Dzieki Dan ze mi pokazales tego lola
Wiec, Otoz szanowny Panie Aynahanir (po Atlantydzku, Analfabeta). Iż jesteś dzieciem Neostrady i zarazem Synem Tibii (Urodzony przez Neostrade, adoptowany przez Tibie), musze Ci cos wyjasnic:
-Nie nawidze być złym, wole byc po stronie dobra badz neutralnej (Neutralna (Bo nie wiesz co to znaczy - w Tibii czegos takiego nie ma, to skad masz wiedziec) - taka ktora nie jest pochlonieta przez zadna z wojen, zsamieszana w konfilkt tu. Dobro vs. "Zuo").
-Demon, Iż Cip to jedno wielkie G, Zrobilo z Potworow Mitycznych jak i broni, typu Katana, Wielkie G !!! Jeszcze wieksze niz Oni sami sa ! Katana - smiec, nic wartosciowego (nawet nie wiesz co to jest katana... tak naprawde, wiec pozostawie to w spokoju),
Potwory mityczne:
*Minotaur - Tepe, NIc ! Mozliwe do zabicia bez problemu... dla 10 latka (10 lvl) , w mitologii potezne stworzenie, uwiezione w labiryncie dla jego bezpieczenstwa i bezpieczenstwa ludnosci, w labiryncie zbudowanego przez Dedala .
*Ork (nie mitologia, ale świat Fantazy) - Zazwyczaj silny, człeko-kształtna bestia... Raczej nie zbyt mozliwa do zabicia przez 6 latka (6 lvl ) - ktory akurat powiniec byc Farmerem itp (wg. mnie, taka range ma lvl 1-6)
*Demon...wtf is that ? Skoro Demon ma Cialo... jest ogromny ! Eeeee ... Mieszka w piekle (lol?) .. Demony zazwyczaj to duchy, zamieszkujace w cialach swych ofiar... Ogladales jakies Egzorcyzmy na filmach ? To wiesz, sa to zle duchy... to wszystko, nie jakies Giganty....
i pare innych...
Niestety takie dziecie przezucane z rodziny do rodziny... (czyt. Aynahanir) Nie moglo tego pojac... bo skad ? Gra 10 godzin dziennie w Tibie... myslac ze to mmoRPG, i tak non-stop mordujesz potworki...(ehhh), zdobywasz EXP (o rly ?) i tak na okroglo...nic innego nie robisz (No dobra, zaraz mi powiesz ... "Ale ja shelluje loot 1!!!11! i kubuje jezdze !" - Czyli nic nie robisz), potem taki idiot siada do cRPG , typu Baldurs Gate, i mowi...jestem mastah bo mialem hyper high lvl w Tibii... a tu pada na nedznych krasnoludach (Nie pamietam jak sie nazywaly, ale coz), potem sie zezlosci ze cala druzyna padla... wezmie krzeslo, pobije mame, mama mu odda ... i tak w kolo macieja... ciekawe ? Potem sie slyszy ze takie Rodziny sie pobily przez gre komputerowa ... i przez to filmow nie ma ! tylko slysze jak maniacy sie pogryzli o 50 gp ... .
Dobra, nvm...
Jestes poprostu dziecinka ktora nic nie wie o Tibii (mysli ze wie) i wychwala ja ponadwszystko !
Na lekcji polskiego nie zapomnij powiedziec ze Minotaur wyszedl z Mino Hell ! Nie zapomnij Tego !!!