Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-06-2006, 20:22   #41
Danuneko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2004

Domyślny

9/10
Fajne,fajne..
U mnie z 5 obrazkiem wszytko ok
Danuneko jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-06-2006, 21:47   #42
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Nieeeeeeeeeeeeee!!!

Modlilem sie, błagalem boga, bylem sklonny zrobic wszystko By to nie DEMON wyszedl z tej kupy kamieni !!!
PRzeciez to bylo jasne ! Ze jakis pie-----y demony wyjdzie z tej sterty głazów ! Dajcie spokoj ! Demony wcale nie powinny byc takie silne ! Demony to Duchy opetajace istoty zywe ! Zadne do cholery wielkie bestie ... (mowie tu o nazwie i zarazem uzywaniu Postaci "demon'a" Tibijskiego jako Mistrzow itp !)

Dajcie spokoj !!! jezu...

Ogromny minus za Tego demona :<
Avager jest offline  
stary 11-06-2006, 23:08   #43
Oerta
Zbanowany

Oerta's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
Oerta ma numer GG 8324646
Domyślny

Up: media sterują światem

Topic:
Fabuła: karz zniszczyć wszytkich ludzi,już bardziej niemogłeś się wysilić.
A tak wogóle jak został zniszczony to czemu jeszcze istnieje??
Ten Hootemi to kto jest że żołnierz mu usługuje,jak na moje troche łatwo dał sie przekonać żeby wstąpić do bantydów jak niby jest za Crowalem(mógł chociaż powiedzieć że go nie lubi blablabla)
Ci bandyci wyglądają jak regularna armia,a armia Crowala jak zwykli wieśniacy.....

Grafika: Dobra tylko tamto już lepiej by wyglądało supernova.
Oerta jest offline  
stary 24-06-2006, 23:32   #44
Dragon of Piorun
Użytkownik Forum

Dragon of Piorun's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2005

Domyślny hm?

Ten temat wygląda jak zamknięty, no kiedy skończy ci się wreszcie ten ban
stary 25-06-2006, 02:31   #45
Jaszczurek
Użytkownik Forum

Jaszczurek's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2006

Domyślny

Fajny fake 9/10. Szkoda, że autor tego tematu ma bana . Czekam na kolejne części i na koniec bana.
Jaszczurek jest offline  
stary 25-06-2006, 14:39   #46
Aynahanir
Użytkownik Forum

Aynahanir's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
Nieeeeeeeeeeeeee!!!

Modlilem sie, błagalem boga, bylem sklonny zrobic wszystko By to nie DEMON wyszedl z tej kupy kamieni !!!
PRzeciez to bylo jasne ! Ze jakis pie-----y demony wyjdzie z tej sterty głazów ! Dajcie spokoj ! Demony wcale nie powinny byc takie silne ! Demony to Duchy opetajace istoty zywe ! Zadne do cholery wielkie bestie ... (mowie tu o nazwie i zarazem uzywaniu Postaci "demon'a" Tibijskiego jako Mistrzow itp !)

Dajcie spokoj !!! jezu...

Ogromny minus za Tego demona :<
a co? lepiej gdyby ciebie dać jako władcę "tych złych z fake'a" o podłym charakterze i (oczywiście) CUCHNĄCYM ODDECHU zdolnym zabić 100 behemotów naraz? Demon jest najlepszy na władcę ciemności bo jest drugim najsilniejszym stworem w tibii. orshabaal jest najlepszy ale wygląda tak samo jak demon.
a propos...SKĄD WIESZ CZY Z KUPY KAMIENI WYSZEDŁ DEMON CZY ORSHABAAL?!

historyjka super a 5 obrazek wporządku. czekamy na dalszy ciąg
N M KRASNOLUDEK
wtf? po fante ide...

