Temat: Prawdziwe PvP
Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2005, 22:40   #119
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zygmunt-apollo
"Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny"

ty kur.wa mistrzu jestes ***niety czy co xD?spojdz chocby na wynik wojny 87:23? wiec zamknij ta twoją morde blz .moze bys sie pochwalił gdzie grasz i jaki lvl moze 6 druid na antice ktory krzyczy w depo "fre itanz blz"
prawda jest taka ze ten film niczym nie podkresla jego pvp , widac pierwszy raz uzywasz tibicam czy 2 bo 1 to był hunt z hydr xDDDDDDDDDDD gz dla tego pana : ) dodam jeszcze "mistrzunie" kto waszym zdaniem ma lepsze pvp
Liam Dark~ czy Fast'molt , oczywiscie ze powiedzie ze fast'molt pomimo tego że dostal 2 razy w******* tak jak tedrus sry tedrus 3x razy dostał nie cieszcie sie tak bo zabicie 90 rp 37 ms i 48 ms bez uhow to nie jest żaden problem
ale co mnie obochodzi wynik wojny, o czym ty wogole gadasz? Lol? Powiedzialem gratz fragow i tyle niewiem czemu walisz takie offtopy ale luz. A po co ci to wiedziec gdzie gram? Co to ma do tematu, powiedzialem gdzies ze jestem mistrzem w grze, pvp etc etc? Nie i za takiego sie nie uwazam i nic takiego nie pisalem wiec prosze nie s-t-w-a-r-z-a-j. Eh nie ma to jak dogryzek "widac ze pierwszy raz uzywasz tibicam (...)" Wiec: w tibie gram od 2,5 roku, yyy i niewiem co ma ogladanie filmow przez tibicam do tematu, aahh wiem chciales zarzucic jakims dogryzkiem! Ale ci nie wyszlo. Eh a co do tego kto ma lepsze pvp to stwierdzam ze Liam, Fast'molt jest dobrym pg i w dzieleniu konta nic wiecej. Nie obchodzi mnie ile razy Tedrus padl, i po co sie powtarzasz mowiac ze oni byli bez uhow? Frag to frag i nie placz tutaj. Eh dziwna sprawa z tymi Polakami, kluca sie o byle co, wyzywaja, i wybijaja sie nawzajem (furora). Juz myslalem ze koniec klotni w tym temacie ale widac ze noobas sie obudzil i znowu zaczol bluzgac, ;<

ps. nie mam 6 lv i nie gram na Antice, moze ty tak ale ja jestem bardziej ambitniejszy;d I

ps 2.
Morde maja swinie, i jak to powiedzialem niektorzy "wybrance" z ludzi np ty. Ludzie przewaznie maja buzie.

Zachowanie bierze sie z domu...

Mozesz sobie pisac, bluzgac jak chcesz - ja bede cierpliwie odpisywal na twoje ekhm... posty nie robiac sobie z tego niczego

Signed.
Wee Man
FLO jest offline   Odpowiedz z Cytatem