Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-07-2006, 22:45   #81
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Profesja: Druid
Gildia: Satori
Świat: Antica
Poziom: 58
Domyślny

A czy zabile mnie Strinnity?zabil mnie Kefz a Strinnitiego znam owszem ale to nie jest moj przyjaciel nie myl tych 2 faktow.
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-07-2006, 23:00   #82
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
Knight mathoff ma numer GG 2183802
Domyślny

A wiesz, że jeśli byłby nowy świat non-pvp, to chyba bym się przeniósł? Albo inny nowy świat... ale się na to nie zapowiada.
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu."

Paragraf 22, uczymy sie czytać.
Knight mathoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-07-2006, 20:42   #83
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor
A czy zabile mnie Strinnity?zabil mnie Kefz a Strinnitiego znam owszem ale to nie jest moj przyjaciel nie myl tych 2 faktow.
Żeby Strinn był twoim kolegą to by uwalił Kefza nie wnikając w to, że jest w DS...Zreszta gdy gral Zu'em to wybił pół DS'ów za free

/Navrosky
j****e Misie Bimbrownisie Okradly mnie z:bohy,crown helmet,beholder shield,plate legi golden backpack niewierzcie im na chrzcie jak zrobicie 2 zadania to was wezma do podziemi bez eq i spuszcza na was potwory ja dedlem i wzieli mi wszystko niewierzcie tym pedalom
pozdrowienia
BOtter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-07-2006, 12:22   #84
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

A po co ma go zabijac?ja jakos nie widze ku temu powodow i nie widze takiej potrzeby.A co do DSow to cala sprawe juz wyjasnilem i wszystko jest rozwiazane.A tak a propos nie powiedzialem ze to moj kolega powiedzialem tylko ze go znam.Ponosnie nie myl 2 faktow ktore maja malo ze soba wspolnego
stary 13-07-2006, 11:59   #85
siemach
Użytkownik Forum

siemach's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Imię: Siemach
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 131
Skille: 99/79
Poziom mag.: 22
Domyślny

Po dluzszej nieobecnosci milo jest tu wrocic
Mialem bana tu na forum bo zbluzgalem jakiegos moderatora hihi
Co tam panowie slychowac?
Ale sobie poczytalem. Hihi
Ps. Ta cala sytuacja z SaT robi sie juz meczaca.
Moze inaczej by to wszystko wygladaly gdyby nie bylo programow wspomagajacych
Pozdro
Siem
stary 13-07-2006, 14:29   #86
Arionel
Użytkownik Forum

Arionel's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Rzeszów City

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arionel
Poziom: 83
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
Arionel ma numer GG 4652998
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez siemach
Mialem bana tu na forum bo zbluzgalem jakiegos moderatora hihi
Buahahahah Evul Siemach xDDD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez siemach
......Ta cala sytuacja z SaT robi sie juz meczaca...
Ta sytuacja jest chora, a nie męcząca...
stary 13-07-2006, 16:58   #87
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Domyślny

Dokładnie. Chore. Ale też śmieszne... dzięki SaT czy DS zdarza mi się czasem spaść z krzesła ze śmiechu, bo niektóre sytuacje są zaiste komiczne (a przecież to tylko gra).

Tak się zaczeło:
13:28 You lose 217 hitpoints due to an attack by Mordorion.

szedłem sobie akurat po ankrahmun (a jak wiecie, całe ankrahmun to jedno wielkie pz...). Przechodził Mordorion, prawdopodobnie po to, by wpomóc Chrantifera, który był troszkę dalej. Dostałem hita, lecz bez najmniejszego problemu dotarłem do dp, więcej nie obrywając.

13:29 Knight Mathoff: Stupid question... but... Reason?
13:29 Mordorion: none :_)

I po co mu się chciało SDki tracić...
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu."

stary 13-07-2006, 19:14   #88
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Poziom: 134
Skille: 93/88
Domyślny

@Knight mathoff & Arionel

To idzcie z nimi walczyc, a nie placzecie(SaT jest ble i Fu, SaT to PA i itp), SaT to tylko niecale 20 osob, co im po tym ze maja boty jak was moze byc 5 razy wiecej niz ich? Wiekszosc z nich to red skulle nie moga was zabijac ile chca, jezeli banda 50-70lvli zaatakujecie jakiegos red skulla to reszta bedzie miala problem jak mu pomoc, zabic was nie moga bo bany dostana.

Szkoda wam postaci? I tak nie mozecie nimi grac, lepiej siedziec w DP niz sprobowac cos zrobic... wiem, wiem wkoncu to ja jestem w Alliance i non stop w DP siedze, tylko ze w Alliance mamy maks 50 osob ktorzy loguja sie do gry(w tym ponad polowa to low lvle/lub facce). A pozatym nawet jak bym chcial walczyc teraz i nawet mial z kim to i tak nie moge, bo ciagle mam lagi/freezy jak bardzo wiele innych osob z Polski.

Mozna tez pomagac MS/Alliance secondami, armia noobow (sorce z 20+lvlem) mozna zabic nawet 100+ sorca, on was nie moze zabic poki go nie zaatakujecie, a co taki sorc moze bedac strapowany przez 10+ osob ktore maja stone skinny + SD gotowe? -.-
Taki Chrantifer non stop biega po miastach i zabija all, w meiscie maks latwo go strapowac i pokazac mu gdzie jest jego miejsce.
stary 13-07-2006, 22:12   #89
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

Meppa
Jul 13 2006, 20:19:09 CET Killed at Level 100 by Joffa
and by Fearless Knight of Dark

GZ fraga Fearless

Żeby był Andrexito to by więcej osób z SaTu padło
Moabit miał fajną sytuuację kiedy pare sorców stało na dole pod drabinką, kilka ue od Joffy,Sedrary, Adehsa, Chepri'ego
Prawdopodobnie kilka osób mogło by paść...
j****e Misie Bimbrownisie Okradly mnie z:bohy,crown helmet,beholder shield,plate legi golden backpack niewierzcie im na chrzcie jak zrobicie 2 zadania to was wezma do podziemi bez eq i spuszcza na was potwory ja dedlem i wzieli mi wszystko niewierzcie tym pedalom
pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 14-07-2006 o 12:00.
stary 14-07-2006, 00:38   #90
Altharion
Użytkownik forum

Altharion's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2006

Profesja: Sorcerer
Poziom: 15
Skille: Po co?
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoelerius
@Knight mathoff & Arionel

To idzcie z nimi walczyc, a nie placzecie(SaT jest ble i Fu, SaT to PA i itp), SaT to tylko niecale 20 osob, co im po tym ze maja boty jak was moze byc 5 razy wiecej niz ich? Wiekszosc z nich to red skulle nie moga was zabijac ile chca, jezeli banda 50-70lvli zaatakujecie jakiegos red skulla to reszta bedzie miala problem jak mu pomoc, zabic was nie moga bo bany dostana.

Szkoda wam postaci? I tak nie mozecie nimi grac, lepiej siedziec w DP niz sprobowac cos zrobic... wiem, wiem wkoncu to ja jestem w Alliance i non stop w DP siedze, tylko ze w Alliance mamy maks 50 osob ktorzy loguja sie do gry(w tym ponad polowa to low lvle/lub facce). A pozatym nawet jak bym chcial walczyc teraz i nawet mial z kim to i tak nie moge, bo ciagle mam lagi/freezy jak bardzo wiele innych osob z Polski.

Mozna tez pomagac MS/Alliance secondami, armia noobow (sorce z 20+lvlem) mozna zabic nawet 100+ sorca, on was nie moze zabic poki go nie zaatakujecie, a co taki sorc moze bedac strapowany przez 10+ osob ktore maja stone skinny + SD gotowe? -.-
Taki Chrantifer non stop biega po miastach i zabija all, w meiscie maks latwo go strapowac i pokazac mu gdzie jest jego miejsce.

Calkiem mozliwe.No ,ale cóz poradzisz skoro polowa jezeli nie wiecej osób z Allianców jest Retired?
Widac dla Nich RL jest bardziej wazny niz Tibia- za co gratuluje.

@Arionel

Nie ma jak to siedziec w PZ
Idz lepiej na jakiegos seconda i porób troszke runek
Szkoda tracic czasu
@Siem
SaT powoli traci przewage.
Gofot banned i jak nie patrzac niedlugo polowa z SaT dolaczy do grona zbanowanych
Zycze udanych lowów na tych psycholi.

Hail MS!
Altharion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2006, 18:14   #91
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

Sattor
Jul 18 2006, 00:42:00 CET Killed at Level 56 by Chrantifer
and by Mordorion...a tu co się stało?

Mordorion
Jul 18 2006, 00:57:49 CET Killed at Level 122 by Strinnity
and by Lord Potatis Skalare.

Zabili i wyrzucili go z SaTu za to, że wywalił Suprido

Chrantifer
Jul 18 2006, 00:04:07 CET Killed at Level 102 by Suprido

Zabity i wyrzucony z SaTu za to, że wykiwał Zavkora na pacc'a

2 jelopów odpadło, lecz jednak SaT jest bardzo niebezpieczną gildią...Jak już mówiłem Ci ludzie są głupi i nie trzeba ich chwalić za to
Dziś MS zrobił masslogga poczym ganiali Wolfy The Hero po Thais
pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 18-07-2006 o 18:18.
stary 18-07-2006, 21:24   #92
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Domyślny

Mordorion
Inhabitant of Antica
Profession: Royal Paladin
Level: 121

We both knew what would happen when we did what we did, we are not interested in playing Tibia anymore for the time being which is why we don't care - Antica and Tibia will probably be a better place without players of our kind even though there's not much of Tibia left

Zbyt piękne, czy było prawdziwe?
A może miał hacka?
A może mówił i za chrantifera?
Chyba, że było 2 ownerów...

Bo chrantifer siedzi ciągle on line.
Poza tym Chrantifer wyrolował także Rolanda... i robił kłopoty z LC. Dziwi mnie tylko, że wyleciał 2 razy, w ciągu 2 dni, pogratulować.