Ostatnio edytowany przez Aynahanir - 25-06-2006 o 14:43.
Aynahanir jest offline  
stary 25-06-2006, 18:19   #47
Johanes19
Użytkownik Forum

Johanes19's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Johanes19 ma numer GG jak co to priv...
Domyślny Zarombiste

Rub dalej bo ten Fake (chyba tak sie to pisze) jest naprawde dobry i mi sie podoba choc sie (chyba) nie znam, jeszcze raz RUB DALEJ!!!
Johanes19 jest offline  
stary 25-06-2006, 20:57   #48
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aynahanir
a co? lepiej gdyby ciebie dać jako władcę "tych złych z fake'a" o podłym charakterze i (oczywiście) CUCHNĄCYM ODDECHU zdolnym zabić 100 behemotów naraz? Demon jest najlepszy na władcę ciemności bo jest drugim najsilniejszym stworem w tibii. orshabaal jest najlepszy ale wygląda tak samo jak demon.
a propos...SKĄD WIESZ CZY Z KUPY KAMIENI WYSZEDŁ DEMON CZY ORSHABAAL?!

historyjka super a 5 obrazek wporządku. czekamy na dalszy ciąg

Dzieki Dan ze mi pokazales tego lola

Wiec, Otoz szanowny Panie Aynahanir (po Atlantydzku, Analfabeta). Iż jesteś dzieciem Neostrady i zarazem Synem Tibii (Urodzony przez Neostrade, adoptowany przez Tibie), musze Ci cos wyjasnic:
-Nie nawidze być złym, wole byc po stronie dobra badz neutralnej (Neutralna (Bo nie wiesz co to znaczy - w Tibii czegos takiego nie ma, to skad masz wiedziec) - taka ktora nie jest pochlonieta przez zadna z wojen, zsamieszana w konfilkt tu. Dobro vs. "Zuo").
-Demon, Iż Cip to jedno wielkie G, Zrobilo z Potworow Mitycznych jak i broni, typu Katana, Wielkie G !!! Jeszcze wieksze niz Oni sami sa ! Katana - smiec, nic wartosciowego (nawet nie wiesz co to jest katana... tak naprawde, wiec pozostawie to w spokoju),
Potwory mityczne:
*Minotaur - Tepe, NIc ! Mozliwe do zabicia bez problemu... dla 10 latka (10 lvl) , w mitologii potezne stworzenie, uwiezione w labiryncie dla jego bezpieczenstwa i bezpieczenstwa ludnosci, w labiryncie zbudowanego przez Dedala .
*Ork (nie mitologia, ale świat Fantazy) - Zazwyczaj silny, człeko-kształtna bestia... Raczej nie zbyt mozliwa do zabicia przez 6 latka (6 lvl ) - ktory akurat powiniec byc Farmerem itp (wg. mnie, taka range ma lvl 1-6)
*Demon...wtf is that ? Skoro Demon ma Cialo... jest ogromny ! Eeeee ... Mieszka w piekle (lol?) .. Demony zazwyczaj to duchy, zamieszkujace w cialach swych ofiar... Ogladales jakies Egzorcyzmy na filmach ? To wiesz, sa to zle duchy... to wszystko, nie jakies Giganty....
i pare innych...

Niestety takie dziecie przezucane z rodziny do rodziny... (czyt. Aynahanir) Nie moglo tego pojac... bo skad ? Gra 10 godzin dziennie w Tibie... myslac ze to mmoRPG, i tak non-stop mordujesz potworki...(ehhh), zdobywasz EXP (o rly ?) i tak na okroglo...nic innego nie robisz (No dobra, zaraz mi powiesz ... "Ale ja shelluje loot 1!!!11! i kubuje jezdze !" - Czyli nic nie robisz), potem taki idiot siada do cRPG , typu Baldurs Gate, i mowi...jestem mastah bo mialem hyper high lvl w Tibii... a tu pada na nedznych krasnoludach (Nie pamietam jak sie nazywaly, ale coz), potem sie zezlosci ze cala druzyna padla... wezmie krzeslo, pobije mame, mama mu odda ... i tak w kolo macieja... ciekawe ? Potem sie slyszy ze takie Rodziny sie pobily przez gre komputerowa ... i przez to filmow nie ma ! tylko slysze jak maniacy sie pogryzli o 50 gp ... .
Dobra, nvm...

