ja wyobrazam sobie to jak np Matrix taki mmorpg gdzie podpinasz sie specjalnym lacze prowadzacym do mozgu na poczotku zaraz po wpienciu wpadasz w przepasc a dalej czujesz rozkosz istnienia w swiecie fantazji gdzie nikt nie moze zaklucic tego spokoju tak swiat by byl naprawde piekny ludzie by byli w takim Matrixie szczesliwi nikt nie byl by smutny a moze wlasnie zyjemy w takim snie moze np ja spie moze to tylko sen ? wszystko jest mozliwe a coby sie stalo jakby prad wylonczyl sie ? w tedy juz nie mial bys powrotu twoje cialo by umieralo a ty bys byl niewolnikiem w swiecie mazen co mogl bys w tedy zrobic ? przebic sie mieczem wirtualnym ? ale i tak bys sie odrodzil przeciez zyl bys wiecznie a twoi bliscy co by oni powiedzieli nato ze jestes juz na zawsze w swiecie arkadi tez by wchodzili do arkadi zeby ci pomoc i pogadac ale zawsze nie beda oni w arkadi przeciez wkoncu oni umra a ty bedziesz sam i juz nic ci nie pomoze a jak wkoncu po 50 letach w arkadi wyloncza server ? umzesz ? czy bedziesz wieczny w nicosci ? a moze ktos cie wybawi ? odpowiedz sobie na te pytania
Pozdrawiam Tibia.pl
|