Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-04-2006, 00:25   #101
Ermax
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 68
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
Domyślny

W sumie fakt, że niektórzy grają w Tibię lub inne gry z potrzeby a nie dla rozrywki.
I też uczepili się tej Tibii jak żep psiego ogona jakby innych gier nie było.
Że jakiś "normalny inaczej" uderzył swoją matkę z powodu gry to z tego powodu robią rozgłos na całą Polskę.
No i jeszcze wciskają ściemę ludziom, którzy nie mieli kontaktu z tą grą.

BTW. Ten ziom co mówił, że jego kumpel jest knightem i że wali z axa było najleprze. :d

BTW 2. Ziomek z Clicka też dobrze gadał
Ermax jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-04-2006, 04:12   #102
topek
Guest

Pergamin Tibia w mediach

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sindbat
Tak przerywa, że oglądać się nia da....
~a więc po prostu trzeba poczekać aż sie zbuferuje, wczyta na RAM nasz filmik, tak jak na www.maxior.pl , ale do tematu...

Ja przestałem grać w tibie.... bardzo dawno temu, mam 14 lat(ek) i zajmuje sie kodeniem (czyt.programowaniem) na razie w niczym ale tak 'often' to w c++ w innych nic konkretnego nie umiem. Bardzo mnie zaszokowało wszystko, przeczytałem cały wątek na forum, [best shok > pamiętam passy na forum ] i jest ok. 3h at night i moge nie zkładać dobrze zdań ja jestem generalnie uzależniony od kompa, wcale nie od żadnej żeczy którą się obecnie zajmuje. Przeciwnie - jestem takim noobkiem któremu sie nudzą po jakimś czasie... nie chce tu użyć słowa GRY bo to nie prawda, generalnie WSZYSTKO. Oglądnełem i posłuchałem całego materiału i pomyślałem żeby troche napisać tu soft-offtopa i mam nadzieje że nie skasujecie . Niech ktoś dobrej woli powie, jak ściągnąć filmy, bo mi sie niechce kombinować już dziś. Chyba zaczne po tej aferze "robić" bunt... @ [otwieram oczy, o czym to ja pisałem?] Ktoś słusznie zauważył że grających jest bardzo dużo, co może wpłynąć na TVN (nie sądze że na TVP3) ale jak tu sie wiele ludzi śmieje z TV to zauważcie z czego... z żeczy o grze, a nie takich o agresji itp. Żeczywiście, ja też na nich leje i chętnie bym im podrzucił bombe ale co do uzależnienia to moja matka dobrze powiedziała ostatnio [nie wie wogle o tej afeże] że ćpun też powie że on jakby chciał to by przestał, że pijak sie nie przyzna że jest uzależniony. Myślicie "jakbym chciał to bym poszedł pograć w piłke - taki słoneczny dzień - ale ja wole grać w Tibie. ALE jakbym chciał to bym poszedł". Zachęcam do reflekcji (najlepiej przed snem - w łóżku - tak to nie ma czasu ). Oczywiście to nie wszyscy są tacy, ale większość, bo tacy ludzie to nie maniacy (tacy NORMALNI maniacy zarywający nocki i uciekający z budy, a nie 1 przypadek down'a tamtego) tylko spędzają dużo czasu i myślą że są wolni... żeby to sie odniosło do CIEBIE to trzeba piisać w 1osobie, ale już wogle sie gubie w tym co pisze i prosze NIE KASUJCIE tego brutalni admini... . Przeplatam te zdania, może jutro modyfikuje posta. co powiecie na... strajk? chciałbym, żeby w mediach zaistniał opór przeciw tym nOObom z TVNu Tylko to nie mogą na to odpowiadać takie same nOOby grające w tibie (to nie do CIEBIE ) tylko lepiej Team tibia.pl . Zachęcam do robienia antyblogów przeciw TYLKO tej sprawie, bo tak to nikt nie będzie ambicjii pewnie [ja nie miałem NIGDY bloga] ustawiajcie linka do tego wątku na gg, i inne takie. Chciałem zrobić se farme, no więc :

done

zapraszam na:
www.haxite.org
www.prizee.com jak coś to by było miło że Topek wam polecił
www.tokiohotel.fanclub.pl jak każdy ja też jestem trendy i kocham TH

pozdrawiam Modków serdecznie i kolejny raz prosze o nie kasowanie tego pozdro dla Tytanii, mój MACHO nazywa sie polishtopek i jest zrookowany mam żeczy inno postacio na Tytanii, jak ktoś chętny to click

narqa

stary 27-04-2006, 05:08   #103
Browek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Imię: Browek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nobles
Świat: Guardia
Poziom: 101
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
Domyślny

Ehh...
TVN - oni od dawna robia takie reportaze bo brak im pomyslow i czyms sie ratuja...

Radio Lodz - omg... ten prowadzacy to powinien wyleciec z roboty nie robi sie audycji o czyms o czym nie ma sie bladego pojecia, az wstyd mi ze on z Lodzi. Jego zasob wiedzy (o tibi) i umiejetnosc wypowiadania sie pozostawia wiele do zyczenia. Osobiscie bal bym sie mu powierzyc zadanie roznoszenia ulotek.

Co do uzaleznien psycholog mowil dobrze mozna sie uzaleznic od wszystkiego.

Idac tropem ze tibia jest zla bo 1-den deb.l na okolo pare tysiecy grajacych pobil matke krzeslem, powinno sie zakazac jazdy samochodem bo z tego co mi sie wiem codzinnie ginie dosc sporo osob pod kolami.
Browek jest offline  
stary 27-04-2006, 09:01   #104
zwiastun ciemnosci
Użytkownik Forum

zwiastun ciemnosci's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności

Stan: Na emeryturze
zwiastun ciemnosci ma numer GG 1923014
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KhazarOne
Moim zdaniem Tibia rzeczywiście działa jak narkotyk. Jeżeli ktoś w nią gra i twierdzi że ktoś się uzależni to jego problem....to on sam jest już uzależniony!!! Te info z mediów dają wiele do myślenia. I to nie jest jakies show, ale tak się dzieje. U mnie na podwórku kumple sie kłócą, bo jeden ma lepszą postać a drugi gorszą. Jak kumpla shackowali to prawie kompa za okno wyrzucił....to normalnie nie jest.... Gram ze 3 tygodnie i w sumie to ta cała tibia mnie nudzi.......lipna grafika (lepsze były pierwsze Pac-Many )...w kółko tylko expienie.....żeby tylko być lepszym...i po co to? tak wiem, satysfakcja.....z czego?....osobiście wolę coś z dobrą grafiką i fabułą (MAFIA RULEZZZ). Moja postać to sorc obecnie 18 lvl ........ miałem 19 ale mnie sprzątnęło....i od tamtej pory mnie ta gra znudziła.....mama mi tylko awantury robiła że siedziałem do północy przy kompie.......ostatnio zacząłem nawet używać programu, który gra za mnie (zeby szybciej lvl zdobyć wyższy) i po hu**a mi to?! To nawet Diablo II jest milion razy lepsze. Jeszcze tan PACC...kto przy zdrowych zmysłach wyrzuci 300zł/rok tylko po to żeby se pograć z ulepszeniami w beznadziejną gierkę....Lineage II ma grafe przynajmniej lepszą......i ma darmo serwery. Wiem że zaraz milion ludzi mnie skrytykuje ale co tam, wyrażam swoją opinię. Gra w tibie to marnowanie czasu a nawet życia (jak sie gra kilka lat?!) swojej postaci nikomu nie oddam, bo nie przyłożę ręki do tego żeby ktoś swoją własną matke zabił z powodu beznadziejnej gry. Wczoraj kumpel tak się wściekł że go zabiło, że tak sie ze mną pokłócił, że (echh szkoda gadać). Powiedzcie co z tego macie oprócz satysfakcji, że macie wysoki level???????? Tibia to lipa bez fabuły, sensu i dobrej grafiki (ojoj oczy!) ..........to jest moje zdanie......AAA!!! i przestaję w to grać!!! Jest wiele ciekawszych zajęć (i gry na kompa też są ciekawsze!).....
To tak, Tibia może i ma słabą grafikę lecz dzieki temu u każdego ruszy, ma dużą grywalność a ty w tibii nie masz przyjaciol z ktorymi mozesz spedzac czas, ja mam poza satysfakcja nauke, przez te 2 lata gry nauczyłem się angielskiego i troche niemieckiego, a ty jestes pewnie newbie ktory siedzi sobie ciagle na rooku bo i nie wie jak z niego wyjsc! albo gorzej
wyraziles swoje zdanie? dobra! a taki incydent zdarzyl sie pierwszy raz. Tibia jest w polsce i utrzymuje jaką taką grywalność od pięciu lat, i jak dotąd pierwszy raz idiota sie trafil który nie schował ciała i nie wiedział do czego służy knebel!
a skoro mówisz że upierasz się na fabule to przeczytaj Genesis i mity tibii...
No Respect!

BTW. Bloodhit może wzbudzic agresje xddd

Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 27-04-2006 o 09:04.
zwiastun ciemnosci jest offline  
stary 27-04-2006, 09:17   #105
Valest
Użytkownik Forum

Valest's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amnesis
Żal 69 widziales co tam pisze "pierwszy sorc ktory solowal dh Q " a moze ty nie wiesz jaka jest roznica miedzy sorcem a palem -.-
Gzz advencow
A co do mediow to N/C bo tylko sie mozna wrwwic
A co ja kur'wa o Palu napisałem ?? wiadomo ze o Sorcku

Ostatnio edytowany przez Valest - 27-04-2006 o 09:19.
Valest jest offline  
stary 27-04-2006, 10:19   #106
Daviss13
Użytkownik forum

Daviss13's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2006

Stan: Niegrający
Imię: Drax Horbi
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 48/46
Poziom mag.: 4
Domyślny

eh...To że gośc rozjechał gromadke ludzi bo zadużo grał w GTA VC to jest nic?
U Nas Jest Chłopak Który Przesiaduje 24h/7 przed kompe i gra w MU Online...Ale Nie Bije Matki Pieściamii Nie rzuca sie z krzesłem...
Daviss13 jest offline  
stary 27-04-2006, 11:35   #107
Shanderwoo
Użytkownik forum

Shanderwoo's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Kraków

Imię: Shanderwoo
Świat: Fortera
Poziom: 47
Skille: n/c
Poziom mag.: -
Shanderwoo ma numer GG 754058
Domyślny

O Ja Nie Moge, O Kur....... Buahahahahahahahaa Nie Wytrzymam >> Kolega Jest Knajtem I Wali Z Tego No...z Axa A Jestem Druidem I Wale Z Rużdżki .....no Nie Normalnie Kolo Mnie Rozd....ten Czlowiek Powinien Dostac Oskara
Shanderwoo jest offline  
stary 27-04-2006, 13:21   #108
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hakuoh
a grając tak przez miesiąc można tak mówiąc "załatwić sobie samemu prace" i nieźle zarobić. Robisz postacie, zarabiasz.
ty jesteś jakiś uposledzony?myslisz ze jak zagrasz miesiac w tibie to zarobisz 1500 zł? albo wogóle zarobisz? PFFF ....znam kilka osób które potrafią się utzrymywać z gier tego typu ale nie z takiej tandety jak tibia.
po miesiacu grania nie zrobisz wypasionbej postaci z rzadkimi itemami które opchniesz na allegro , no chyba ze faktycznie nawciągasz sięamfetaminy i będizez rypał miesiąc non stop w te gre. Tylko ze szczerze mówiąc wolałbym rowy kopać (kopałem kiedyś) niz siedzieć przy pompie i użerać sie z 12 latkami "leave,hunted,main plax,blllx,hey," itd!
puknij się w łepetynkę.
Hybryda jest offline  
stary 27-04-2006, 13:45   #109
Cycu rycu 2
Użytkownik forum

Cycu rycu 2's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Sosnowiec

Świat: Danubia
Poziom: 35
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
Problem

Dupa JaŚ! Tajfun Wcale NiewykonaŁ Demon Qesta Solo! Wystarczy SpojrzeĆ Na To Co NapisaŁ Na Default! KtoŚ Mu PomógŁ A W Wierzycie Że WykonaŁ To Sam?! WeŹcie Tylko Kliknijcie Na Obrazek I Przeczytajcie! Jak MgliŚcie Tego Nie ZauwarzyĆ I NapisaĆ Że On WykonaŁ Tego Qesta Solo?!
Cycu rycu 2 jest offline  
stary 27-04-2006, 14:44   #110
Femqa
Użytkownik Forum

Femqa's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006

Imię: Femqa
Gildia: Brave Forks
Świat: Celesta
Poziom: 115
Poziom mag.: 73
Dumny Bueheheh

Nie no, kozackie wypowiedzi w mediach. Pomijająć rzeszę nób...dziwnych ludzi ["mój kolega jest knightem i wali z axa, a ja jestem druidem i wale z różdżki" (tvn) i super przedstawiony dead na zerku (tvp3) ] Chiałabym zwrócić uwagę na nieprofesjonalność tych reportaży. W audycji RadioŁódź rozbawił mnie fakt, że bloodhity ..hmm... wzbudzają agresję (sim sim...demoralizują też). Doprawdy...ja grałam w tibie 3 lata i jakoś nie biłam nikogo krzesłem ani innymi przedmiotami (wtf skończyły mi sie soule ide kogoś zanożować ulicy). To jest wina tego, że koleś ma jakąś ryskę na psychice, bądź jest niedowartościowany w RyLy... przykro mi

Powiedzcie mi w twarz - TIBIA TO ZŁO ? hehe...

Thx za możliwość wygadania się
Yours, Fem~~
Femqa jest offline  
stary 27-04-2006, 15:31   #111
Bredek
Użytkownik Forum

Bredek's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Rzeszów

Stan: Początkujący
Imię: Gexo Finx
Świat: Harmonia
Poziom: 41
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Bredek ma numer GG 3214005
Domyślny

hehe chciałbym mieć tyle kasy na roku yeee!, ludzie to maja pomysly sam juz pewnie gram zevy zycie nie bylo nudne hehe
Bredek jest offline  
stary 27-04-2006, 18:51   #112
Bolexus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2005

Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
Bolexus ma numer GG 1846217
Domyślny

Żeście sie przyczepili do kolesia co ma druida i chodzi ze swoim kolegą co ma axa soldy huncic.;]
A tak wogle to zaczynam chyba nową postać robić. Zrobie se wirtualnego macho,będe zabijał jak najszybciej i jak najcelniej a potem za kilka tysięcy sprzedam postać.
@Demon helmet quest solo. To że tam akurat coś pisze to nie oznacza ze on tego nie wykonał,no ale żadnych dowodów w postaci Tibi cam nie widziałem wiec sie nie bede sprzeczał...
Bolexus jest offline  
stary 27-04-2006, 20:39   #113
Master Zell
Użytkownik Forum

Master Zell's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Gorlice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 121
Poziom mag.: 70
Problem lol

Ci z tv specjalnie wzieli jakiegos niedorozwoja zeby wyjąkał jak wali z axa. Dlaczego nie przeprowadzili wywiadu z jakims high lvlem?
Master Zell jest offline  
stary 27-04-2006, 22:07   #114
Kanion
Użytkownik Forum

