Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-01-2006, 01:11   #221
Lolek_władca_pralek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
ja to czytam a tych waszych wkretow macie w legendary i tych pochodnych gildiach kilku ktorzy ladnie sie maskuja za to wam dziekujemy bo to walsnie od nich mamy dobre informacje ze tu cos piszecie :> dziekujemy ^.^

Nie ma to jak płynąć z prądem zamiast pod prąd co nie Szkodi?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-01-2006, 01:15   #222
Mopsmaster
Zbanowany

Mopsmaster's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Suwałki

Stan: Aktywny gracz
Imię: Veldoor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 150
Skille: 25 / 18
Poziom mag.: 81
Mopsmaster ma numer GG 6183084
Domyślny

: OOOOOOOOOOOo0o0o0o
Mopsmaster jest offline  
stary 26-01-2006, 01:15   #223
Brugre
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 01 2006

Domyślny

Jak zdechła (śmierdząca nawiasem mówiąc) ryba... tak tak to cały szkodi
Brugre jest offline  
stary 26-01-2006, 01:17   #224
Mopsmaster
Zbanowany

Mopsmaster's Avatar

Domyślny

ciekawe jak galana wygladala by gdyby rzadzili polacy
Mopsmaster jest offline  
stary 26-01-2006, 01:29   #225
Lolek_władca_pralek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mopsmaster
ciekawe jak galana wygladala by gdyby rzadzili polacy
Zależy któzi?

stary 26-01-2006, 01:32   #226
Mopsmaster
Zbanowany

Mopsmaster's Avatar

Domyślny

to co mialo dawno sie zaczac zaczelo sie jak sie to potoczy? : p

dajcie mi 120 ms a wszystko sie wyjasni hehehe xP

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1106102

Ostatnio edytowany przez Mopsmaster - 26-01-2006 o 01:34.
Mopsmaster jest offline  
stary 26-01-2006, 02:30   #227
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Smutny szkodi.

Cytuj:
ja to czytam a tych waszych wkretow macie w legendary i tych pochodnych gildiach kilku ktorzy ladnie sie maskuja za to wam dziekujemy bo to walsnie od nich mamy dobre informacje ze tu cos piszecie :> dziekujemy ^.^
ta...
no coz, niektorzy ludzie sa jednak inni niz sie wydaje, albo sie mocno zmieniaja w czasie kiedy z nami nie przebywaja.
tak czy siak szkodi wielu jest twoja postawa rozczarowanych, w tym ja, mozna to nazwac krotko - ass licking. smutne ale prawdziwe. i nie mowie o wojnie, mowie o twojej postawie od czasu powrotu na galane.

lojalnosc - dziwne slowo prawda? tylko lojalnosc wobec kogo?czy da sie byc lojalnym wobec przyjaciol spoza pats czy tez sie nie da... skoro patsi bija wszystkich bez wyjatkow, nie szanujac juz naprawde nikogo? zastanow sie nad tym... czasem warto.
stary 26-01-2006, 03:37   #228
vego8
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: w domu

Imię: Artureczek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak
Świat: Galana
Poziom: 67
Poziom mag.: 18
Domyślny

a wiec wojna sie zaczela. Mnie najbardziej rozbawiaja te pogrozki w stylu dopadne cie w rl ale wiadomo wiekszosc grajacych w tibie to dzieci. Wiec komentowac zabardzo tego nie bede
vego8 jest offline  
stary 26-01-2006, 07:12   #229
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:
I za to padłem dziś? Za wyrażanie swej opinii na forum? Przecież każdy z Pats wie że nie lubie skull huntingu. Nawet nie doszłem do tej gildii a wy mnie zabiliście. I szczerze nie miałem zamiaru dochodzić.

Padłem wczoraj tak jak ty w wojnie IS vs Pats. Pats zabili Cie wtedy chociaż nie brałeś udziału w wojnie.

Ostatnio edytowany przez Xulorin - 26-01-2006 o 07:14.
Xulorin jest offline  
stary 26-01-2006, 07:20   #230
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
ta...
no coz, niektorzy ludzie sa jednak inni niz sie wydaje, albo sie mocno zmieniaja w czasie kiedy z nami nie przebywaja.
tak czy siak szkodi wielu jest twoja postawa rozczarowanych, w tym ja, mozna to nazwac krotko - ass licking. smutne ale prawdziwe. i nie mowie o wojnie, mowie o twojej postawie od czasu powrotu na galane.

lojalnosc - dziwne slowo prawda? tylko lojalnosc wobec kogo?czy da sie byc lojalnym wobec przyjaciol spoza pats czy tez sie nie da... skoro patsi bija wszystkich bez wyjatkow, nie szanujac juz naprawde nikogo? zastanow sie nad tym... czasem warto.
mowisz zmiana? lojalnosc to najwazniejsza dla mnie rzecz. a musisz wiedziec ze bylem zawsze lojalny foedus regum. Z nimi walczylem wszedzie w tym na Nebuli gdzie razem z Patriots utworzylismy Phyrexians. Tam wszyscy pokazali mi jak lojalni sa. A mnie nie obchodzi kto jest Polakiem czy nie. Wiadomo ze nie latwo walczy sie przeciw kumplo, ale i tak zawsze sa tego 2 strony. Neutralnym bym nie mogl byc. Odejsc tez nie moglbym bo to ukazaloby brak lojalnosci. Bierzcie tez Tibie jako gre :>

@tor lar : :*****
szkodi jest offline  
stary 26-01-2006, 08:34   #231
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

No cóż teraz już nawet pisanie jest powodem do ataków więc już nawet scula nie trzeba mieć jak miło.
@up Tak tak lojalność ponad wszystko i nie ważne że teraz patriots non stop PAaaaaakuje we wszystkich sd i nie ważne że z "obrońców" Galany stali się jej tyranem i nie ważne że wielomiesięczna (w niektórych przypadkach paroletnia) praca (gra itc przyjemność) idzie w błoto bo przecież o patriots powinno się tylko dobrze pisać to nasi obrońcy i liz liz (o). Piszą kto jest przeciwko nim ??? Nikt tu wszyscy są przeciwko temu co oni robią niech Patriots w końcu zrozumie że my po prostu chcemy GRAĆ przeszkadza im że ktoś ma skula?? to niech najpierw zabiją wszystkich ze skulem w swoich własnych szeregach Słyszałeś może o takim powiedzeniu "W moim oku widzisz drzazgę a we własnym belki nie widzisz"? Zabijacie nawet za to że ktoś napisze coś krytycznego na wasz temat zerwaliście wszystkie sojusze "bo już nikt wam nie jest potrzebny" Ciekawe ile ty będziesz potrzebny im Będę miał ubawy po pachy kiedy zobaczę jak za miesiąc może trochę dłużej ty również zginiesz z ręki przyjaciół...patriotów. Ja też nie mam nic przeciwko szwedom niemcom brytyjczykom itd. Ja nawet nie chcę żeby tym servem polacy rządzili bo my nie umiemy rządzić chcę w końcu świętego spokoju i tyle
jastr jest offline  
stary 26-01-2006, 08:54   #232
Galanus
Użytkownik forum

Galanus's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Galanus
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 64
Skille: 87/67
Poziom mag.: 17
Domyślny

Wczoraj pats mnie na*******alo za free

Mam nadzieje ze to bedzie dluga wojna ... i pa zniknie z galany

szkodi ~~

gratz :****************************************
Galanus jest offline  
stary 26-01-2006, 10:01   #233
Druid from Galana
Użytkownik forum

Druid from Galana's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Poziom: 37
Poziom mag.: 48
Wyślij wiadomość przez ICQ do Druid from Galana Druid from Galana ma numer GG 4703208
Domyślny

[quote=szkodi]mowisz zmiana? lojalnosc to najwazniejsza dla mnie rzecz. a musisz wiedziec ze bylem zawsze lojalny foedus regum. Z nimi walczylem wszedzie w tym na Nebuli gdzie razem z Patriots utworzylismy Phyrexians. Tam wszyscy pokazali mi jak lojalni sa. A mnie nie obchodzi kto jest Polakiem czy nie. Wiadomo ze nie latwo walczy sie przeciw kumplo, ale i tak zawsze sa tego 2 strony. Neutralnym bym nie mogl byc. Odejsc tez nie moglbym bo to ukazaloby brak lojalnosci. Bierzcie tez Tibie jako gre :>

