Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-09-2005, 22:48   #101
Komandos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora/Arcania
Domyślny

żałosne, bardzo żałosne.
Nie chcę tu nikogo obrażać, ani tymbardziej wejść z kimś w "inteligentną" wymianę słów, ale wiele osób, które dawały tu swoje filmy, po zobaczeniu reakcji części użytkowników tego forum już więcęj nic tu nie dawały, tylko na tibia.de.
Coś w tym jest...
Komandos jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-09-2005, 22:50   #102
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FLO
i widzisz, juz inaczej sie rozmowa uklada, jakbys tak pisal od poczatku to by bylo spokojnie bez wyzwisk;> nie twierdzilem ze tedrus to masta w pvp czy cos po prostu powiedzialem gratz, grzech?
Nie ;0 Tylko, że mnie to strasznie razi

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 22:53   #103
Komandos
Użytkownik Forum

Świat: Aldora/Arcania
Domyślny

Cytuj:
i widzisz, juz inaczej sie rozmowa uklada, jakbys tak pisal od poczatku to by bylo spokojnie bez wyzwisk;> nie twierdzilem ze tedrus to masta w pvp czy cos po prostu powiedzialem gratz, grzech?
Hehe, ano lepiej. Niektórzy może nie mają wystarczającej samokontroli i odpowiadają za ciosem. Mnie to nie jara kłócić się z kimś przez internet, szkoda nerwów. Nie ma to jak w real.... szybko i po sprawie

a film jeśli nie jest nadzwyczajny, to jest troche śmieszny Mi się podobało.
No i Tedrus jakieś ma zdolnośći, fragi nie są jakieś mega wypas, ale zabić kogoś paladynem to też nie łatwizna (mowa o zabiciu jakiegoś high lvla solo) chyba, że przeciwnik ma lagi, lub nie bardzo wie jak używać uhy, w co wątpie

Pozdro
Komandos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 22:54   #104
Dethmar
Użytkownik Forum

Dethmar's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź

Domyślny

Cytuj:
jak zaczniesz wyzywac to idz do szkoly i naucz sie ortografii plax. To ty idz "ztad", lol na serio padasz od wlasnej pisowni, nastepnym razem nie zdradzaj wieku. Ryj to maja swinie i poszczegolne przypadku ludzi np. ty
ile ty masz lat ****u?? myslisz ze rzadzisz co? a ****a masz pewnie morde jak zdechly pies ****u ***any odejdz juz !
zreszta ****a co mi z tego ze cie bede wyzywal na forum odejdz i tyle
Dethmar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 22:59   #105
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dethmar
ile ty masz lat ****u?? myslisz ze rzadzisz co? a ****a masz pewnie morde jak zdechly pies ****u ***any odejdz juz !
zreszta ****a co mi z tego ze cie bede wyzywal na forum odejdz i tyle
No wlasnie co ci z tego przyjdzie ze powyzywasz skoro mnie to nie rusza? Niezly offtop sie zrobil taki 50-cio postowy;d Wrzuc na luz tyle powiem bo ja nie dam sie sprowokowac ;d

Signed.
Wee Man
FLO jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 23:37   #106
Tokk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Domyślny

Cytuj:

Jesli macie zamiaj zajarac fajke pokoju to sie wpisuje na to
Tokk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 23:42   #107
Player Killer
Użytkownik Forum

Player Killer's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2005

Stan: Początkujący
Imię: >.<
Profesja: Brak (Rookgaard)
Player Killer ma numer GG 4342124 Player Killer ma login Tlenu player_killer
Domyślny

@ 1 i 2 up

Nie róbcie z forum śmietnika i nie wyzywajcie sie na wzajem, jak chcecie sobie pogadać to wejdzcie na gg i tam bluzgajcie, a nie nabijacie jakieś 'debilne' posty

'Furora going down'
Player Killer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2005, 00:04   #108
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan

P.S

Słusznie zauważył Igrexou - Temat do zamknięcia gdyż rzeczywiście robi się z tego bezsensowna dyskusja, w której i tak ja i Althunus mamy rację :0
nieprawda bo racje mam ja bo mam zgarbne pośladki! xD a poza tym skończylem uczyć sie z biologii... więc jestem mądry, prawda?
Igrexou jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2005, 00:40   #109
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
Skoro Althunus ma takie super bajeranckie wyczesane w kosmos pvp to neich nagra filmik ze swoim udzialem jak zabija ot chocby 45 pala labo nawet sorca.
To niech wyjda z PZ?xDDD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
Wtedy będziemy mogli pogadać czy znasz sie na rzeczy bo w wojnie JNA vs DT jakos mocno nei zaszczyciles wszystkich swoimi fragami o ile pamietam to miałeś 1 na Halinirze *ale na 100% go nei zsolowales).
Nie miałem jeszcze 15 mlvla...miałem go ku.rwa hmmami solowac? A moze GFB?: O NIE!!! Juz wiem! lmmami!: D n/c xDDDDDDD
stary 28-09-2005, 00:45   #110
Tokk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telupeje
To niech wyjda z PZ?xDDD

Nie miałem jeszcze 15 mlvla...miałem go ku.rwa hmmami solowac? A moze GFB?: O NIE!!! Juz wiem! lmmami!: D n/c xDDDDDDD

Trzeba bylo IHami ty glupi n00bie !
Tokk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2005, 00:52   #111
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

wy oboje macie cos nie teges z glowa! bylo go kamieniami! a potem z fista dobbic! albo lepiej! z bani mu i po problemie! :<
stary 28-09-2005, 01:26   #112
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igrexou
wy oboje macie cos nie teges z glowa! bylo go kamieniami! a potem z fista dobbic! albo lepiej! z bani mu i po problemie! :<
Mogłem mu napchać do gęby hamów aż by pękł!: ) xDDDDDDDDD
stary 28-09-2005, 01:59   #113
LUq
Guest

Domyślny

Mi się film podoba.
Ładnie daje rade kolega z GG.
Ale i tak wygra DT

Ostatnio edytowany przez LUq - 28-09-2005 o 02:08.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2005, 09:02   #114
zygmunt-apollo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Sluchaj idioto, kto cie prosi zebys poprawial? Wiec zamknij swoja buzie. A nawet jesli tak pisza ze ma za***iste pvp to co? Zabronisz im tak myslec? Wladca umyslow sie znalazl lol, wyjdz. Ty dla mnie jestes dzieckiem a nie smieciem, nie dojrzalym gowniarzem Co sie tak unosisz? Dziecko sie zdenerwowalo, Widzisz, zabil Korobskure ktory biegal gora/dol a Excail nie potrafil zabic Feca Vito ktory tez biegal gora/dol wiec prosze cie nie pograzaj sie ok? A wiesz czemu ludzie na was "jada"? Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny, a wy odrazu z placzem i z wyzwiskami. Kto tu sie na ciebie rzuca? To forum jest do dyskusji a nie do pokazania kto jest lepszy wiec nie cwaniakuj.

btw. dodam jeszcze raz, zamknij sie i nie poprawiaj postow kogos innego. Zwroc uwage jakie ty beznadziejne posty piszesz. Ktos cie prosil zebys poprawial? Wyzwiskami nikogo nie przekonasz wiec s-t-f-u.

"Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny"

ty kur.wa mistrzu jestes ***niety czy co xD?spojdz chocby na wynik wojny 87:23? wiec zamknij ta twoją morde blz .moze bys sie pochwalił gdzie grasz i jaki lvl moze 6 druid na antice ktory krzyczy w depo "fre itanz blz"
prawda jest taka ze ten film niczym nie podkresla jego pvp , widac pierwszy raz uzywasz tibicam czy 2 bo 1 to był hunt z hydr xDDDDDDDDDDD gz dla tego pana : ) dodam jeszcze "mistrzunie" kto waszym zdaniem ma lepsze pvp
Liam Dark~ czy Fast'molt , oczywiscie ze powiedzie ze fast'molt pomimo tego że dostal 2 razy w******* tak jak tedrus sry tedrus 3x razy dostał nie cieszcie sie tak bo zabicie 90 rp 37 ms i 48 ms bez uhow to nie jest żaden problem
zygmunt-apollo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2005, 11:09   #115
Neverblood
Użytkownik Forum

Neverblood's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: In your nightmare

Domyślny Zgadzam sie

Bardzo dobry filmik.Naprawde kawal dobrego pvp+ladny loot ) polecam
stary 28-09-2005, 12:10   #116
Thean
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Belchatow

Profesja: Elite Knight
Gildia: Mare
Świat: Danubia
Poziom: 107
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
Domyślny

Bardzo fajny film, polecam.
Thean jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2005, 13:27   #117
Qual
Użytkownik Forum

Qual's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
Domyślny

Zobaczylem film i stwierdzilem:
1. Widzilem duzo bardzo dobrych filmow pk i musze przyznac, ze ten tez jest dobry.
2. Tedrus jak na moje spostrzezenie nie uzywal bota, jest dobry w pvp ale nie najlepszy.
3. Nie rozumiem tych, ktorzy pisza, ze jak zabil kola o iles tam lvli mniej to juz nie ma pvp. Ludzie zaobaczcie jak on celuje, przesuwa, walczy, a to, ze bral sie za niskie lvl zamisat tego najta to rzecz oczywista i kazdy kto ma male pojecie o pvp by tak zrobil, zamiast trzaskac wyzszy lvl, ktorego bedzie mu trudno zabic woli weliminowac nizszy dla spokoju.
Qual jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2005, 21:59   #118
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telupeje
Mogłem mu napchać do gęby hamów aż by pękł!: ) xDDDDDDDDD
ja bym mu wsadził do gęby chomika ażeby sie udławil albo by mu chomik gardlo przegryzł od środka! to byłoby niezły hardkor!
stary 28-09-2005, 22:40   #119
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zygmunt-apollo
"Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny"

ty kur.wa mistrzu jestes ***niety czy co xD?spojdz chocby na wynik wojny 87:23? wiec zamknij ta twoją morde blz .moze bys sie pochwalił gdzie grasz i jaki lvl moze 6 druid na antice ktory krzyczy w depo "fre itanz blz"
prawda jest taka ze ten film niczym nie podkresla jego pvp , widac pierwszy raz uzywasz tibicam czy 2 bo 1 to był hunt z hydr xDDDDDDDDDDD gz dla tego pana : ) dodam jeszcze "mistrzunie" kto waszym zdaniem ma lepsze pvp
Liam Dark~ czy Fast'molt , oczywiscie ze powiedzie ze fast'molt pomimo tego że dostal 2 razy w******* tak jak tedrus sry tedrus 3x razy dostał nie cieszcie sie tak bo zabicie 90 rp 37 ms i 48 ms bez uhow to nie jest żaden problem
ale co mnie obochodzi wynik wojny, o czym ty wogole gadasz? Lol? Powiedzialem gratz fragow i tyle niewiem czemu walisz takie offtopy ale luz. A po co ci to wiedziec gdzie gram? Co to ma do tematu, powiedzialem gdzies ze jestem mistrzem w grze, pvp etc etc? Nie i za takiego sie nie uwazam i nic takiego nie pisalem wiec prosze nie s-t-w-a-r-z-a-j. Eh nie ma to jak dogryzek "widac ze pierwszy raz uzywasz tibicam (...)" Wiec: w tibie gram od 2,5 roku, yyy i niewiem co ma ogladanie filmow przez tibicam do tematu, aahh wiem chciales zarzucic jakims dogryzkiem! Ale ci nie wyszlo. Eh a co do tego kto ma lepsze pvp to stwierdzam ze Liam, Fast'molt jest dobrym pg i w dzieleniu konta nic wiecej. Nie obchodzi mnie ile razy Tedrus padl, i po co sie powtarzasz mowiac ze oni byli bez uhow? Frag to frag i nie placz tutaj. Eh dziwna sprawa z tymi Polakami, kluca sie o byle co, wyzywaja, i wybijaja sie nawzajem (furora). Juz myslalem ze koniec klotni w tym temacie ale widac ze noobas sie obudzil i znowu zaczol bluzgac, ;<

ps. nie mam 6 lv i nie gram na Antice, moze ty tak ale ja jestem bardziej ambitniejszy;d I

ps 2.
Morde maja swinie, i jak to powiedzialem niektorzy "wybrance" z ludzi np ty. Ludzie przewaznie maja buzie.

Zachowanie bierze sie z domu...

Mozesz sobie pisac, bluzgac jak chcesz - ja bede cierpliwie odpisywal na twoje ekhm... posty nie robiac sobie z tego niczego

Signed.
Wee Man
FLO jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2005, 22:54   #120
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Flo jest bardzo spokojny i chwała mu za to i tak czy siak Tedrus ma b. dobre pvp i każdy ma po torche racji... CLOSE PLX bo ten temat sie robi coraz gorszy :S
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania