Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KhazarOne
Moim zdaniem Tibia rzeczywiście działa jak narkotyk. Jeżeli ktoś w nią gra i twierdzi że ktoś się uzależni to jego problem....to on sam jest już uzależniony!!! Te info z mediów dają wiele do myślenia. I to nie jest jakies show, ale tak się dzieje. U mnie na podwórku kumple sie kłócą, bo jeden ma lepszą postać a drugi gorszą. Jak kumpla shackowali to prawie kompa za okno wyrzucił....to normalnie nie jest.... Gram ze 3 tygodnie i w sumie to ta cała tibia mnie nudzi.......lipna grafika (lepsze były pierwsze Pac-Many  )...w kółko tylko expienie.....żeby tylko być lepszym...i po co to? tak wiem, satysfakcja.....z czego?....osobiście wolę coś z dobrą grafiką i fabułą (MAFIA RULEZZZ). Moja postać to sorc obecnie 18 lvl ........ miałem 19 ale mnie sprzątnęło....i od tamtej pory mnie ta gra znudziła.....mama mi tylko awantury robiła że siedziałem do północy przy kompie.......ostatnio zacząłem nawet używać programu, który gra za mnie (zeby szybciej lvl zdobyć wyższy) i po hu**a mi to?! To nawet Diablo II jest milion razy lepsze. Jeszcze tan PACC...kto przy zdrowych zmysłach wyrzuci 300zł/rok tylko po to żeby se pograć z ulepszeniami w beznadziejną gierkę....Lineage II ma grafe przynajmniej lepszą......i ma darmo serwery. Wiem że zaraz milion ludzi mnie skrytykuje ale co tam, wyrażam swoją opinię. Gra w tibie to marnowanie czasu a nawet życia (jak sie gra kilka lat?!) swojej postaci nikomu nie oddam, bo nie przyłożę ręki do tego żeby ktoś swoją własną matke zabił z powodu beznadziejnej gry. Wczoraj kumpel tak się wściekł że go zabiło, że tak sie ze mną pokłócił, że (echh szkoda gadać). Powiedzcie co z tego macie oprócz satysfakcji, że macie wysoki level???????? Tibia to lipa bez fabuły, sensu i dobrej grafiki (ojoj oczy!) ..........to jest moje zdanie......AAA!!! i przestaję w to grać!!! Jest wiele ciekawszych zajęć (i gry na kompa też są ciekawsze!).....
|
To tak, Tibia może i ma słabą grafikę lecz dzieki temu u każdego ruszy, ma dużą grywalność a ty w tibii nie masz przyjaciol z ktorymi mozesz spedzac czas, ja mam poza satysfakcja nauke, przez te 2 lata gry nauczyłem się angielskiego i troche niemieckiego, a ty jestes pewnie newbie ktory siedzi sobie ciagle na rooku bo i nie wie jak z niego wyjsc! albo gorzej
wyraziles swoje zdanie? dobra! a taki incydent zdarzyl sie pierwszy raz. Tibia jest w polsce i utrzymuje jaką taką grywalność od pięciu lat, i jak dotąd pierwszy raz idiota sie trafil który nie schował ciała i nie wiedział do czego służy knebel!
a skoro mówisz że upierasz się na fabule to przeczytaj Genesis i mity tibii...
No Respect!
BTW. Bloodhit może wzbudzic agresje xddd