Kanion's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała

Kanion ma numer GG 6008798
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius
Ludzie, nie bijcie swoich matek!! Faktem jest, że Tibia może kogoś pochłonąć do tego stopnia, że już nie widzi poza nią swiata. W takich sytuacjach należy spytać: Gdzie byli rodzice do tej pory?. Taki małolat jeszcze może nie zdawać sobie z tego sprawy co robi. Ja powiem tyle, że w pewnym sensie też jestem uzależniony od Tibii ale nie do tego stopnia. W tym miesiącu nie bylu u mnie dnia bez wejścia na forum, czy bez glupiego stania przed depo. Jednak oprócz tego w realnym życiu nie widze u siebie większych zmian na gorsze. Mam czas i na Tibie i na znajomych, rodzine itp. Trzeba widzieć pewną granicę, co jest złe a co dobre.
Taa.. ale sa maniaki ktorym zalezy bardziej na grze niz na REAL zyciu moge ci podac pare przykladow (Taifun Devilry, Tetro Auerlius, Undead Slayer, Safi'Kyra-ta to dopiero uzalezniona od 5 rano do 22 online ;|) wiec sie nie dziw czemu oni leja swoje matki ;| ale nie kapuje tego jak mozna byc takim noobem zeby siasc se 2x przez jakas gre? ludzie nie zdajecie sobie sprawy z tego ze powtarzajac klase to jest tak jakbyscie marnowali sobie zycia

Aaa.. audycje to dopiero mnie dobily a najbardzej jak Straz miejska sie wypowiadala HWDP HWDP

to wszystko
~Olek
Kanion jest offline  
stary 27-04-2006, 22:46   #115
Femqa
Użytkownik Forum

Femqa's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006

Imię: Femqa
Gildia: Brave Forks
Świat: Celesta
Poziom: 115
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Zell
Ci z tv specjalnie wzieli jakiegos niedorozwoja zeby wyjąkał jak wali z axa. Dlaczego nie przeprowadzili wywiadu z jakims high lvlem?
bueheheh
1) oni chyba nie wiedzą, że jest cuś takiego jak high lvl
2) może chcieli ukazać jak bardzo Tibia "lasóje musk"

nie no sorry, ale ja wysiadam z tego wagonu Opowiedziałam mojej mamie o tym wszystkim i pokazałam jej te reportaże. No cóż...zbrechtała i powiedziała "Oj ty noobie, jak chcesz dalej grać w tibie to ja ci zabiore krzesło <brecht>"

PS: Gdy już jestem retired, mam czas na zabawę z forum widze, że to niezła zabawa

Ostatnio edytowany przez Femqa - 27-04-2006 o 22:53.
Femqa jest offline  
stary 27-04-2006, 23:37   #116
edek:)
Guest

Domyślny

jak to jest przesada co ci ludzie wymyślają;/ ku**a sensacji szukają nie mają się do czego przyczepić debile:/ fuck TVN!! itp
kurde pozabijamy rodziców i w ogóle wszystkich i to na bank wszystko przez tibię:| ehh parodia co ci ludzie wygadują. Popieram - robią z tibii ćpunów, którzy są niespełna umysłowo... w ogóle niech nam wszystko zabiorą zamkną w piwnicy nic okmputera internetu gier... i może zadowoleni wszyscy będą;/ ooo:[

stary 28-04-2006, 00:36   #117
pijopiwnik
Użytkownik Forum

pijopiwnik's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów

Domyślny

po 1.zamiast z krzesła mógł z sd huknąć
po 2.jego matka mogła nosić uhy
po 3.tylko debile siedzą po 15 godzin przy tibii, żeby lać później swoich rodziców -.-
stary 28-04-2006, 01:56   #118
Adaras
Użytkownik Forum

Adaras's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms

Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
Adaras ma numer GG 3697067
Domyślny

TIBIA TO ZUO!!111

Ech, TVP3 zrobiło z siebie pośmiewisko imho...
Nec tamen illa tacet
Et digitis tria tura tribus
Sub limine ponit.
Qua brevis occultum
Mus sibi fecit iter.

