Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2006, 13:30   #55
Sir zajacc smialy
Użytkownik Forum

Sir zajacc smialy's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
Sir zajacc smialy ma numer GG 6544596
Problem

Wracam po banie (znowu...) Chciałem skończyć z fake ale nie moge... kontrowersje od czasu mojej nieobecności tutaj mnie targają. Te komentarze... ech... dobrze że ludzie mnie chwala ale nienawidze jak w moich tematach sie kłócą...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
Dzieki Dan ze mi pokazales tego lola

Wiec, Otoz szanowny Panie Aynahanir (po Atlantydzku, Analfabeta). Iż jesteś dzieciem Neostrady i zarazem Synem Tibii (Urodzony przez Neostrade, adoptowany przez Tibie), musze Ci cos wyjasnic:
-Nie nawidze być złym, wole byc po stronie dobra badz neutralnej (Neutralna (Bo nie wiesz co to znaczy - w Tibii czegos takiego nie ma, to skad masz wiedziec) - taka ktora nie jest pochlonieta przez zadna z wojen, zsamieszana w konfilkt tu. Dobro vs. "Zuo").
-Demon, Iż Cip to jedno wielkie G, Zrobilo z Potworow Mitycznych jak i broni, typu Katana, Wielkie G !!! Jeszcze wieksze niz Oni sami sa ! Katana - smiec, nic wartosciowego (nawet nie wiesz co to jest katana... tak naprawde, wiec pozostawie to w spokoju),
Potwory mityczne:
*Minotaur - Tepe, NIc ! Mozliwe do zabicia bez problemu... dla 10 latka (10 lvl) , w mitologii potezne stworzenie, uwiezione w labiryncie dla jego bezpieczenstwa i bezpieczenstwa ludnosci, w labiryncie zbudowanego przez Dedala .
*Ork (nie mitologia, ale świat Fantazy) - Zazwyczaj silny, człeko-kształtna bestia... Raczej nie zbyt mozliwa do zabicia przez 6 latka (6 lvl ) - ktory akurat powiniec byc Farmerem itp (wg. mnie, taka range ma lvl 1-6)
*Demon...wtf is that ? Skoro Demon ma Cialo... jest ogromny ! Eeeee ... Mieszka w piekle (lol?) .. Demony zazwyczaj to duchy, zamieszkujace w cialach swych ofiar... Ogladales jakies Egzorcyzmy na filmach ? To wiesz, sa to zle duchy... to wszystko, nie jakies Giganty....
i pare innych...

Niestety takie dziecie przezucane z rodziny do rodziny... (czyt. Aynahanir) Nie moglo tego pojac... bo skad ? Gra 10 godzin dziennie w Tibie... myslac ze to mmoRPG, i tak non-stop mordujesz potworki...(ehhh), zdobywasz EXP (o rly ?) i tak na okroglo...nic innego nie robisz (No dobra, zaraz mi powiesz ... "Ale ja shelluje loot 1!!!11! i kubuje jezdze !" - Czyli nic nie robisz), potem taki idiot siada do cRPG , typu Baldurs Gate, i mowi...jestem mastah bo mialem hyper high lvl w Tibii... a tu pada na nedznych krasnoludach (Nie pamietam jak sie nazywaly, ale coz), potem sie zezlosci ze cala druzyna padla... wezmie krzeslo, pobije mame, mama mu odda ... i tak w kolo macieja... ciekawe ? Potem sie slyszy ze takie Rodziny sie pobily przez gre komputerowa ... i przez to filmow nie ma ! tylko slysze jak maniacy sie pogryzli o 50 gp ... .
Dobra, nvm...

Jestes poprostu dziecinka ktora nic nie wie o Tibii (mysli ze wie) i wychwala ja ponadwszystko !

Na lekcji polskiego nie zapomnij powiedziec ze Minotaur wyszedl z Mino Hell ! Nie zapomnij Tego !!!
ŚWIĘTA racja... zgadzam sie w zupełności. Dodam coś od siebie:

*Troll - WIELKI (jakieś 5 razy większy od człowieka) potwór, praktycznie nie do pokonania w walce wręcz w dużej ekipie, a co dopiero przez jednego człowieka... w dodatku troll w tibii jest taki sam jak człowiek! Looknij sobie na scene bitwy o Minas Tirith w 3 części LOTR... tam były prawdziwe trolle.

*Cave rat/Rat - nic do niego nie mam, słaby, taki jak ma być. Jedno "ale". Czemu cave rat, skoro chodzi również po powieżchni? I dlaczego wykłe raty chodzą po jaskiniach?!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aynahanir
I kto to mówi...
Jak ci coś nie pasuje to nie pisz w tym temacie.
Nie wiem czy urodziłeś się w krowim placku czy w innym rodzaju kału (żeby nie mówić gó...) ale analfabetą jesteś ty a nie ja.
Teraz trzeba dać bo ty odpowiedziałeś w tym temacie.
A tam rób co chcesz, ja ci ustąpię bo downom się ustępuje.
Ale i tak jesteś dzieckiem neostrady,, bo tacy piszą długie i bezsensowne posty.

P.S. czekam na dalszy ciąg fakestory.
Tak durnego wyzwiska dawno nie widziałem. Idź i nie wracaj. Podfora o tibii to nie dział "Fake'i"!!!

P.S. Prosze o komenty...
Sir zajacc smialy jest offline