![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
![]() |
![]() Praca Wojtqa12 jest calkiem podobna do mojej (pomysl) ale ja jeszcze jej nie skonczylem i nie wyslalem. Czy jak ja wysle to bedzie plagiat ??
![]() Answer pls |
![]() |
|
![]() |
#323 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Imię: Reynevan
Profesja: Paladin
Gildia: Arach-Tinilith
Świat: Secura
Poziom: 95
|
![]() Cytuj:
<Edit> Zbyt pochopnie wyciagniete wnioski ... Przepraszam. @Meriadok Moze dodasz oryginalnie na rysunku napis : For tibia.pl Meriadok i zeskanujesz, a nie na skanie napis w programie graficznym ... @Gadziu Podoba mi sie pomysl i "swojskie" wykonanie. @.::Arbuz::. Ten obrazek gdzies widzialem - przynajmniej tak mi sie wydaje. Poza tym tego cycka wkleiles z Tibii , pozniej machnales jakims prostym filtrem np. w photoshopie ... @Pani lemur Podoba mi sie , duzo wlozonej pracy, dobrze dopracowane szczegoly. @Dark Templar Fajnie zrobione , nie wiem czy Ci zalicza bo uzyles oryginalnej mapy Tibii. @Sir Azazel Mam watpliwosci czy to Twoja praca , jesli tak masz talent ... Poza tym troche naciagany zwiazek z tibia i widac ze praca byla robiona na inny temat. @Arielos Rysunek tego smoka widzialem na 100% na necie, dodales tylko napisy i wyciete obrazki z Tibii - jak dla mnie propozycja do kasacji. @Silo Dodanie : "by Silo" tak zwykla czcionka do tak fajnego dziela jest co najmniej podejrzana ... @MaxJack Taaaa Twoj skorpionek Data dołączenia: 26 09 2005 Poza tym moim zdaniem powinno sie rozdzielic prace wykonane na komputerze i recznie. Re: down Aver~ fajnie Ci to wyszlo, moim zdaniem jedna z lepszych prac. Ostatnio edytowany przez Rey - 29-09-2005 o 00:18. |
|
![]() |
![]() |
#324 |
The Witcher
|
![]() Czemu nikt nic nie powie o mojej pracy ? Jak się podoba ?
Link do niej znajdziecie tutaj > link <
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#325 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Paleon
Świat: Danera
Poziom: 95+
Skille: 95+/71+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Tylko czcionka troszke mi nie pasuje (ale to żecz gustu) |
|
![]() |
![]() |
#326 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łobez
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tovell
Gildia: Alliance of Justice
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 61/42
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Rey ? o co ci chodzi czlowieku ? ... Kto tu mówi o gumkowaniu rapidografów ? ołówki so do szkicu zazwyczaj i to je sie gumkuje... A dlaczego sie tłumacze ? hmm.. ty bys się nie tłumaczył gdyby ci zarzucali plagiat ? podkulił bys ogon i sobie poszedł ?... bo widzisz ja nie, wole walczyć o swoje ... Pozatym nienawidze jak ktos zarzuca mi ze kłamie, oszukuje etc. etc... ja ci mówie ze jak cos, mody mówią i wysyłam priorytetem swoją prace.. to dla mnie żaden problem...
Ano wałśnie wracając jeszcze do podpisu.. to co ma piernik do wiatraka ? jak bys miał ksywke Zenon to co, na forum zrobiłbyś sobie nick Protazy? zmienił bys ją ? chore rozumowanie człowieku... |
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]() niezle prace
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#330 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() @Tyrandee OMG... ze niby na komputerze jest latwiej? O_o zapewniam cie- nie jest. Bawie sie zarowno w rysowanie na papierze jak i w programy typu photoshop i 1000 razy latwiej jest zrobic kolory i cienie kredkami (a juz 1000000000 razy prosciej olowkiem pocieniowac rysunek).. nalezy tu jednak nadmienic iz istnieje prawdopodobienstwo, ze jest ze mna cos nie tak i tylko mi trudniej pracowac myszka ![]() Ostatnio edytowany przez okiren - 27-09-2005 o 17:32. |
|
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Dębica
Imię: Lord pepuska
Profesja: Sorcerer
Gildia: Strong Mam of The Revolution
Świat: Galana
Poziom: 24
Skille: SeCrEt
Poziom mag.: 32
|
![]() Dlaczegi nikt nie komentuje mojej pracy jest na stronie 17!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Imię: Po co ci to?:P
Profesja: Knight
Świat: N.....A
Poziom: 623
![]() |
![]() A podoba sie chociaz 1 osobie moj rysunek?;]
#333 |
Guest
|
![]() z przejzanych rysónków uwazam że 3/4 to zasrane plagiaty a 1/4 to jakies gówna. tylko kilka prac mi sie podoba ale nie będe pisał jakich. w kazdym razie takie które widac ze sa wykonane własnorecznie. złodzieje predzej czy później zostana ukarani wygra najlepsza praca
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
|
![]() Co sadzicie o moejej pracy? jest pierwsza na 20 stronie
|
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik forum
Lokacja: Łobez
Imię: Tovell
Gildia: Alliance of Justice
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 61/42
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Praca jest świetna.. ale strasznie mi kociaka przypomina.. wogóle styl cholernie podobny do stylu autora kokoartu ...no i te palce u reki też w jego stylu...
|
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik forum
|
![]() czy podoba sie komukolwiek moja praca ??? (20 strona)
odpowiedzcie plx a jak ktos mi powie ze plagiat to niech sie dobrze przyjzy ze jest kilka napisow tibia.pl ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja się przyjrzałem dobrze a nawet i bardzo ( zapisałem na dysk i obejrzałem) i nie zauwazyłem nigdzie napisu tibia.pl moim zdaniem to jest PLAGIAT a jeszcze jedno widziałem już na tej stronie rysunki wykonane podobną techniką co te i to też były plagiaty ale cóż widocznie ja jestem ślepy ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cenars Druid - 27-09-2005 o 18:13. |
|
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja się zgadzam z Cenars Druid ja również zapisałam na dysk prace i nie umiałam się dopatrzyć napisau tibia.pl -->
![]() ![]() ![]() ![]() Cenars druid --> podoba mi się twoja praca ;* ![]() Ostatnio edytowany przez Tyrandee - 27-09-2005 o 18:15. |
![]() |
![]() |
#339 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
#340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jak inni mogą to i ja poprosze
![]() ![]() |
![]() |