Arcanum Mortis.
Adaras jest offline  
stary 28-04-2006, 08:36   #119
Kali tajfun of Astera
Użytkownik forum

Kali tajfun of Astera's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Kali tajfun of Astera ma numer GG 9556210
Domyślny Ludzie mają racje-TĘPIĆ ROBALA SPOŁECZEŃSTWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tibia(piszę z majeł litery bo nie mam szacunku do tego szajsu,za przeproszeniem)
jest jednym wielkim robalem wyżerającym mózgi tak jak robak jabłko.alternatywą dla tibii powinna być rozrywka na świeżym powietrzu.
P.S. da sie zmienić nick bez robienia nowego konta??
Kali tajfun of Astera jest offline  
stary 28-04-2006, 08:47   #120
Vorith
Użytkownik Forum

Vorith's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice

Imię: Vorith
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
Domyślny

Pierwszym magiem, który przeżył demon helmet??? Bo padne z krzesła, apeluje o większe zainteresowanie, życiem gry.

P.S. Co do audycji wydaje mi się, że media dobrze robią kreaując tibie za nałóg bo według mnie to nałóg naprawdę dorównujący papierosom... nie mówie, że każdy grający jest nałogowcem ale też nie każdy z nas potrafi grać for fun bo jak by grał to po co by mu były cheaty?
Na moim przykładzie grałem swoją postacią ciut ponad rok i grając nie widziałem problemu, że tibia to nie nałóg, ale gdy postanowiłem skończyć z tym raz na zawsze to możecie wierzyć bądź nie ale prawie miesiąc nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić a przeskok z nałogu do normalnego jest prawie tak trudny jak rzucenie papierosów, no ale teraz jestem z siebie dumny, że mam to za sobą a czas który kiedyś szedł na gre (czyli 8-14h) dziennie poświecam na czytaniu rozwiązywaniu zadań, przez co ogólnie zapewniam sobie zwolnienia z examinów na studiach inżynieri budowlanej.

Ale podsumowująć, żebyście nie myśleli, że tibia to samo zło zalety:
- poznałem wielu przyjaciół, którym mogę w pełni zaufać (chodź kiedyś w przyjaźń przez neta nie wierzyłem),
-ogólnie wbrew pozorom dzięki tibii sporo miast odwiedziłem jeżdząc na zjazdy itd a normalnie to wątpie żebym się gdzieś ruszał,
- zabiłem zdecydowanie nude,
- poznałem pare fajnych lasek bo wbrew pozorom gra ich dużo udając facetów... nie doszedłem do tego jeszcze czemu tak robią,
- i najważniejsze zaspokałem chęć bycia najlepszym sam sobie potrafiłem udowodnić, że jestem lepszy od najlepszego w danej kategorii
I przez wzgląd na powyższe punkty nigdy nie pozbęde się postaci bo to jednak część mojego życia ale jest jeszcze inna zaleta tibii, którą można obczaić na allegro.

Finalnie radze z całego serca zastanowić się przed rozpoczęciem gry bo tak naprawdę po roku gry stanołem i próbowałem sobie przypomnieć jak się w rl rozwinołem czy może stoje w miejscu:|
I pamiętajcie Cipsoft to firma która zawsze może upaść chodź może teraz to dziwnie brzmić ale jako ekonomista z wykształcenia rozmawiałem z jednym dr Prawa i powiedział, że bardzo bardzo realne są procesy przeciwko tej firmie wziązku z nie informowaniem że to gra nałogowa a jak ktoś nie wierzy to poszukajcie procesów przeciwko Bllizard dotyczących diablo po czym wprowadzili system, że wypoczęta postać expi szybciej było to dość dawno ale cóz, no i odnoście nałogu papierosów kolo też wygrał bo jak to powiedział palił nie wiedząc, że papieros szkodzi zdrowiu wybrał proces a na papierosach mamy nakleiki. Wszystko zależy od pieniędzy i adwokata czy sprawe da się wygrać bądź nie

No i chciałbym tibia.pl pochwalić za ten post 1 Kwietnia ale szczerze chciałbym, aby to ograniczone expo weszło w życie bo to dla waszej przyszłości jak będziecie z tibi kończyć to zrozumienie...

Nie spamuj mnie w grze, jeśli to naprawde ważne wyślij do mnie wiadomość na konto w tibia.pl

<The one>
Vorith jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania