Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2006, 11:20   #31
Falcion
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 02 2006

Domyślny

Jakby na to nie patrzec jest to bug ktory perfidnie sie wykorzystuje...Wczoraj znowu zaczalem grac [mala przerwa z braku czasu], dobilem ten 66 sorcererem ale no cos mi niepasuje na nizszych lv widzialem ze goscie sobie silniejsze potworki ubijaja a ja jak je tluke to sie regeneruja tak szybko ze cala mana na 1 idzie to wole isc troche slabsze bardziej masowo ubijac...

Swoja droga gram w to troche i dalej jakos nietrafilem na arene [pewnie laze wokol wejscia nawet niewiedzac] czy chocby na druga mape... w 1 byly dobrze widoczne portale w odpowiednich miejscach ktorymi sie przechodzilo a tu...nawet nie wiem za czym sie rozgladac.

Swoja droga ulepszenia troche zakrecili...w 1 ulepszalo sie wpierw spensami potem tym drugim a na koncu uzywalo sie yitterni stone i to w ilosciach zaleznych zdaje sie od equipu ktory chcialo sie ulepszyc, tytaj co bym nie ulepszal musze 10 takich zebrac... i moge np na dzien dobry zaczac ulepszac bron drugimi metalami albo nawet 3 niby troche wiekszy luz ale bezsens z ta 10 wszystkiego. ToB nieda sie znalezc z tego co wiem, a cena 8mln za jedno troche jednak daje w tylek . Swoja droga udalo mi sie kiedys znalezc w poblizu miasta 1...

To gdzie jakies namiary na ten ryl1 jak wystartuje ?
Falcion jest offline   Odpowiedz z Cytatem