|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie juz wkuzaja pewni ludzie ( dajmy na przyklad gildie TDZ ) non stop dzien w dzien jest od nich pare ludzi w miastach na 2 mapie i non stop zabijaja ludzi z 3rd. To jest kur**sko lamerskie, a po 70 lv slabo z expem na 1 mapie . Wiec juz powoli nudzi mi sie ciupanie lvlu i tworze nowej postaci ..... A co do roznicy pomiedzy Rylem 1 a Rylem 2.
- arena ( komentowac nie trzeba ) - Akkani i humany na innych mapach !!!!!! ( a co przyznam sie jestem rasista ! ) - ilosc str, int , con etc potrzebnych na wyzszy lv skilla ( tak mam na mysli to ze spiepszyli sorca ) Reszta to drobnostki, ktore malo mnie obchodza. Peace Out
Nie mam potrzeby zbyt wiele wiedzieć Nie mam potrzeby wiedzieć zbyt wiele Gdy wszystko skonczy się jak myślałem Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem Ostatnio edytowany przez Resthin - 13-03-2006 o 16:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Praktycznie skopali wiecej postaci ;> jak na przyklad u defendera glowny skill jest od str :d. Ktorego zbyt wiele niema
![]() Za bardzo niemozna juz "mixowac" postaci bo itemy zbyt wiele wymagaja ![]() W 2jce juz niezobaczy sie Int Clera albo Dex defendera itp ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() >>>bump<<<
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
^^ tak wiec... mam tera: Sin - 50 Enchanter - 50 Def - ~40 Warrior - 41 (Currently Playing) ^^... i juz troszku lepiej chodzi (stare sterowniki + przyspieszacz kompa - smart XP). |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ten bump byl do pierwszej strony
![]() ![]() Jesli chcesz to mgoe zrobic ci kilka builidow wariora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Nie trzeba ![]() I tak czekam na Ryl 1 My for free... Bo ma byc, ale nie zbyt wiadomo kiedy ![]() na 2 jest zryte bo.. Nie masz szans na arenie z tymi co płacą... bo są wypaseni... maja takie itemki ktore cie zownuje w kilka sekund a ty im prawie nic nie zrobisz (mimo ze masz "podobne"), Tutaj lvl 50 war moze zabic 95 lvl -.- (a exping na 80+ to meczarnia... i po jaka cholere ? skoro mozna zostac na 50 lvlu ??), Te tarcze 20 con z 10k hp...to jest shit.... jezuuu... i to wlasnie jedna z tych rzeczy przez ktora male lvle wygrywaja z wiekszymi... . Tnie jak cholera... wogole te nazwy itp mnie wkurzaja... wolalem 1 i to owiele bardziej (EXP mniejszy, wieksza waga przywiazywana do broni na mniejszych lvlach- hurra . Nie pamietam czy 10 lvl robilo sie w 1 godzine... czy ile...ale tutaj go sie robi w 3-5 minut). Ryl 1 jest pod kazdym wzgledem lepszy od 2 ! i na niego czekam (tak jak i Elita ktora tera gra na 2 ... - mowie o Polakach). |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tez czekam na RYL1 ... ale do konca powiedziane nie jest ze on bedzie free
![]() Itemow kupowac za rl kase niemozna ... mozna tylko metale TOB potki jewele itp ... Ale itemow A/AA/AAA+++++ niekupisz ! Co prawda za metale mozna zarobic w cholere siana ... 10k hp buckler ? niema ich az tak wiele ... wiekszosc to 5-7k hp. Nazekasz na ten buckler ? zrob sobie taki ... Nic trudnego ... upgrajdujesz dwa bucklery jeden na +10 2gi na +6 (powinno starczyc) w +10 wkladasz ruby w +6 np zielony ... pozniej convert pierwszy +10 pozniej +6 i przenosisz jakis stat ... nasz +10 robi sie +0 ale ze statami ktore mial ... i znow go na +10 a jakis inny na +6 ... na kazdym takim zabiegu dostajesz okolo 6*150=900 hp ... zaledwie 10-12 razy powtarzasz ta operacje i juz masz gotowy 10k hp 20 con buckler ![]() Arena niesprawiedliwa bo oni w wykozaczonych itemach ? Zrob lvl 90~~ zacznij chodzic w PT na bossy zbieraj ancient gallety i wymieniaj za itemki ![]() A skoro nietrzeba to pewno robisz full str wariora ? <lol> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ryl wcale nie jest zdygany....fajowy jest....1 ma byc free w tym roku.....
