[quote=szkodi]mowisz zmiana?

lojalnosc to najwazniejsza dla mnie rzecz. a musisz wiedziec ze bylem zawsze lojalny foedus regum. Z nimi walczylem wszedzie w tym na Nebuli gdzie razem z Patriots utworzylismy Phyrexians. Tam wszyscy pokazali mi jak lojalni sa. A mnie nie obchodzi kto jest Polakiem czy nie. Wiadomo ze nie latwo walczy sie przeciw kumplo, ale i tak zawsze sa tego 2 strony. Neutralnym bym nie mogl byc. Odejsc tez nie moglbym bo to ukazaloby brak lojalnosci. Bierzcie tez Tibie jako gre :>
TO JEST WEDŁUG CIEBIE LOJALNOŚĆ?? LIZANIE DUPSKA PATRIOTOM I KABLOWANIE?? I ty uważasz, że jesteś lojalny?? "lojalnosc to najwazniejsza dla mnie rzecz" LIZANIE DUPSKA JEST DLA CIEBIE NAJWAŻNIEJSZE!! Nie martw się. Niedługo zginiesz przez "kumpli". Cieszysz się, że mogłeś podlizać się Kondzie i podkablować kto źle na niego mówi?? Konsekwencją tego twojego ass lickingu jest zabicie by XISSO mojego najlepszego ziomka. NIe wybacze Ci tego mimo, że to tylko gra. Może i mam mały level, trudno. Ale na bank jeszcze tego pożałujesz. A zapewne zabiją Cie twoi starzy kumple, bo nie wiem kto Ci wybaczy zdrade. W każdym bądź razie mnie możesz pocałować w d***. Miłego grania.