Temat: Nowe Questy
Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2006, 01:01   #324
Allaney Argon
Użytkownik forum

Allaney Argon's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
Allaney Argon ma numer GG 7779167 Send a message via Skype™ to Allaney Argon
Domyślny hehe post po części na temat

1.Questy: Questy wydają się bardzo ciekawe... wydaje mi się, że wprowadzą jakieś nowe także dla facc... i napewno będą jakieś stworki
2.Outfity:Nie są takie złe, jeżeli się ma jakąś koncepcję... Jak było widać na zdjęciach załączonych przez tutora.
3.Anty-thieving: Wydaję się ciekawą rzeczą, ale lepiej by było gdyby osoby z party mogły też łapać loot...
3.Stamina: Może być kłopotliwa, zwłaszcza w wakacje, ale cóż, przeżyje się. Może zrobią znów dla pacc, że gdy śpisz to stamina wraca sie prędzej.
4.Zagadka: w/g mnie to też będzie Ferumbras, ale Cipy nie raz nas już zaskoczyły wieć można sie wiele spodziewać.
5.BattleList (ala AimBot): Totalna porażka... Oczywiście z czasem każdy się przyzwyczai i będzie fajnie... Ale tibia bez pvp to jak granie bez przyjemności...
6.Runa na HotKeye: Niezły pomysł... Ale wygląda to troche tak, jakby tą nowością nadrabiali błąd przy stworzeniu pkt. wyżej...

A pacc jest jak lody

Na początku kupujesz tanie lody ale i tak Ci smakują (facc)
Potem kupujesz droższe lody i są wyśmienite (pacc)
Potem znów nie masz pieniędzy i kupujesz te co na początku, ale nie smakują już tak dobrze

@down
Wygląda zaje****cie. Wydawało mi się, że jeżeli to wprowadzą to będzie przesada ale zapowiada się ciekawie. gratz i thx za ss'a

Ostatnio edytowany przez Allaney Argon - 20-07-2006 o 01:19.
Allaney Argon jest offline