btw pare sskow: skill lvl4, instant damage ![]() tu moja obecna bron ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() Dobra to ja tesh sie wypowiem
: Lagusie mam....tylko w miescie poza jush calkiem calkiem;] Assassinka lvl 37 kolo ![]() Anko Mitarashi moj name ..na Hadesie.. Gra jest swietna...grafa miodzio ![]() tylko zastanawia mnie jedno Year Monster....od ktorego lvl to gowno ![]() albo Year Monster Boss...ten wielki ![]() a tak btw.....ktos napisal ze sweets...4....wiesz co ci powiem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() na RYL 2 nie opłaca się grać, bo:
1) NAJWAŻNIEJSZE, Donatorzy... mają UBER itemki (jakich zwykły gracz nie ma szans zdobyć... bez dotacji). Oni zabiją Cię jednym skillem a ty jak zjedziesz ich do 90% życia to będziesz ogromnym farciażem, 2) LaGi 3) Wymagania sprzętowe (bóg wie czemu RYL 1 o identycznej grafie ma 3x mniejsze wymagania...) 4) Patrz pkt1 Elita z RYL'a czeka aż RYL 1 będzie f2p .. bo ma byc... Każdy szanujący sie fan RYL'a dobrze wie że RYL 1 rox, Ryl 2 Sux ! EDIT: Na tym nowym świecie (Poseidon), w drugi dzien gry ... był już mieczyk 1k dmg 20 con... Jak widać donatorzy wszędzie są.... Ostatnio edytowany przez Avager - 15-04-2006 o 02:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2006
|
![]() Jakby na to nie patrzec jest to bug ktory perfidnie sie wykorzystuje...Wczoraj znowu zaczalem grac [mala przerwa z braku czasu], dobilem ten 66 sorcererem ale no cos mi niepasuje na nizszych lv widzialem ze goscie sobie silniejsze potworki ubijaja a ja jak je tluke to sie regeneruja tak szybko ze cala mana na 1 idzie to wole isc troche slabsze bardziej masowo ubijac...
Swoja droga gram w to troche i dalej jakos nietrafilem na arene [pewnie laze wokol wejscia nawet niewiedzac] czy chocby na druga mape... w 1 byly dobrze widoczne portale w odpowiednich miejscach ktorymi sie przechodzilo a tu...nawet nie wiem za czym sie rozgladac. Swoja droga ulepszenia troche zakrecili...w 1 ulepszalo sie wpierw spensami potem tym drugim a na koncu uzywalo sie yitterni stone i to w ilosciach zaleznych zdaje sie od equipu ktory chcialo sie ulepszyc, tytaj co bym nie ulepszal musze 10 takich zebrac... i moge np na dzien dobry zaczac ulepszac bron drugimi metalami albo nawet 3 niby troche wiekszy luz ale bezsens z ta 10 wszystkiego. ToB nieda sie znalezc z tego co wiem, a cena 8mln za jedno troche jednak daje w tylek ![]() To gdzie jakies namiary na ten ryl1 jak wystartuje ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Mi nie działa sciąganie klienta
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() a powiedzcie czy na 1GB ramu czy 1000 mb ram i procek 3.4k czyt 3400 mhz bedzie mi plynnie chodzilo ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tukan pogromca sebka
Profesja: Knight
Gildia: Theos