Xetif jestes megalomanem przykro mi

Czytam ten temat i mam wrazenie, ze w jakis sposob probojesz byc waznym "west side" gangsta

Chcialoby sie napisac "get a life" ale nie bede wobec nikogo zlosliwy

. Rotfl'n'lol.
Z no pain jest zdecydowanie nie smiesznie. A co do Draconians - imo nikt nie ma prawa im niczego zarzucac. Zaden z graczy nie chcialbym miec zrookowanej postaci np z 80 lvla, w ktora wlozyl wiele pracy. A hunt od No Pain na Saphirze moze nie konczy sie az tak dyrastycznie ale widzac po znajomych konczy sie źle tudziez bardzo zle

. Wracajac do Draco - przegralismy (przegraliscie ? ...) wojne jako Pol na serwie. Prawda. Serwer jest szwedzki for eva i nic nie da sie zmiecnic. Bzdura. Ludzie cala scena moze odwrocic sie jeszcze o 180 stopni nie ma powodu do paniki. Sam gram na Saphirze na przekor. Wszyscy z niej uciekli, kazdy pisze "Men nie graj tam... Brak przyszlosci, serwer umarl". Dla mnie nie ma czegos takiego. W Tibi oprocz lvl'a licza sie tez umiejetnosci PvP, znajomosc masy detali i masy innych rzeczy ktore sam teraz pochlaniam

(gram w tibie od 4 miesiecy ;

. Jako polacy nie jestesmy w zadnym stopniu gorsi od swe wiec ludzie piszacy ze Swe to jakos niesamowicie uzdolnieni lepsi gracze do domu plx. Imo potrzeba poprostu czasu i paru trafnych decyzji. Narzekanie, wrzucanie na Draconians nic nie da i jest totalnym lamerstwem. Zamiast pisac posta whinujacego na Dragonow lepiej wbic na saphire i uciupac jeden level wiecej.

Heh. Jestem newbem w tibie, ale grajac wczesniej w mase innych gier (w3, FT, CS, Q3) i udzielajac sie na scenie udalo mi sie zebrac troche doswiadczenia.

Poki co moja postac to kompletne nic ale pracuje nad tym zeby kiedys zaczela cos znaczyc

Byc moze i na arenie Saphiry
pzdr wszystkim