Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2006, 00:38   #90
Altharion
Użytkownik forum

Altharion's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 15
Skille: Po co?
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoelerius
@Knight mathoff & Arionel

To idzcie z nimi walczyc, a nie placzecie(SaT jest ble i Fu, SaT to PA i itp), SaT to tylko niecale 20 osob, co im po tym ze maja boty jak was moze byc 5 razy wiecej niz ich? Wiekszosc z nich to red skulle nie moga was zabijac ile chca, jezeli banda 50-70lvli zaatakujecie jakiegos red skulla to reszta bedzie miala problem jak mu pomoc, zabic was nie moga bo bany dostana.

Szkoda wam postaci? I tak nie mozecie nimi grac, lepiej siedziec w DP niz sprobowac cos zrobic... wiem, wiem wkoncu to ja jestem w Alliance i non stop w DP siedze, tylko ze w Alliance mamy maks 50 osob ktorzy loguja sie do gry(w tym ponad polowa to low lvle/lub facce). A pozatym nawet jak bym chcial walczyc teraz i nawet mial z kim to i tak nie moge, bo ciagle mam lagi/freezy jak bardzo wiele innych osob z Polski.

Mozna tez pomagac MS/Alliance secondami, armia noobow (sorce z 20+lvlem) mozna zabic nawet 100+ sorca, on was nie moze zabic poki go nie zaatakujecie, a co taki sorc moze bedac strapowany przez 10+ osob ktore maja stone skinny + SD gotowe? -.-
Taki Chrantifer non stop biega po miastach i zabija all, w meiscie maks latwo go strapowac i pokazac mu gdzie jest jego miejsce.

Calkiem mozliwe.No ,ale cóz poradzisz skoro polowa jezeli nie wiecej osób z Allianców jest Retired?
Widac dla Nich RL jest bardziej wazny niz Tibia- za co gratuluje.

@Arionel

Nie ma jak to siedziec w PZ
Idz lepiej na jakiegos seconda i porób troszke runek
Szkoda tracic czasu
@Siem
SaT powoli traci przewage.
Gofot banned i jak nie patrzac niedlugo polowa z SaT dolaczy do grona zbanowanych
Zycze udanych lowów na tych psycholi.

Hail MS!
Altharion jest offline   Odpowiedz z Cytatem