Ps: czyżby dzisiaj wolfy przestał być hero?

stary 19-07-2006, 11:56   #93
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

Che
Jul 18 2006, 19:58:32 CET Killed at Level 103 by Zavkor

Sharacte
Jul 18 2006, 20:00:01 CET Killed at Level 116 by Yskloisky

Thibodaux
Jul 18 2006, 20:04:15 CET Killed at Level 109 by Lord Potatis Skalare and by Tesopix

Angel guerrero
Jul 18 2006, 20:04:42 CET Killed at Level 124 by Yskloisky and by Kolter

Fearless Knight of Dark
Jul 18 2006, 20:06:37 CET Killed at Level 102 by Yskloisky and by Lord Potatis Skalare

20 MS vs 8 SaT...n/c
pozdrowienia
stary 19-07-2006, 19:27   #94
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Domyślny

Chrantifer:

Jul 19 2006, 10:35:03 CET Killed at Level 102 by Jazzam

Wystarczyło odejść z SaT... a raczej dostać kicka.

Edit:
Salve knight
Jul 19 2006, 19:19:57 CET Killed at Level 199 by Joffa and by Czubisnieg

Loxiwox:
Jul 19 2006, 19:19:57 CET Killed at Level 109 by Andrexito and by Czubisnieg

Moje bardzo skromne, jakże neutralne, GRATULACJE!

Ostatnio edytowany przez Knight mathoff - 19-07-2006 o 21:02.
stary 19-07-2006, 22:59   #95
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

19:19 Andrexito: exevo gran mas vis
19:19 Joffa: Exevo gran mas vis
19:19 Sedrara(?): exevo gran mas vis
19:19 Czubisnieg: Exevo Gran Mas Vis

19:19 You see a reconize Salve Knight(vol:8).He was killed by Czubisnieg.
19:19 You see a reconize Loxiwox(vol:8).He was killed by Czubisnieg.

Mniej więcej tak to wyglądało
pozdrowienia
stary 19-07-2006, 23:12   #96
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Poziom: 134
Skille: 93/88
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight mathoff
Chrantifer:

Jul 19 2006, 10:35:03 CET Killed at Level 102 by Jazzam

Wystarczyło odejść z SaT... a raczej dostać kicka.
Zebys ty chociaz wiedzial za co on padl... padl bo wczesniej zabil Sattora i probowal zabic Recce, jak by oni nie zaatakowali pierwsi, to watpie zeby Satori ich ruszylo...
stary 19-07-2006, 23:30   #97
Knight mathoff
Użytkownik Forum

Knight mathoff's Avatar

Domyślny

Phoe... wyobraź sobie, że wiedziałem za co padł... Nie wydaje mi się, by gdyby był dalej w SaT, ktokolwiek by go ruszył...

@botter, to faktycznie mogło tak wyglądać, niemniej to są 2 fragi na konto Czubisniega

stary 20-07-2006, 01:42   #98
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Domyślny

News
pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 20-07-2006 o 03:05.
stary 20-07-2006, 16:54   #99
Toks
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Imię: Toks
Profesja: Elder Druid
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
Domyślny Grats dla Czubiego!

Gratulacje dla Czubiego, odwarzyl sie isc na wojne i odrazu sensowne fragi sie posypaly !
Toks jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-07-2006, 12:11   #100
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

Tak wielkie brawa dla Czubka a to dokladnie wygladalo tak ze oni wylogowali na dole pod ziemia (zeszli w dol kratka) potem Salve i Loxi zostali zrulowani w to miejsce przez jakiegos palka 4 Sorcow zrobilo loga wyszli na gore 4 x Ue no i panowie sie zlozyli.Ale przyznam ze mieli bardzo dobra koordynacje ruchow i byli zgrania a za to smierc Czuba wygladala tak ze stal przed GH Suprido wlogowal kratke przed nim i odrazu walnal Ue.A Chran padla w bardzo specyficzny sposob ale zarazem frajerski a mianowicie prawdopodobnie wyskoczyl jje jakis blad lub cos (mzoe jakis blad w wyniku tego ze wlaczala badz uzywala bota) dlatego ze gdy Jazzam podbiegl do niej ona wcale sie nie ruszala udezyl ja 2 razy z Sova i dobil z Exori a ona nawet kroku nie zrobila tak samo jak sie nie uleczyla.A wracajac do Suprido on nie zostal wyrzucony z gildi przez Mordoriona tylko sie zdenerwowal po tym jak zaatakowlai Orphidosa i zabili mnie i napsal mi na PM ze wychodzi z gildi z tego powodu ze tych dwoch "glupkow" tam jest.2 rzecz Phoelerius ma racje Chrantifer i Mordorion sa w BB Satori za atak na Orphidosie i zabicie mnie.A wracajac do mojej smierci mzoe ktos jest ciekawy jak ona wygladala a mianowicie wygladala tak ze po prsoru stalem przed depo i dostalem w tej samej sekundzie po SD od Mordoriona i Chrantifer i sie zlozylem na szczescie Strinnity byl online i wraz z innymi SaT i DS pomogli nam zabic Mordoriona.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania