![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() hehe, lole. odpowiedź na tą zagedkę jest bardzo prosta
![]() Tu o update chodzi! lole
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
![]() |
![]() To ja i tak tych starych bede uzywal. Zagadka moze byc fajnie
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
|
![]() Po update tak sie przelchodzi Anhilatora podobno
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Allaney Argon
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 26
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() 1.Questy: Questy wydają się bardzo ciekawe... wydaje mi się, że wprowadzą jakieś nowe także dla facc... i napewno będą jakieś stworki
![]() 2.Outfity:Nie są takie złe, jeżeli się ma jakąś koncepcję... Jak było widać na zdjęciach załączonych przez tutora. 3.Anty-thieving: Wydaję się ciekawą rzeczą, ale lepiej by było gdyby osoby z party mogły też łapać loot... 3.Stamina: Może być kłopotliwa, zwłaszcza w wakacje, ale cóż, przeżyje się. Może zrobią znów dla pacc, że gdy śpisz to stamina wraca sie prędzej. 4.Zagadka: w/g mnie to też będzie Ferumbras, ale Cipy nie raz nas już zaskoczyły wieć można sie wiele spodziewać. 5.BattleList (ala AimBot): Totalna porażka... Oczywiście z czasem każdy się przyzwyczai i będzie fajnie... Ale tibia bez pvp to jak granie bez przyjemności... 6.Runa na HotKeye: Niezły pomysł... Ale wygląda to troche tak, jakby tą nowością nadrabiali błąd przy stworzeniu pkt. wyżej... A pacc jest jak lody ![]() Na początku kupujesz tanie lody ale i tak Ci smakują (facc) Potem kupujesz droższe lody i są wyśmienite (pacc) Potem znów nie masz pieniędzy i kupujesz te co na początku, ale nie smakują już tak dobrze @down Wygląda zaje****cie. Wydawało mi się, że jeżeli to wprowadzą to będzie przesada ale zapowiada się ciekawie. gratz i thx za ss'a Ostatnio edytowany przez Allaney Argon - 20-07-2006 o 01:19. |
![]() |
![]() |
#325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]()
#326 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
|
![]() Omg!! To Lada Dzien I Dzwiek Bedzie W Tibi Jak Pod Woda Mozna Być :d
|
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() up może ded
![]() zagadka : potężny warlock Ferumbrass ??
#329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
![]() |
![]() Po pierwsze:
Pod zagadka kryje sie Ferumbras - na tescie jak wpisujesz Utevo Res "Ferumbaras wyskakuje komunikat "sorry it's impossible" Po drugie: Outfity teraz beda przedstawiac twoj status spoleczny. Sa te tzw. ogolno i latwo dostepne, oraz takie, nad ktorymi bedziecie musieli spedzic mnostwo czasu by go zdobyc (150k, czy skolekcjonowac 30 fsow ![]() Po trzecie: Ciagle battle window sux ;, stamina jest genialnym pomyslem, poniewaz robiac nawet maksymalne pg nie jestes w stanie jej zuzyc nie uzywajac cheatow. Po czwarte: Aby odblokowac nowe wyspy sie nabiegacie wiecej niz na postmanie (juz 2 dzien sie mecze) i ciagle nie odblokowalem zadnego porzadnego expowiska ![]() Poza tym teraz kazdy potwor bedzie zostawial cos charakterystycznego tylko dla niego (np. skora wilka, oko beholdera, czy tez miod waspa) - i tu sie zaczyna pojawiac metamorfoza tibii w wow. Zaczna sie questy typu uzbieraj xxx tego, yyy tego a nastepnie zabij xyz tamtego by dostac y czegos. |
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Ej nie za duzo tego wszystkiego na jeden update xD ? Ja musze do szkoly chodzic a nie rozkminiac questy z new outfitami xD
#331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Poziom: 165
|
![]() Ciekawe jak potężny będzie ten Fortenbras, jak wielu Bossów jest na jego usługach i jak potężne armie będzie on zsyłał na tibijskie miasta...
|
![]() |
![]() |
#332 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Gildia: Saint
|
![]() Ech na początku będziemy narzekać, że outfity są do bani, ale po czasie przyzwyczaimy się tych strojów i all będzie OK.
![]()
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Poziom: 165
|
![]() lolish... ze też sie ludziom chce, no ale nic - najlepiej skasować to konto, i tak sie na nie więcej nie lognie
![]() [edit] pierwsze primo - na test servera nie mozna sie narazie wbić bo jest zamknięty dla publiczności drógie primo - identyczny post pojawił się już dwa razy w tym temacie tylko został skasowany i trzecie primo - założyłeś swoje konto DZISIAJ... i pewnie nie jest to twoje jedyne konto ktore zostało dzisiaj założone (reszta już zbanowana?) Ostatnio edytowany przez nepton - 20-07-2006 o 03:03. |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() @Palaaadinka
Weź z tąd człowieku wy*******aj, mam cie już kobieta lekkich obyczajówa dosc TO JEST KEYLOGGER NIE SCIAGAC
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG Ostatnio edytowany przez Sesef - 20-07-2006 o 03:10. |
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dziki morderca
Profesja: Sorcerer
Świat: saphira
Poziom: 36+
Skille: 16/22
Poziom mag.: 38
|
![]() powiedźcie mi czy out fity i qwesty sa dla pacc?
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Wszystkie outfity wyjebane
![]() ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: Mielec
Imię: Van Goozen
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 52/51
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ciekawe czy wprowadza zmiany w tych outfitach co sa czy dodadza nowe... dla pacc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() jak dla mnie ta zagadka to ..... UPADE!!!
#340 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Potęgowo
Imię: Tass Paladine
Gildia: Big Team
|
![]() Nie no bez jaj! Stamina dla mnie jest troche głupim pomysłem bo już zrzygnowalem z Najta bo nie chce sie zanudzac pol dnia ;] - dlatego gram sorcem, tam gdzie nima staminy - bedą runki ^.-
No ale... ten UPDATE napewno bedzie Ciekawy ![]() |
![]() |