Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KITajec
Nie moja ? mam ci udowodnić (tylko ciekawe jak :/) ?... moze ci sie wydawać ze ta prace nie jest moja bo mogłeś ja już widziec na forum "pewnego" komiksu internetowego (*w Topicu z moimi rysnkimi)... rysunek narysowny byl juz dośc dawno... bo jakis miesiąc temu (z zalozeniem by go w jakims topicu na tibia.pl walnąć)... a ze teraz nadazyla sie zarypista okazja  ... pozatym powiedz dlaczego ten rysunek nie ma byc mój ?? powiem ci o nim wszystko co chcesz wiedzec ... napisze ci nawet marke i wygląd ołówków, rapidografów, których do niego uzywałem. nie zapominając o nazwie gumki ...
|
@KITajec
<Edit>
Zbyt pochopnie wyciagniete wnioski ...
Przepraszam.
@Meriadok
Moze dodasz oryginalnie na rysunku napis : For tibia.pl Meriadok i zeskanujesz, a nie na skanie napis w programie graficznym ...
@Gadziu
Podoba mi sie pomysl i "swojskie" wykonanie.
@.::Arbuz::.
Ten obrazek gdzies widzialem - przynajmniej tak mi sie wydaje.
Poza tym tego cycka wkleiles z Tibii , pozniej machnales jakims prostym filtrem np. w photoshopie ...
@Pani lemur
Podoba mi sie , duzo wlozonej pracy, dobrze dopracowane szczegoly.
@Dark Templar
Fajnie zrobione , nie wiem czy Ci zalicza bo uzyles oryginalnej mapy Tibii.
@Sir Azazel
Mam watpliwosci czy to Twoja praca , jesli tak masz talent ...
Poza tym troche naciagany zwiazek z tibia i widac ze praca byla robiona na inny temat.
@Arielos
Rysunek tego smoka widzialem na 100% na necie, dodales tylko napisy i wyciete obrazki z Tibii - jak dla mnie propozycja do kasacji.
@Silo
Dodanie : "by Silo" tak zwykla czcionka do tak fajnego dziela jest co najmniej podejrzana ...
@MaxJack
Taaaa Twoj skorpionek
Data dołączenia: 26 09 2005
Poza tym moim zdaniem powinno sie rozdzielic prace wykonane na komputerze i recznie.
Re: down
Aver~ fajnie Ci to wyszlo, moim zdaniem jedna z lepszych prac.