|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Tak zanim ktoś podejdzie to ma deda.Pokaż filmik,a zresztą też moge nakręcic filmik jak moim druidem zabijam knighta na 15.A te jego bełty to mnie łaskoczą a teraz robie knighta to te bełty będa mi rysować farbe na tarczy/armorze.Ta palkiem zabijesz kogoś jak ty palem masz 100 a ten ktoś 50 to moge też każdego zabić.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Druidowi i magowi lecą szybciej.Pozatym knight ma te co są mu potrzebne,a nie jak pal mana shield. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() post jest kierowany do tych idio.... ktorzy mysla ze latwo jest zabic biegajaca fortece wypchana uhami,wam sie chyba wydaje ze walka z knightem to jest spotkanie knighta na 20 lvl ktory jeszcze nie ma 4mlvl i wy pale kilka shotow i dead,badz knighta ktory leci na was a wy uciekacie i strzelacie sobie bezkarnie w niego a on przyjmuje na "klate" i tez ginie bo sie uchnie kilka razy i nawet was nie uderzy,wiec grubo sie mylicie,ale jak juz bedziecie grali i naprawde spotka waz pozadny ryzerzyk z pelnymi worami uha to sie przekonacie,a juz nie mowie rycek po anihilatorze,bo wtedy to nie bedzie czasu sie nawet przekonywac,jak bedziecie stosowali ucieczke ale juz nie taktyczna tylko do depo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
|
![]() to nie dlatego ze chce sobie nabic posta,nie obchodzi mnie to ale,tu wypowiadaja sie ludzie ktorzy mowia tak: palek jest zajefajny bo ja nim gram bierz palka bo rox!!!,uzasadnij czemu,a nie mow ze bedzie bil dobre potwory jak bedzie mial 12 level a knight nie,na kazdego przyjdzie kolej bic silne potworki,ale zobaczymy na koncu kto na tym lepiej wyjdzie,no i oczywiscie wszystko zalezy od umiejetnosci gracza i sprzetu,skilow i levelu o tym nie wspominam bo to chyba norma. juz wczesniej napisalem ze nie gra sie po to zeby byc najlepszym w zabijaniu potworuw,chyba ze ktos ma takie ambicje to prosze brac pala,fakt lepszy na poczatku,i nie mowcie ze knight jest nudny,tak fajnie sie gra strzal ucieczka strzal ucieczka ale to wlasnie sie staje monotonia bo praktyczie inaczej sie nie da palem,a tak na marginesie to kazdy jest dobry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() pełna racja wlasnie to chcialem tez powiedziec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 | |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Z takim samym sprzetem i lvl wszystkie postaci sa takie same, ale druid na 37 lvl przegania rycerza/paladyna na 61 jesli uzyje grand haste a rycek tylko haste (pozdrowienia dla Bebiego co sie kurzu dzisiaj nawdychal mimo ze mial time ring ![]() Cytuj:
Pozdrowienia dla Paladinki i jej ekipy za zmarnowanie mi 8 BP UH przez 15 minut na tescie (po tym czasie dali sobie siana ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
![]() |
![]() Wspaniale ja kocham radzić
Pally: Pally to moja 2 postać i dosyć dobra (zazwyczaj 1 jest do kitu) a wieć wiem gdzie chodzić itp. Kolega mi radził " bież palliego on jest extra. bez problemu idziesz na cyca albo co mocnego i go trzaskasz" No to ja mówie" masz racje ale extra biorę palliego" i zrobiłem sobie palliego z dobrymi skillami i na początku nawet dobrze było, na raty lazilem puzniej na roty i robiłem skille (warto dodać zę dist palliemu niesamowicie szybko wzrasta). ok poleciałem na cyce a tu zaskoczenie: niedość że cyc mie dogania to ja z bliska zadaje po 30-50 przy 50 distansie!. ale na pus to że elegancko mam 7 mlv fajne czary np. hmm czy conjure arrows. Nawet z kumplem na poh poleżliśmy pużniej i ds się rozpadał po paru strzałach i w 4 chyba guardian shield się trafił. Dobre jest rożwnież to że palli szybko ucieka i gsa na 30 levelu rozwala a knight nie szans Knight: Knight moze latac jako bloker ale dopiero puzniej np. z takiego dragon lorda jak uda mu się te 300 expa to jest super. Na od 8-20 lv to roty i dwarfy od 20-30 dwarf solidiery i guardy ale to marny loot i exp ponieważ na 30 pally to gsa trzaska(próbuje) chociaż kajtek ma latwo w jaskiniach gdzie palli by zmarł na widok guarda 2 pola od niego( można fire balla u palliego) knight zbiera dobry loot np. z demona |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do loot u knighta.Knight idzie na takie guardy,robi tak zwanego loot baga i może w krótkim czasie anwet 20k wyciągnąc.A pall z GS co ma dobry exp(ale i tak knight w tym czasie zabije wiecej guardow i zbierze lepszy loot),fakt gs zostawia k-set,p ammy i takie tam ale to wypada (r)zadko.Co do blokowania on nie idzie po expa tylko bardziej po loot który zgarnia 1.Np.hunt pallek i tam reszta ekipy ida na DL.Z dl wypada royal helmet i DSM kto to dostaje? knight za blok.FAkt knight musi wydac takie z 30k na BR(rózne ceny),a pal na kusze i belty których duzo marnuje wiec wychodzi nawet drozej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() jesli wezmiemy pod uwage 2 takie same levele to trzeba wziasc jeszcze ilosc run wiec knight zdecydowanie wygrywa,chodzi mi tu o totalna wojne.dogonic i tak dogoni i to zaraz,pal musi sie zatrzymywac zeby strzelic,ma slabsza obrone,i gorszy caps a jak wezmie sd to nie moze miec tyle samo uha co knight i jeszcze musi miec bolty
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() toony knight, no wlasnie tu sobie tak pisza,bo ten jest lepszy i basta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Knight na 25 lvl moze polowac na GS z HMM (znowu sprawa z tym ze sie nie oplaca). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
http://www.angelfire.com/theforce/gremlin/2.jpg http://www.angelfire.com/theforce/gremlin/a3.jpg Zeby zobaczyc SS musicie wkleic link do przegladarki poniewaz Angelfire dodal ostatnio jakies zabezpieczenia.
