Wspaniale ja kocham radzić
Pally:
Pally to moja 2 postać i dosyć dobra (zazwyczaj 1 jest do kitu) a wieć wiem gdzie chodzić itp. Kolega mi radził " bież palliego on jest extra. bez problemu idziesz na cyca albo co mocnego i go trzaskasz" No to ja mówie" masz racje ale extra biorę palliego" i zrobiłem sobie palliego z dobrymi skillami i na początku nawet dobrze było, na raty lazilem puzniej na roty i robiłem skille (warto dodać zę dist palliemu niesamowicie szybko wzrasta). ok poleciałem na cyce a tu zaskoczenie: niedość że cyc mie dogania to ja z bliska zadaje po 30-50 przy 50 distansie!. ale na pus to że elegancko mam 7 mlv fajne czary np. hmm czy conjure arrows. Nawet z kumplem na poh poleżliśmy pużniej i ds się rozpadał po paru strzałach i w 4 chyba guardian shield się trafił. Dobre jest rożwnież to że palli szybko ucieka i gsa na 30 levelu rozwala a knight nie szans
Knight: Knight moze latac jako bloker ale dopiero puzniej np. z takiego dragon lorda jak uda mu się te 300 expa to jest super. Na od 8-20 lv to roty i dwarfy od 20-30 dwarf solidiery i guardy ale to marny loot i exp ponieważ na 30 pally to gsa trzaska(próbuje) chociaż kajtek ma latwo w jaskiniach gdzie palli by zmarł na widok guarda 2 pola od niego( można fire balla u palliego) knight zbiera dobry loot np. z demona
|