TO JEST WEDŁUG CIEBIE LOJALNOŚĆ?? LIZANIE DUPSKA PATRIOTOM I KABLOWANIE?? I ty uważasz, że jesteś lojalny?? "lojalnosc to najwazniejsza dla mnie rzecz" LIZANIE DUPSKA JEST DLA CIEBIE NAJWAŻNIEJSZE!! Nie martw się. Niedługo zginiesz przez "kumpli". Cieszysz się, że mogłeś podlizać się Kondzie i podkablować kto źle na niego mówi?? Konsekwencją tego twojego ass lickingu jest zabicie by XISSO mojego najlepszego ziomka. NIe wybacze Ci tego mimo, że to tylko gra. Może i mam mały level, trudno. Ale na bank jeszcze tego pożałujesz. A zapewne zabiją Cie twoi starzy kumple, bo nie wiem kto Ci wybaczy zdrade. W każdym bądź razie mnie możesz pocałować w d***. Miłego grania.
Druid from Galana jest offline  
stary 26-01-2006, 12:07   #234
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

po 1 jego zachowanie mi sie TEZ nie pogoba ale go ****a nie obrazajcie! wybral co wybral do zobaczenia :*
thewojtek jest offline  
stary 26-01-2006, 12:30   #235
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Zastanówmy się kto tutaj jest lojalny do kogo.Czy Konda,febb itd są lojalni do reszty zabijając kolegów ludzi z gildi za skulla choć czasami za free także?Lojalność to jest szacunek do osób,które ci pomogły i nie opuściły.NIe wiem jak wy ale ja nie chciałem być w gildi z Kondą po ostatniej wojnie jeżeli on atakował osoby,które pomogły PPG.Czy Febba możesz nazwac lojalnym za to,że zabija osoby dzięki,którym dalej tutaj jest??On jak i Veccia,Xisso mieli miec hunted 4ever od PAts i przetrwali dzięki lojalnym do niech ludziom i teraz proszę bardzo jak dziękują.Kilka osób dokonało wyboru i nie mogą sie wycofać już z podjętej decyzji.Więc do zobaczenia na polu bitwy;]

/Demi;]
Demiphant jest offline  
stary 26-01-2006, 12:39   #236
Anarchist
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 12 2005

Poziom: 54
Anarchist ma numer GG 4244306
Oczko

Cytuj:

no no no cwaniaczki
Anarchist jest offline  
stary 26-01-2006, 12:41   #237
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
mowisz zmiana? lojalnosc to najwazniejsza dla mnie rzecz. a musisz wiedziec ze bylem zawsze lojalny foedus regum. Z nimi walczylem wszedzie w tym na Nebuli gdzie razem z Patriots utworzylismy Phyrexians. Tam wszyscy pokazali mi jak lojalni sa. A mnie nie obchodzi kto jest Polakiem czy nie. Wiadomo ze nie latwo walczy sie przeciw kumplo, ale i tak zawsze sa tego 2 strony. Neutralnym bym nie mogl byc. Odejsc tez nie moglbym bo to ukazaloby brak lojalnosci. Bierzcie tez Tibie jako gre :>

@tor lar : :*****
lojalni? kiedy wrociles na galane to kto z patsow ci pomogl? jesli ktos w ogole?
sam teraz biegasz z red skullem i sie cieszysz - no coz widac niektorym tak mozliwosc zabijania uderzyla do glowy ze nie licza unjustow...

lojalny zawsze dla fodeum? haldir w wojnie... IS vs pats, szkodi biega po aab i krzyczy "nie bijcie mnie ja nie jestem w wojnie" po czym i tak padl przez tych jego juz wtedy "wiernych" przyjaciol.

brak lojalnosci to okazalo zaczecie lizania im dupy jak tylko przyszedles na galane, od pierwszch dni. no ale coz to tylko gra czyz nie? ale kontakty z ludzmi i nawiazane przyjazni/znajomosci moga byc prawdziwe, i to z nimi walczysz, z przyjaciolmi, nie z pixelami w grze.
stary 26-01-2006, 12:48   #238
Anarchist
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 12 2005

Poziom: 54
Anarchist ma numer GG 4244306
Domyślny

Witamy W wojnie
Anarchist jest offline  
stary 26-01-2006, 12:57   #239
Barzyk de'Costa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin

Profesja: Knight
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
Barzyk de'Costa ma numer GG 1848019
Domyślny

Jak Pats sami się wyniszczają to tylko im pogratulować
Barzyk de'Costa jest offline  
stary 26-01-2006, 13:00   #240
Bilbag
Użytkownik forum

Bilbag's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005

Stan: Na emeryturze
Poziom: -1
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
Domyślny

dzis juz sie troche dzialo....

http://rapidshare.de/files/11860687/war.rec.html

jesli ktos sie boi sciagac z rapida to http://tibicams.tibianetwork.net/get/4750

Ostatnio edytowany przez Bilbag - 26-01-2006 o 13:16.
Bilbag jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania