Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2006, 19:34   #617
ADRIANECZEK
Użytkownik forum

ADRIANECZEK's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2006

Żarówka Exalibub

Mój brat grał w tibie od początku i jak wiem w 1 roku Tibi 15 osób miało excalibuga w tym mój brat.Według mnie to idzie tak "Idziemy na wyspe druidów i zabijamy pojawiającego sie tam bardzo żadko tajemniczego mnicha.Wypada z niego list.Odszukujemy(najtrudniejsza żecz)NPC BAZYLISZEK!!!!!.Dajemy mu list.Daje nam mape ktorej nie musimy mieć(DARAMA)zabijamy wszystkich FARAONÓW i mamy ten helm.Zanosimy go do bazyliszka on daje nam w zamian Czerwoną Perłe ( Z hełmu ).Idziemy do krola Thais.Dajemy mu perłe a on znowu list . I to jest teraz najtrudniejsze.Płyniemy do Tiquandy odszukjemy góre w ktorej jest dziura wchodzimy i mamy do zabicia potwory(nie wiem jakie ale podono trudne)I tam jest The Devil Eye.Nie musimy go atakować.Jak wiadomo nikt go do tej pory nie widział.Ale isnieje i to jest Król Potworów TIBI dajemy mu list a on w zamian daje na Exalibug. Wiem że wam sie wydaje że kłamie ale przynajmniej połowa jest prawdziwa poniewarz pół brat mi powiedział.Pół Domyśliłem sie sam.Od waszych postów.Mówcie co chcecie ale mój brat miał exalibuga i sam go poszukuje.Nie doszedłem w tym wszystkim do jednego.W TEJ HISTORII NIE MA NIC O SPOCONYM CYKLOPIE.On może coś w tym zmieszać,może ułatwić sprawe ale ja przechodze moją historie jaką sam wydedukowałem:-).Jestem przy 3 Faraonie.Może uda mi sie zdobyć Exalibuga.Jakbyście mieli jakieś pytania to gg 3002854.
ADRIANECZEK jest offline   Odpowiedz z Cytatem