![]() |
![]() |
#54 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Comment do zdjeć:buhahaha^^
Cytuj:
![]() Cytuj:
I tak ciagle uwazam ze knight jest lepszy. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
![]() Ja mam zmienny gust, mianowicie sorki je ale one dobre, znudzily sie gram pallkiem robie 20 lvl gra sie fajnie pallkiem, szybciej bedziesz rozwalal lepsze potwory best hity ogolnie tez lepsze, ale co tam.
Zaczynam grac Knightem jest wypas, moge blokowac potworki expie duzo szybciej na przyklad w kopalniach dwarfow pallkiem z lukiem sie ciezko expi szczegolnie jesli jest full resp, za to knightem idziesz na cycki 3 ccki i juz moze byc red HP. Za to pallkiem idziesz na cycki juz z nawet 11 lvlem uciekasz spokojnie i tracisz pewnie 0 HP. Ogólnie radze ci wziasc pallka, ja mam je**** lagi wiec pallkiem sie tez trudno gralo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Knight-Nie musi robić lotbagów bo sam ma dużo capa ale jego cap+lootbag to dużo wiecej niż u innych.Jemu wystarczają zazwyczaj runy uh.Jeśli zostanie strapowany to ma większe szanse przeżyć.Bloker dostaje najwięcej z ekipy z jakiegoś hunta. Paladyn-Wybija wcześniej lepsze potworki raczej chodzi sam chodź w grupie też się przyda.Warto mu zakupić bohy żeby szybicej uciekał na wyższych lvlach dajmy na 100 przegrywa z knightem raczej napewno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Gram knightem od pewnwgo czasu i uwazam, ze jest lepszy od palla. Wezme pod uwage tylko kwestie PvP bo o expieniu chyba nie ma sensu dalej mowic. Knight rozwala palka jak psa. Nie ma on najmniejszych szans. Ja na 35 lvlu ze skillami 73/67 z bronią Dragon lance zabilem kilku palkow. Opowiem jak to wygladało.
Spotkalem kiedys 36 palla, ktory pkowal, wiec mial duzy zapas uh, sd itp. Podszedlem do niego i bez gadania zaczalem lac. Dostawal hity po 70+ prawie za kazdym razem. Czasami siadalo po 80+ Nie wazne jest, ze pal jest szybszy, bo jesli dam "chase opponent" doganiam spokojnie 40 lvla. Palek prawie nc mi nie robil. Dostawalem hity od 18-47. A z sd mu sie nie bardzo oplacalo bo bil z nich tyle co ja z broni. Padl w przeciagu 2 min, gdyz mial duzo UHs. Kiedys tez spotkalem 45 palka na rotach (pkera), rowniez bedac na 35 lvl. Sytuacja wygladala podobnie. Palek obrywal niemilosiernie a mi prawie nic nie robil. Gonilismy sie po jaskini z rotami, wiec na zakretach doganialem go bez problemu. Akurat ten nie mial sd, ale co on z nich osiagnie... hity do 110 max, a ja mam 590hp lol? Walnie mi 5 sd i ja sie 2 razy uhne pod warunkiem ze siadzie mu. Chyba reszta nie wymaga komentarza. A i jeszcze jedno, jak knight ma doby shielding to palek go w ogole nie trafia. I jeszcze jedna sprawa, jezeli uwazasz ze palek jest lepszy bo ty akurat nim grasz wcale tak nie oznacza. Moze akurat okazac sie ze zadna inna profesja nie umiesz grac i dlatego tak mowisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() hmm nie zapinajmy, ze pallek ma magic shielda i nawet spory shielding. Wiec palek wali se magic shielda, full defa zaklada tarcze i jak ma to jakiegos sworda z ladnym def. Wyciaga se bp uhow i sdkow. Rycek go leje po 40 powiedzmy to zanim rycek go zjedzie do stopnia kiedy bedzie trza sie uhnac(taki high level palek z wysokim jak na pala mlvl to uhem jednak leczy sporo) to palek wystrzeli pare juz sdekow. Rycek ktory ma niski mlvl bedzie sie musial czesto uhac, gdy ryckowi beda konczyc sie uhy spanikuje i zacznie uciekac wtedy wyciaga sie kusze i rycka spi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2004
![]() |
![]() Moja piersza postac to byl knight a mmoj qumpel plek.Idziemy se na stwory biegne do jakiegos a moj qumpel z luku 3 minuty temu go zabil.Wiec pal jest o 100 razy lepszy niz knight tylko ze jest taki mius ze jak jestes w ciasnych korykazach ze jak cie potwory zzabokuja to masz przerabane.
A poza tym walki palow sa bardziej pasjonojace niz knihtow knightci stoja i sie leja a palki biegaj na okolo siebie nawalaja ze strzal albo boltow i to jest lepsze widowisko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Ja tam jestem Palkiem na 9 i mam skille35/27 i mi to pasi bo bym knighta rozwalil w pół sekundy .... 8) Mówie wam nie róbta takich błędów wybierając marnego knighta
![]() |
![]() |
![]() |