|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Jak myślicie? Czy nasze posty mogą zakwiestionować ,że EXCALIBUG żyję? | |||
Tak... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
498 | 40.59% |
Nie... |
183 | 14.91% |
Wszystkie posty nie dały rzadnych rezultatów |
212 | 17.28% |
Heh, ja już wiem o co ci chodzi... (Już wiem jak to zrobić według naszych postów) |
115 | 9.37% |
Nie mam zdania |
219 | 17.85% |
Głosujących: 1227. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark lord sauron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Goblins of moria
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
|
![]() Buszowalem sobie po forum tibia.org.pl patrze a tutaj temat excalibug lookam i screen
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=79268 Czy to nie jest conajmniej dziwne Oo ? 100k + ??? arm ? ( jak juz ktos to napisal to delete plx )
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master of Thunders
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 17/20
Poziom mag.: 30
![]() |
![]()
![]() |
#604 |
Guest
|
![]() Czyli podsumowując trzeba jeszcze zwiedźić Venore i tam popytać NPC (biore to na siebie)
![]() Ostatnio edytowany przez Defender Defciu - 06-03-2006 o 14:14. |
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Imię: Sorcerer Wookash
Świat: Fortera
Poziom: 14
Poziom mag.: 15
|
![]() Even in my visions, I couldn't get any enlightenment about the whereabouts of this weapon of legend.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^ To mówi ów druid sprzedający czary. Na jakiej więc podstawie myślisz zę on go ma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Jarosław
Stan: Niegrający
Imię: Teke Varus
Profesja: Knight
Gildia: Strong Man
Świat: Xantera
Poziom: 53
Skille: 80,80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() OMG ale to skomplikowane
![]() ![]() Ja jestem tylko pewien, ze te wszystki Magic Longswordy,Golden helmety.DSL,Blassed Shiedy nie są po to zeby tak leżeć...Jest to jakiś dlugi quest..Ale jak juz bedzie odpowiedz to nieznaczy ze beda te wszystki rzeczy dostepne, bez przesady.Dostanie je 1 osoba, albo nieograniczona ilosc, podwarunkiem ze jeszcze bedzie trzeba otluc cos cholernie silnego... |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Początkujący
Imię: Nie pamiętam
Gildia: ::B_R_A_K::
Świat: Iridia
Poziom: 9
Skille: nain
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Poland
Imię: Toranoo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bravest Brothers
Świat: Calmera
Poziom: 28
Skille: 20/21
Poziom mag.: 46
|
![]() - 17:56 Torarnos: hi
17:56 Avar Tar: Greetings, traveler Torarnos! 17:56 Torarnos: excalibug 17:56 Avar Tar: I am sure it's hidden in a vault of the Nightmare Knights beneath the Plains of Havoc. I plan an expedition to go there and rout out the Ruthless Seven, but I have tosave the world first. Ostatnio edytowany przez Torarnos - 08-03-2006 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
rook?? ciekawe czy dobrze przetlumaczylem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() 18:39 Dawergo Sewery: excalibug
18:39 Kazzan: Once a djinn claimed to have seen it in a dream. I guess it's just that, some dream of a supernatural creature. 18:48 Dawergo Sewery: excalibug 18:48 Shalmar: A strong mind and a pure soul has no need for such items.
![]() |
#611 |
Użytkownik forum
|
![]() @2up
Tak a mother znaczy tato -_- To znaczy: Jestem pewny jest to schowane w skarbcu Nightmare Rycerzy pod PoH. Planuję Pójść tam i rozgromić Bezwzględną Siudemkę, ale najpierw muszę uratować świat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nio to sie chyba zdziwicie nieco, moi drodzy poszukiwacze skarbów... Na początek cytat:
Urb'thasha kenle morg, Alis'thasha dah ar'atun! Kath'ara Uman far'tha morguthis. Aranah Zathroth ala'shena! Zathroth par'ashis, Zathroth thasha'morg, Zathroth nah'ved, Zathroth ar'atun! Tha lil'lil baka'etheis excalibug, vis'nah... morg'nah... ekoth'sin... thosharsis tha'Basilisk... Zathroth kath'ras Zatragil, Uman ar'thasha Uth'Amon... Fardos ethes... Uman ar'atus... Zathroth alth'ashara nah baka'sha res'sehra Beholders... Excalibug kenle'sha Kruzak sarvithos, Tha'shat ras alth'ara Mintwallin... Marvik esha'ina excalibug! Urb'thasha, Urb'thasha! Kenel'far, Kenel'far! Uman ar'atorn, klathis ina excalibug, Zathroth vis'theshin Basilisk! Basilisk fa'uth excalibug evarthus ar'vis Mel'thinas... Mel'thinas ekoth'res Noodles! Fardos ar'kathsi Zathroth, mas'thoshi Basilisk stoth'ria! Kruzak tha sarvithos tho'ris excalibug... Sarvithos'arah vismo lil'inas! Kath'arakh Muriel, Urb'ina Kruzak... Tha'fara "EXEVO GRAN MAS VIS"!!! Zathroth nex'ilis... Zathroth artha'vid! Fardos neh'morg ina gal'atha fashis... gal'desha fashis, fashis... A teraz coś, co znalazłem podczas przekopywania się przez Akh: Mehrah asram cha mehe than. Uth a'thul at cha there. Orum tha cha elik jahara. Udhun zah fahr mal. Chamek at uthul hatradek asram. Mehrem alir iktha at uthun. Kasin tha Ur ch helim doh. Mah dah direm. Athul as hathu, athul as dofah, athul as mereth. Cha ukhtu muhn dahra. Sethor mah amin dah. At meruhm cha me dah. Chamek persim kaharah bah tufi. Moh dah rah. Moh Udhin cha uthul. Meheth Zuhl tha berah. Przypomina wam to coś? Różni sie paroma szczegółami, ale czy ktoś spróbuje to przetłumaczyć?
![]() |
#614 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dex on Kyra
Profesja: Paladin
Gildia: -brak-
Świat: Kyra
Poziom: 11
Skille: 43/34
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Hmmm ja teraz nie mam czasu, ale radziłbym wam poszukać na google.pl jakiegoś translatora co tłumaczy język którym posługują się w Egipcie... Czyli język Arabski! Spróbujcie przepuścić to przez translator, może Cipsoft zrobił dokładnie to samo tylko że tekst z Angielskiego przetłumaczyli na Arabski (w końcu Ankrahmun to miasto faraonów
![]() Pozdro 4 all |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tja, to może ktoś przeczyta mojego posta kilkanaście stron wcześniej? Próbowałem -.-
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=293
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
To są 2 różne języki. W tym drugim nie ma żadnych '. A w pierwszym tych ' jest pełno . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2006
|
![]() Mój brat grał w tibie od początku i jak wiem w 1 roku Tibi 15 osób miało excalibuga w tym mój brat.Według mnie to idzie tak "Idziemy na wyspe druidów i zabijamy pojawiającego sie tam bardzo żadko tajemniczego mnicha.Wypada z niego list.Odszukujemy(najtrudniejsza żecz)NPC BAZYLISZEK!!!!!.Dajemy mu list.Daje nam mape ktorej nie musimy mieć(DARAMA)zabijamy wszystkich FARAONÓW i mamy ten helm.Zanosimy go do bazyliszka on daje nam w zamian Czerwoną Perłe ( Z hełmu ).Idziemy do krola Thais.Dajemy mu perłe a on znowu list . I to jest teraz najtrudniejsze.Płyniemy do Tiquandy odszukjemy góre w ktorej jest dziura wchodzimy i mamy do zabicia potwory(nie wiem jakie ale podono trudne)I tam jest The Devil Eye.Nie musimy go atakować.Jak wiadomo nikt go do tej pory nie widział.Ale isnieje i to jest Król Potworów TIBI dajemy mu list a on w zamian daje na Exalibug. Wiem że wam sie wydaje że kłamie ale przynajmniej połowa jest prawdziwa poniewarz pół brat mi powiedział.Pół Domyśliłem sie sam.Od waszych postów.Mówcie co chcecie ale mój brat miał exalibuga i sam go poszukuje.Nie doszedłem w tym wszystkim do jednego.W TEJ HISTORII NIE MA NIC O SPOCONYM CYKLOPIE.On może coś w tym zmieszać,może ułatwić sprawe ale ja przechodze moją historie jaką sam wydedukowałem:-).Jestem przy 3 Faraonie.Może uda mi sie zdobyć Exalibuga.Jakbyście mieli jakieś pytania to gg 3002854.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMFGBUHAHAHAH!
Teraz mnie koleś dobiłeś. I zanim następnym razem napiszesz takie herezje to zastanów się czy aby napewno to Ci się nie przyśniło -.-
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Guest
|
![]() ,,Mówcie co chcecie ale mój brat miał exalibuga"
@Twoj brat ma buga w glowie ze opowiada takie rzeczy. Pozatym jesli by on gral od poczatku to wiedzial by ze wyspy jak Tiqanda nie istnialy wtedy to chyba logiczne prawda? |
![]() |
![]() |
#620 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Śląsk
Imię: Master of Thunders
Świat: Eternia
Poziom: 21
Skille: 17/20
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() @up
lol ![]() A nawet jesli, to przynajmniej ktos probuje go rozwiązać, a nie tylko zobaczyc mapke na stronce ^^ Wkońcu przynajmniej kogoś zainteresowała przygodowa strona gry