Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2006, 22:18   #887
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny Doom Brigade

Firefist Podpalacz
Mar 04 2006, 21:33:38 CETKilled at Level 44 by Anumrati and by Lamalas Armanio

Hm... Zapytam sie o przyczyne zabicia, albo raczej potwierdzenie mojej tezy.
Jesli nie wszyscy sa zorientowani w sprawie to wpierw wyjasnie o co chodzi:

Firefist Podpalacz jakis czas temu zabil Ezekiela Armanio, przez co automatycznie uzyskal hunta od "zacnej i honorowej" gildi jaka jest Doom Brigade. Jednakze, ow chlopak zachcial grac na Iridi dalej, wiec zaplaci DB za swa wolnosc. DB znane ze swej dobroci przyjelo paymentsy i "odhuncila" Firefista.

Wczoraj ja i Berger zabilismy jednego z czlonkow DB, mianowicie Avil Sorcerer, gdyz DB nie zechcialo polubownie zalatwic sprawy jaka wynikla na polu Berger - Ezekiel.

Firefist zginal (prawdopodobnie - 99%) dlatego, ze Ci "honorwi" (i wogole naj. etc.) ludzie jacy sa w DB, nie moga sie zemscic na mnie i na Bergerze - prowadzimy partyzantke, sneak attacks itp.
Pewnie jakis super-mozg opracowywujacy tajne akcje DB wpadl na pomysl, ze dla przykladu zabija Firefista, tym samym lamiac objetnice, ze jest wolny.

@Dupa Brygada
Potwierdziliscie tylko moja nienajlepsze zdanie o was, i utwierdziliscie mnie w przekonaniu, ze dobrze czynie, chcac zabijac waszych czlonkow.

No alez czego moglem sie po was spodziewac???
Mnie tym nie zniechecicie, a tylko zachecicie. W tibie nie gram od bardzo dlugiego czasu, wiec moge czasami wpasc i spojerzec na ma vip-liste - a noz sie trafi jakas samotna owieczka, ktora bedzie szukac swego pasterza .

Hail Power Abusers!!!!
Hail Do Dupy Brygada!!!!

C.P. Baudelaire

Ostatnio edytowany przez Gregoire - 04-03-2006 o 22:23.
Gregoire jest offline