|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Afro Piotrex
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 68
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() W sumie fakt, że niektórzy grają w Tibię lub inne gry z potrzeby a nie dla rozrywki.
I też uczepili się tej Tibii jak żep psiego ogona jakby innych gier nie było. Że jakiś "normalny inaczej" uderzył swoją matkę z powodu gry to z tego powodu robią rozgłos na całą Polskę. No i jeszcze wciskają ściemę ludziom, którzy nie mieli kontaktu z tą grą. BTW. Ten ziom co mówił, że jego kumpel jest knightem i że wali z axa było najleprze. :d BTW 2. Ziomek z Clicka też dobrze gadał ![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ja przestałem grać w tibie.... bardzo dawno temu, mam 14 lat(ek) i zajmuje sie kodeniem (czyt.programowaniem) na razie w niczym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() done ![]() zapraszam na: www.haxite.org www.prizee.com jak coś to by było miło że Topek wam polecił www.tokiohotel.fanclub.pl jak każdy ja też jestem trendy i kocham TH pozdrawiam Modków serdecznie i kolejny raz prosze o nie kasowanie tego ![]() ![]() narqa |
|
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh...
TVN - oni od dawna robia takie reportaze bo brak im pomyslow i czyms sie ratuja... Radio Lodz - omg... ten prowadzacy to powinien wyleciec z roboty nie robi sie audycji o czyms o czym nie ma sie bladego pojecia, az wstyd mi ze on z Lodzi. Jego zasob wiedzy (o tibi) i umiejetnosc wypowiadania sie pozostawia wiele do zyczenia. Osobiscie bal bym sie mu powierzyc zadanie roznoszenia ulotek. Co do uzaleznien psycholog mowil dobrze mozna sie uzaleznic od wszystkiego. Idac tropem ze tibia jest zla bo 1-den deb.l na okolo pare tysiecy grajacych pobil matke krzeslem, powinno sie zakazac jazdy samochodem bo z tego co mi sie wiem codzinnie ginie dosc sporo osob pod kolami. |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
wyraziles swoje zdanie? dobra! a taki incydent zdarzyl sie pierwszy raz. Tibia jest w polsce i utrzymuje jaką taką grywalność od pięciu lat, i jak dotąd pierwszy raz idiota sie trafil który nie schował ciała i nie wiedział do czego służy knebel! a skoro mówisz że upierasz się na fabule to przeczytaj Genesis i mity tibii... No Respect! BTW. Bloodhit może wzbudzic agresje xddd
"Jestem śmiercią która Cię otacza, poddaj się a nie będziesz cierpieć" Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 27-04-2006 o 09:04. |
|
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Valest - 27-04-2006 o 09:19. |
|
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Niegrający
Imię: Drax Horbi
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 48/46
Poziom mag.: 4
|
![]() eh...To że gośc rozjechał gromadke ludzi bo zadużo grał w GTA VC to jest nic?
U Nas Jest Chłopak Który Przesiaduje 24h/7 przed kompe i gra w MU Online...Ale Nie Bije Matki Pieściamii Nie rzuca sie z krzesłem... ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Shanderwoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Fortera
Poziom: 47
Skille: n/c
Poziom mag.: -
![]() |
![]() O Ja Nie Moge, O Kur....... Buahahahahahahahaa Nie Wytrzymam >> Kolega Jest Knajtem I Wali Z Tego No...z Axa A Jestem Druidem I Wale Z Rużdżki .....no Nie Normalnie Kolo Mnie Rozd....ten Czlowiek Powinien Dostac Oskara
|
![]() |
![]() |
#108 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() Cytuj:
po miesiacu grania nie zrobisz wypasionbej postaci z rzadkimi itemami które opchniesz na allegro , no chyba ze faktycznie nawciągasz sięamfetaminy i będizez rypał miesiąc non stop w te gre. Tylko ze szczerze mówiąc wolałbym rowy kopać (kopałem kiedyś) niz siedzieć przy pompie i użerać sie z 12 latkami "leave,hunted,main plax,blllx,hey," itd! puknij się w łepetynkę. |
|
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Świat: Danubia
Poziom: 35
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Dupa JaŚ! Tajfun Wcale NiewykonaŁ Demon Qesta Solo! Wystarczy SpojrzeĆ Na To Co NapisaŁ Na Default! KtoŚ Mu PomógŁ A W Wierzycie Że WykonaŁ To Sam?! WeŹcie Tylko Kliknijcie Na Obrazek I Przeczytajcie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Imię: Femqa
Gildia: Brave Forks
Świat: Celesta
Poziom: 115
Poziom mag.: 73
|
![]() Nie no, kozackie wypowiedzi w mediach.
![]() ![]() Powiedzcie mi w twarz - TIBIA TO ZŁO ? ![]() Thx za możliwość wygadania się Yours, Fem~~ |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Początkujący
Imię: Gexo Finx
Gildia: Army of Heaven
Świat: Harmonia
Poziom: 41
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() hehe chciałbym mieć tyle kasy na roku yeee!, ludzie to maja pomysly sam juz pewnie gram zevy zycie nie bylo nudne hehe
|
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() Żeście sie przyczepili do kolesia co ma druida i chodzi ze swoim kolegą co ma axa soldy huncic.;]
A tak wogle to zaczynam chyba nową postać robić. Zrobie se wirtualnego macho,będe zabijał jak najszybciej i jak najcelniej a potem za kilka tysięcy sprzedam postać. @Demon helmet quest solo. To że tam akurat coś pisze to nie oznacza ze on tego nie wykonał,no ale żadnych dowodów w postaci Tibi cam nie widziałem wiec sie nie bede sprzeczał... |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Gorlice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zell
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nightmare Souls
Świat: Refugia
Poziom: 121
Poziom mag.: 70
|
![]() Ci z tv specjalnie wzieli jakiegos niedorozwoja zeby wyjąkał jak wali z axa
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Aaa.. audycje to dopiero mnie dobily a najbardzej jak Straz miejska sie wypowiadala ![]() to wszystko ~Olek |
|
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Imię: Femqa
Gildia: Brave Forks
Świat: Celesta
Poziom: 115
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
![]() 1) oni chyba nie wiedzą, że jest cuś takiego jak high lvl ![]() 2) może chcieli ukazać jak bardzo Tibia "lasóje musk" ![]() nie no sorry, ale ja wysiadam z tego wagonu ![]() PS: Gdy już jestem retired, mam czas na zabawę z forum ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Femqa - 27-04-2006 o 22:53. |
|
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]() jak to jest przesada co ci ludzie wymyślają;/ ku**a sensacji szukają nie mają się do czego przyczepić debile:/ fuck TVN!! itp
kurde pozabijamy rodziców i w ogóle wszystkich i to na bank wszystko przez tibię:| ehh parodia co ci ludzie wygadują. Popieram - robią z tibii ćpunów, którzy są niespełna umysłowo... w ogóle niech nam wszystko zabiorą zamkną w piwnicy nic okmputera internetu gier... i może zadowoleni wszyscy będą;/ ooo:[ |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
|
![]() po 1.zamiast z krzesła mógł z sd huknąć
po 2.jego matka mogła nosić uhy po 3.tylko debile siedzą po 15 godzin przy tibii, żeby lać później swoich rodziców -.-
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() TIBIA TO ZUO!!111
Ech, TVP3 zrobiło z siebie pośmiewisko imho...
#119 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() tibia(piszę z majeł litery bo nie mam szacunku do tego szajsu,za przeproszeniem)
jest jednym wielkim robalem wyżerającym mózgi tak jak robak jabłko.alternatywą dla tibii powinna być rozrywka na świeżym powietrzu. P.S. da sie zmienić nick bez robienia nowego konta?? |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice
Imię: Vorith
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
|
![]() Pierwszym magiem, który przeżył demon helmet??? Bo padne z krzesła
![]() P.S. Co do audycji wydaje mi się, że media dobrze robią kreaując tibie za nałóg bo według mnie to nałóg naprawdę dorównujący papierosom... nie mówie, że każdy grający jest nałogowcem ale też nie każdy z nas potrafi grać for fun bo jak by grał to po co by mu były cheaty? Na moim przykładzie grałem swoją postacią ciut ponad rok i grając nie widziałem problemu, że tibia to nie nałóg, ale gdy postanowiłem skończyć z tym raz na zawsze to możecie wierzyć bądź nie ale prawie miesiąc nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić a przeskok z nałogu do normalnego jest prawie tak trudny jak rzucenie papierosów, no ale teraz jestem z siebie dumny, że mam to za sobą a czas który kiedyś szedł na gre (czyli 8-14h) dziennie poświecam na czytaniu rozwiązywaniu zadań, przez co ogólnie zapewniam sobie zwolnienia z examinów na studiach inżynieri budowlanej. Ale podsumowująć, żebyście nie myśleli, że tibia to samo zło ![]() - poznałem wielu przyjaciół, którym mogę w pełni zaufać (chodź kiedyś w przyjaźń przez neta nie wierzyłem), -ogólnie wbrew pozorom dzięki tibii sporo miast odwiedziłem jeżdząc na zjazdy itd a normalnie to wątpie żebym się gdzieś ruszał, - zabiłem zdecydowanie nude, - poznałem pare fajnych lasek bo wbrew pozorom gra ich dużo udając facetów... nie doszedłem do tego jeszcze czemu tak robią, - i najważniejsze zaspokałem chęć bycia najlepszym sam sobie potrafiłem udowodnić, że jestem lepszy od najlepszego w danej kategorii I przez wzgląd na powyższe punkty nigdy nie pozbęde się postaci bo to jednak część mojego życia ale jest jeszcze inna zaleta tibii, którą można obczaić na allegro. Finalnie radze z całego serca zastanowić się przed rozpoczęciem gry bo tak naprawdę po roku gry stanołem i próbowałem sobie przypomnieć jak się w rl rozwinołem czy może stoje w miejscu:| I pamiętajcie Cipsoft to firma która zawsze może upaść chodź może teraz to dziwnie brzmić ale jako ekonomista z wykształcenia rozmawiałem z jednym dr Prawa i powiedział, że bardzo bardzo realne są procesy przeciwko tej firmie wziązku z nie informowaniem że to gra nałogowa a jak ktoś nie wierzy to poszukajcie procesów przeciwko Bllizard dotyczących diablo po czym wprowadzili system, że wypoczęta postać expi szybciej było to dość dawno ale cóz, no i odnoście nałogu papierosów kolo też wygrał bo jak to powiedział palił nie wiedząc, że papieros szkodzi zdrowiu wybrał proces a na papierosach mamy nakleiki. Wszystko zależy od pieniędzy i adwokata czy sprawe da się wygrać bądź nie ![]() No i chciałbym tibia.pl pochwalić za ten post 1 Kwietnia ale szczerze chciałbym, aby to ograniczone expo weszło w życie bo to dla waszej przyszłości jak będziecie z tibi kończyć to zrozumienie...