Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2005, 00:00   #53
Adamus Ustaszevskov
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Mosina

Adamus Ustaszevskov ma numer GG 5666079
Smutny

Moje początki też były potworne, kumpel mnie zachęcił do tibi no to sie rejestruje oczywiście nie na tym serwerze co on ale dobra bez komentaża.
Zaczynam łaźić po Rookgard i krzyczeć: o co tu chodzi! Niech ktoś mi pomoże!! Ratunku!!! Naszczęście spotkałem jakiegoś kolesie który mi pomógl, wytłumaczył mi jak sie kupuje i wszystko co wiedzial o tibii zaczał mi sprzedawać broń po niższej cenie nż w sklepach i takie tam. Doszedlem do 6 lvl i już mialem satysfakcje uzbierałem aż 35 gp i chciałem coś kupić na targu. Dobra koleś krzyczy <SELL MACE 35 GP> ok biore bo mialem jakąś cieńką broń. Koleś na to TRADE a ja nic. Po cwili się odzywam (no follow me)
i poszliśmy do niby depo. Kłade złoto przesuwam i mówie (ok now give my mace) a koleś na to buhahabuhaha i idzie sobie jakby nigdy nic ja sie dre (give my mace!!!!!!!!!!) i różne przekleństwa po angilsku a koleś logout i tyle go widziałem. Potem dopiero kumpel mi powiedzial żę istnieje takie coś jak Trade no i dalem sie oszukać jak troche ale mi przeszło.

Świat: Aurea
Nick: Adamus ustaszevskov
Miasto: Carlin
Profesja: Paladyn
Level: 12
Magic level:4
Skills: 38/38 średnio rośnie
Best solo: jakis PK z równym levlem

Ostatnio edytowany przez Adamus Ustaszevskov - 04-09-2005 o 21:21.
Adamus Ustaszevskov jest offline   Odpowiedz z Cytatem