompletnie żadnych problemów... "a noszenie ich bylo by bezsensu bo lepiej przypakowac w axe/sword/hp itp..." - ROTFL! Wykluczasz istnienie artefaktów (których od cholery jest), które podnoszą i hp, i energię/skille? Co ty chory jesteś? Myślisz, że są tylko jedne i te same, dupiate Focus Itemy podnoszące manę o +2? Buahahahhahhah.
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() normalnie bym cie wysmial i podal argumenty ktore mialy by za zadanie udowodnic ze to ja mam racje.... jednak tego nie zrobie bo w gw gram dosc krutko (krotko?sorry jesli ort) i moge sie mylic.... (w co jednak watpie )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() nie chce mi sie teraz pisac o co w tym chodzi, przeczytac mozesz tu: http://www.guildwars.pl/forum/index.php?showtopic=320 napisze tylko, ze zadajesz wszystkim wokol >40 obrazen na sekunde, leczysz sie co sekunde o 100 i mozesz otrzymac naraz max. 5 obrazen, i tak NON STOP ![]() Ghost Nieudany - tez gadasz troche bez sensu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#397 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Takie male pytanko guildwarsowego newbie - ktos wczesniej pisal o zmianie profesji. Czy jest to mozliwe? Bo ja aktualnie raczej srednio ciesze sie z second mesmera...wolalbym e/n niz e/mo.
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hah mam ten sam problem co ty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
|
![]() musisz wykonac quest "Hero's Journey" z Droknar's Forge, polegajacy na odwiedzeniu 3 outpostow na pustyni (Hero's Audience, Seeker's Passage, Destiny's Gorge) - potem bedziesz mogl u duchow z tych outpostow dostawac questy "xxx's path", gdzie xxx to nazwa profesji. Po wykonaniu takiego questa mozesz zmienic profesje (najlepiej wykonac wszystkie 4 questy mozliwe dla twojej postaci, wtedy bedziesz mogl zmieniac sec. prof na jaka chcesz jednym kliknieciem myszy
![]() ![]() wiecej infa o wszystkich questach na stronie quests.gwonline.net
![]() |
#400 |
Użytkownik Forum
![]() |