![]() |
#881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @Rankor- N/C dla ciebie. Jak taki jestes mocny w gebie podaj mi swoj nick w DB, nie masz sie co bac mam nob-pvp i nie dam rady cie ubic
![]() |
![]() |
|
![]() |
#882 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#883 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Berger może ja podam i namnie się skusisz? Anumrati- lobocopowi się nie udało może tobie się uda
![]()
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#884 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Imię: Druidka on Iridia
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Bielsko HAIL!!!!
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() hehe, teraz juz lepiej
![]() no ale jak kogos poprawiasz to powinienes byc dobrze zorientowany ![]()
#886 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Imię: Druidka on Iridia
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Firefist Podpalacz
Mar 04 2006, 21:33:38 CETKilled at Level 44 by Anumrati and by Lamalas Armanio Hm... Zapytam sie o przyczyne zabicia, albo raczej potwierdzenie mojej tezy. Jesli nie wszyscy sa zorientowani w sprawie to wpierw wyjasnie o co chodzi: Firefist Podpalacz jakis czas temu zabil Ezekiela Armanio, przez co automatycznie uzyskal hunta od "zacnej i honorowej" gildi jaka jest Doom Brigade. Jednakze, ow chlopak zachcial grac na Iridi dalej, wiec zaplaci DB za swa wolnosc. DB znane ze swej dobroci przyjelo paymentsy i "odhuncila" Firefista. Wczoraj ja i Berger zabilismy jednego z czlonkow DB, mianowicie Avil Sorcerer, gdyz DB nie zechcialo polubownie zalatwic sprawy jaka wynikla na polu Berger - Ezekiel. Firefist zginal (prawdopodobnie - 99%) dlatego, ze Ci "honorwi" (i wogole naj. etc.) ludzie jacy sa w DB, nie moga sie zemscic na mnie i na Bergerze - prowadzimy partyzantke, sneak attacks itp. Pewnie jakis super-mozg opracowywujacy tajne akcje DB wpadl na pomysl, ze dla przykladu zabija Firefista, tym samym lamiac objetnice, ze jest wolny. @Dupa Brygada Potwierdziliscie tylko moja nienajlepsze zdanie o was, i utwierdziliscie mnie w przekonaniu, ze dobrze czynie, chcac zabijac waszych czlonkow. No alez czego moglem sie po was spodziewac??? Mnie tym nie zniechecicie, a tylko zachecicie. W tibie nie gram od bardzo dlugiego czasu, wiec moge czasami wpasc i spojerzec na ma vip-liste - a noz sie trafi jakas samotna owieczka, ktora bedzie szukac swego pasterza ![]() Hail Power Abusers!!!! Hail Do Dupy Brygada!!!!
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 04-03-2006 o 22:23. |
![]() |
![]() |
#888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
Tak to już bywa. Nie zawsze padają Ci, którzy powinni. |
![]() |
![]() |
#889 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nawet nie wiesz, jak mnie usatysfakcjonowal twoj post. Nie mozecie nic zdzialac to przychodzicie wyplakiwac sie na forum? =) |
||||||
![]() |
![]() |
#890 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rankor
Nie wyplakuje sie, tylko uswiadamiam uzytkownikom forum z kim maja doczynienia. Wlasnie pokazaliscie kim jestescie naprawde. Zwlaszcza Twoj post. Gdzie Cie obrazilem?? Prawda boli. Btw. masz caly czas jakies kompleksy dotyczace swojego wieku??
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 04-03-2006 o 23:45. |
![]() |
![]() |
#891 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() @Gregoire
Wy ubijacie nas my ubijamy was prosta zasada. Nie Firefist niepadł za avila padł za wypowiedzi na forum bergara (przynajmniej w moim odczuciu padł za to może inni inaczej myślą). W końcu all wasze chary będziemy mieli w vip i dużo trudniej będzie wam nas zabić. Tak wiem zawsze się trafi jakaś "samotna owieczka" ale spokojnie przeżyjemy ![]()
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#892 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hahahaha gralem na wielu servach, ale ludzi na tak niskim poziomie nie spotkalem - nawet najwieksze PA mialy zawsze lepszy "reason". Dobiles mnie. xDDDDDDD
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 04-03-2006 o 23:58. |
|
![]() |
![]() |
#893 | ||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie mamy zamiaru nikogo zabijac bez powodow. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#894 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Up
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
#895 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Swoją drogą gumisia (albo ktoś inny nie pamiętam :/) stwierdziła żebyście zrobili sobie gildie z bergerem i się będziemy mogli normalnie pobawić i nie będzie takich niemiłych sytuacji. No to na tyle CYA ![]()
Cytuj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
#896 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To ze ktos, gdzies robi zle, to ja tez moge robic zle??. Cytuj:
![]()
![]() |
#897 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Podales 2 cytaty z ktorych z ktorych pierwszy to SARKAZM. Naucz sie rozrozniac co pisze na serio a co jest ironia. Nie wiem jak to bylo z Toba, ale ja nie mam zadnych kompleksow dotyczacych mojego wieku. =d Coraz szerzej sie usmiecham kiedy czytam Twoje posty. =) |
|
![]() |
![]() |
#898 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]()
Cytuj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
#899 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 05-03-2006 o 00:53. |
|||
![]() |
![]() |
#900 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wg mnie niemacie wogole honoru podobno w 8 wbiegliscie do tombu po 44 plaka wielkie GZ. Na mnie w 8 polecicie pewnie z kumplami z innych gildi bo sami sie boicie walczyc i bez pomocy Hlvli praktycznie jestescie skazani na porazke. DB- WIELKIE GZ udowodniliscie tym tylko o swojen nieporadnosci. Teraz ludzie sluchajcie jesli was ubije DB znaczy ze to nie wy tylko ja tam gralem i jestecie kolejnym fragiem dla nich. Niestety oni musza podciagnac se srednia ragow bo dostaja po dupie. Ostatnio edytowany przez berger - 05-03-2006 o 01:28. |
|||
![]() |