![]() |
#221 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie ma to jak płynąć z prądem zamiast pod prąd co nie Szkodi? |
|
|
![]() |
#223 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() Jak zdechła (śmierdząca nawiasem mówiąc) ryba... tak tak to cały szkodi
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#226 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veldoor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 150
Skille: 25 / 18
Poziom mag.: 81
![]() |
![]() to co mialo dawno sie zaczac zaczelo sie jak sie to potoczy? : p
dajcie mi 120 ms a wszystko sie wyjasni hehehe xP http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1106102 Ostatnio edytowany przez Mopsmaster - 26-01-2006 o 01:34. |
![]() |
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
no coz, niektorzy ludzie sa jednak inni niz sie wydaje, albo sie mocno zmieniaja w czasie kiedy z nami nie przebywaja. tak czy siak szkodi wielu jest twoja postawa rozczarowanych, w tym ja, mozna to nazwac krotko - ass licking. smutne ale prawdziwe. i nie mowie o wojnie, mowie o twojej postawie od czasu powrotu na galane. lojalnosc - dziwne slowo prawda? tylko lojalnosc wobec kogo?czy da sie byc lojalnym wobec przyjaciol spoza pats czy tez sie nie da... skoro patsi bija wszystkich bez wyjatkow, nie szanujac juz naprawde nikogo? zastanow sie nad tym... czasem warto.
![]() |
#228 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: w domu
Imię: Artureczek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak
Świat: Galana
Poziom: 67
Poziom mag.: 18
|
![]() a wiec wojna sie zaczela. Mnie najbardziej rozbawiaja te pogrozki w stylu dopadne cie w rl ale wiadomo wiekszosc grajacych w tibie to dzieci. Wiec komentowac zabardzo tego nie bede
|
![]() |
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
Padłem wczoraj tak jak ty w wojnie IS vs Pats. Pats zabili Cie wtedy chociaż nie brałeś udziału w wojnie. Ostatnio edytowany przez Xulorin - 26-01-2006 o 07:14. |
|
![]() |
![]() |
#230 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() @tor lar : :***** |
|
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() No cóż teraz już nawet pisanie jest powodem do ataków więc już nawet scula nie trzeba mieć
![]() @up Tak tak lojalność ponad wszystko i nie ważne że teraz patriots non stop PAaaaaakuje we wszystkich sd i nie ważne że z "obrońców" Galany stali się jej tyranem i nie ważne że wielomiesięczna (w niektórych przypadkach paroletnia) praca (gra itc przyjemność) idzie w błoto bo przecież o patriots powinno się tylko dobrze pisać to nasi obrońcy i liz liz (o). Piszą kto jest przeciwko nim ??? Nikt tu wszyscy są przeciwko temu co oni robią niech Patriots w końcu zrozumie że my po prostu chcemy GRAĆ przeszkadza im że ktoś ma skula?? to niech najpierw zabiją wszystkich ze skulem w swoich własnych szeregach Słyszałeś może o takim powiedzeniu "W moim oku widzisz drzazgę a we własnym belki nie widzisz"? Zabijacie nawet za to że ktoś napisze coś krytycznego na wasz temat zerwaliście wszystkie sojusze "bo już nikt wam nie jest potrzebny" Ciekawe ile ty będziesz potrzebny im ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Galanus
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 64
Skille: 87/67
Poziom mag.: 17
|
![]() Wczoraj pats mnie na*******alo za free
![]() Mam nadzieje ze to bedzie dluga wojna ... i pa zniknie z galany szkodi ~~ gratz :**************************************** ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Druid from Galana
Profesja: Elder Druid
Gildia: Childrens of Pain
Poziom: 37
Poziom mag.: 48
|
![]() [quote=szkodi]mowisz zmiana?
![]() TO JEST WEDŁUG CIEBIE LOJALNOŚĆ?? LIZANIE DUPSKA PATRIOTOM I KABLOWANIE?? I ty uważasz, że jesteś lojalny?? "lojalnosc to najwazniejsza dla mnie rzecz" LIZANIE DUPSKA JEST DLA CIEBIE NAJWAŻNIEJSZE!! Nie martw się. Niedługo zginiesz przez "kumpli". Cieszysz się, że mogłeś podlizać się Kondzie i podkablować kto źle na niego mówi?? Konsekwencją tego twojego ass lickingu jest zabicie by XISSO mojego najlepszego ziomka. NIe wybacze Ci tego mimo, że to tylko gra. Może i mam mały level, trudno. Ale na bank jeszcze tego pożałujesz. A zapewne zabiją Cie twoi starzy kumple, bo nie wiem kto Ci wybaczy zdrade. W każdym bądź razie mnie możesz pocałować w d***. Miłego grania. |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
|
![]() po 1 jego zachowanie mi sie TEZ nie pogoba ale go ****a nie obrazajcie! wybral co wybral
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Zastanówmy się kto tutaj jest lojalny do kogo.Czy Konda,febb itd są lojalni do reszty zabijając kolegów ludzi z gildi za skulla choć czasami za free także?Lojalność to jest szacunek do osób,które ci pomogły i nie opuściły.NIe wiem jak wy ale ja nie chciałem być w gildi z Kondą po ostatniej wojnie jeżeli on atakował osoby,które pomogły PPG.Czy Febba możesz nazwac lojalnym za to,że zabija osoby dzięki,którym dalej tutaj jest??On jak i Veccia,Xisso mieli miec hunted 4ever od PAts i przetrwali dzięki lojalnym do niech ludziom i teraz proszę bardzo jak dziękują.Kilka osób dokonało wyboru i nie mogą sie wycofać już z podjętej decyzji.Więc do zobaczenia na polu bitwy;]
/Demi;] |
![]() |
![]() |
#236 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Lord Master of Galana
Poziom: 54
![]() |
![]() Cytuj:
no no no cwaniaczki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#237 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
sam teraz biegasz z red skullem i sie cieszysz - no coz widac niektorym tak mozliwosc zabijania uderzyla do glowy ze nie licza unjustow... lojalny zawsze dla fodeum? haldir w wojnie... IS vs pats, szkodi biega po aab i krzyczy "nie bijcie mnie ja nie jestem w wojnie" po czym i tak padl przez tych jego juz wtedy "wiernych" przyjaciol. brak lojalnosci to okazalo zaczecie lizania im dupy jak tylko przyszedles na galane, od pierwszch dni. no ale coz to tylko gra czyz nie? ale kontakty z ludzmi i nawiazane przyjazni/znajomosci moga byc prawdziwe, i to z nimi walczysz, z przyjaciolmi, nie z pixelami w grze.
![]() |
#238 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Imię: Lord Master of Galana
Poziom: 54
![]() |
![]() Witamy W wojnie
|
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Barzyk cor'Aangar
Profesja: Knight
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Jak Pats sami się wyniszczają to tylko im pogratulować
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Na emeryturze
Poziom: -1
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
|
![]() dzis juz sie troche dzialo....
http://rapidshare.de/files/11860687/war.rec.html jesli ktos sie boi sciagac z rapida to http://tibicams.tibianetwork.net/get/4750 Ostatnio edytowany przez Bilbag - 26-01-2006 o 13:16. |
![]() |