Jestes poprostu dziecinka ktora nic nie wie o Tibii (mysli ze wie) i wychwala ja ponadwszystko !

Na lekcji polskiego nie zapomnij powiedziec ze Minotaur wyszedl z Mino Hell ! Nie zapomnij Tego !!!

Ostatnio edytowany przez Avager - 25-06-2006 o 21:04.
Avager jest offline  
stary 25-06-2006, 21:17   #49
Kolos89
Użytkownik Forum

Kolos89's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie

Stan: Niegrający
Świat: Astera
Kolos89 ma numer GG 2162428 Kolos89 ma login Tlenu kolos_1989@tlen.pl
Domyślny

hehe...chyba 2 raz dzięki wypowiedzi Avagera zaśmiałem się czytając to forum...
dzięki, że poprawiłeś mi humor (25-06-06)

Kliknij ilekroć zawahasz się jak napisać dany wyraz...
Kolos89 jest offline  
stary 26-06-2006, 09:21   #50
Aynahanir
Użytkownik Forum

Aynahanir's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Wiec, Otoz szanowny Panie Aynahanir (po Atlantydzku, Analfabeta). Iż jesteś dzieciem Neostrady i zarazem Synem Tibii (Urodzony przez Neostrade, adoptowany przez Tibie), musze Ci cos wyjasnic:
-Nie nawidze być złym, wole byc po stronie dobra badz neutralnej (Neutralna (Bo nie wiesz co to znaczy - w Tibii czegos takiego nie ma, to skad masz wiedziec) - taka ktora nie jest pochlonieta przez zadna z wojen, zsamieszana w konfilkt tu. Dobro vs. "Zuo").
-Demon, Iż Cip to jedno wielkie G, Zrobilo z Potworow Mitycznych jak i broni, typu Katana, Wielkie G !!! Jeszcze wieksze niz Oni sami sa ! Katana - smiec, nic wartosciowego (nawet nie wiesz co to jest katana... tak naprawde, wiec pozostawie to w spokoju),
Potwory mityczne:
*Minotaur - Tepe, NIc ! Mozliwe do zabicia bez problemu... dla 10 latka (10 lvl) , w mitologii potezne stworzenie, uwiezione w labiryncie dla jego bezpieczenstwa i bezpieczenstwa ludnosci, w labiryncie zbudowanego przez Dedala .
*Ork (nie mitologia, ale świat Fantazy) - Zazwyczaj silny, człeko-kształtna bestia... Raczej nie zbyt mozliwa do zabicia przez 6 latka (6 lvl ) - ktory akurat powiniec byc Farmerem itp (wg. mnie, taka range ma lvl 1-6)
*Demon...wtf is that ? Skoro Demon ma Cialo... jest ogromny ! Eeeee ... Mieszka w piekle (lol?) .. Demony zazwyczaj to duchy, zamieszkujace w cialach swych ofiar... Ogladales jakies Egzorcyzmy na filmach ? To wiesz, sa to zle duchy... to wszystko, nie jakies Giganty....
i pare innych...

Niestety takie dziecie przezucane z rodziny do rodziny... (czyt. Aynahanir) Nie moglo tego pojac... bo skad ? Gra 10 godzin dziennie w Tibie... myslac ze to mmoRPG, i tak non-stop mordujesz potworki...(ehhh), zdobywasz EXP (o rly ?) i tak na okroglo...nic innego nie robisz (No dobra, zaraz mi powiesz ... "Ale ja shelluje loot 1!!!11! i kubuje jezdze !" - Czyli nic nie robisz), potem taki idiot siada do cRPG , typu Baldurs Gate, i mowi...jestem mastah bo mialem hyper high lvl w Tibii... a tu pada na nedznych krasnoludach (Nie pamietam jak sie nazywaly, ale coz), potem sie zezlosci ze cala druzyna padla... wezmie krzeslo, pobije mame, mama mu odda ... i tak w kolo macieja... ciekawe ? Potem sie slyszy ze takie Rodziny sie pobily przez gre komputerowa ... i przez to filmow nie ma ! tylko slysze jak maniacy sie pogryzli o 50 gp ... .
Dobra, nvm...

Jestes poprostu dziecinka ktora nic nie wie o Tibii (mysli ze wie) i wychwala ja ponadwszystko !

Na lekcji polskiego nie zapomnij powiedziec ze Minotaur wyszedl z Mino Hell ! Nie zapomnij Tego !!!

I kto to mówi...
Jak ci coś nie pasuje to nie pisz w tym temacie.
Nie wiem czy urodziłeś się w krowim placku czy w innym rodzaju kału (żeby nie mówić gó...) ale analfabetą jesteś ty a nie ja.
Teraz trzeba dać
Cytuj:
ogromny minus
bo ty odpowiedziałeś w tym temacie.
A tam rób co chcesz, ja ci ustąpię bo downom się ustępuje.
Ale i tak jesteś dzieckiem neostrady,, bo tacy piszą długie i bezsensowne posty.

P.S. czekam na dalszy ciąg fakestory.
N M KRASNOLUDEK
wtf? po fante ide...
Aynahanir jest offline  
stary 26-06-2006, 10:41   #51
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

O nie kolego. On nie robi błędów typu "fakestory". (sam się domyśl jak to powinno być pisane) Poza tym "długie i bezsensowne posty" to piszesz TY! Cytując posty długości na oko 0,5m i komentując poszczególne jego części. I dając 13516165722 cytatów na post. (wiem że aż tyle się nie zmieści, poszukaj w słowniku co to jest za rodzaj humoru) Niby czego nie może tu komentować? A TY możesz? Tekst o krowim placku był najgłupszą obelgą jaką słyszałem. Co do ustępowania downom: gdyby tak było na tym forum to podobni do ciebie (czyt. debilni spamerzy) by je opanowali. Go to hell!
BTW. Tekst "skąd wiesz że z kamieni wyszedł demon a nie orshabaal", to po prostu ręce opadają. Orshabaal nie jest niczym innym jak DEMONEM, tyle że silniejszym. Nie ma podziału na Demony i Orshabaale. Idź, kup sobie mózg, wróć, przeproś że kiedykolwiek ty zaglądałeś, s*******aj, nie wracaj.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline  
stary 26-06-2006, 11:01   #52
adi67
Użytkownik forum

adi67's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2006
Lokacja: Sandomierz

Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 13
Skille: --/--
Poziom mag.: 6
adi67 ma numer GG 6276814
Domyślny

przyczepiłbym sie do jednego sciągnołeś teks z Warcrafta III (20 obrazek) to bodajrze mówił Archimonde po zejściu do świata "śmiertelników" nie mogłeś czegoś sam wymyślić a tak to dobrze 9/10
adi67 jest offline  
stary 26-06-2006, 23:59   #53
Dragon of Piorun
Użytkownik Forum

Dragon of Piorun's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2005

Domyślny kłótnie...

Te Teksty Avagera w których wyzywa Aynachanira świadczą o jego chorobie psychicznej, bo nie wiem po co się kłócić o jakieś głupoty, a jak mu Tibia nie pasuje i CIP'y i wogule to po co wchodzi na to forum Tibijskie, a tak wogule to nie po flimach się ocenia, czy demon jest złym duchem, czy cielesnym potworem tylko ze źródeł wiarygodnych. Poza tym w Tibii demon jest pokazany jako potwór bo to już jest tak przyjęte, że można używać demona jako złego ducha jak i ucieleśnienie potwora z piekieł i nie ma co się wykłucać. Ja powiem to hasło: "Niech wszyscy zgadzaj się ze sobą, a będzie zawsze tak jak jest". Nie ma co się kłócić
stary 27-06-2006, 10:22   #54
Aynahanir
Użytkownik Forum

Aynahanir's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon of Piorun
"Niech wszyscy zgadzaj się ze sobą, a będzie zawsze tak jak jest".
czy to jest tekst z tej piosenki? sorry, ale jak to z piosenki to ma być
Cytuj:
Niech wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie NADAL tak jak jest.
czekamy na ciąg dalszy fake'a
N M KRASNOLUDEK
wtf? po fante ide...
Aynahanir jest offline  
stary 30-07-2006, 13:30   #55
Sir zajacc smialy
Użytkownik Forum

Sir zajacc smialy's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P

Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
Sir zajacc smialy ma numer GG 6544596
Problem

Wracam po banie (znowu...) Chciałem skończyć z fake ale nie moge... kontrowersje od czasu mojej nieobecności tutaj mnie targają. Te komentarze... ech... dobrze że ludzie mnie chwala ale nienawidze jak w moich tematach sie kłócą...
Cytuj:

Potwory mityczne:
i pare innych...

Dobra, nvm...

ŚWIĘTA racja... zgadzam sie w zupełności. Dodam coś od siebie:

*Troll - WIELKI (jakieś 5 razy większy od człowieka) potwór, praktycznie nie do pokonania w walce wręcz w dużej ekipie, a co dopiero przez jednego człowieka... w dodatku troll w tibii jest taki sam jak człowiek! Looknij sobie na scene bitwy o Minas Tirith w 3 części LOTR... tam były prawdziwe trolle.

*Cave rat/Rat - nic do niego nie mam, słaby, taki jak ma być. Jedno "ale". Czemu cave rat, skoro chodzi również po powieżchni? I dlaczego wykłe raty chodzą po jaskiniach?!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aynahanir
I kto to mówi...
Jak ci coś nie pasuje to nie pisz w tym temacie.
Nie wiem czy urodziłeś się w krowim placku czy w innym rodzaju kału (żeby nie mówić gó...) ale analfabetą jesteś ty a nie ja.
Teraz trzeba dać bo ty odpowiedziałeś w tym temacie.
A tam rób co chcesz, ja ci ustąpię bo downom się ustępuje.
Ale i tak jesteś dzieckiem neostrady,, bo tacy piszą długie i bezsensowne posty.

P.S. czekam na dalszy ciąg fakestory.
Tak durnego wyzwiska dawno nie widziałem. Idź i nie wracaj. Podfora o tibii to nie dział "Fake'i"!!!

P.S. Prosze o komenty...
Sir zajacc smialy jest offline  
stary 30-07-2006, 14:11   #56
Kraon
Użytkownik Forum

Kraon's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2005

Domyślny

Fajne 9/10 ale ten tekst demona jest z warcrafta 3 !!1111oneonerazraz

Zu0. Definitywnie Zu0
Kraon jest offline  
stary 30-07-2006, 14:54   #57
Drakon
Użytkownik Forum

Drakon's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1

Profesja: Knight
Świat: Wszedzie
Drakon ma numer GG 3812510 Drakon ma login Tlenu drakon91@o2.pl
Domyślny

To kiedy next part?

100 Anni Inter!!

Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7

Mój Deviant
Drakon jest offline  
stary 30-07-2006, 16:05   #58
Skym4N
Użytkownik Forum

Skym4N's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore

Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
Domyślny

No no no, chyba jedno z najlepszych fake na tym forum. Bardzo mi się podoba =]

Fabuła 10/10
Grafika 10/10
Dialogi 9/10
Ogólnie 9.5/10

A po drodze, nie potrzebujesz nicku dla jakiegoś bohatera? Jak chcesz możesz wykorzystać mój Boltkeeper
Pozdro!
stary 09-08-2006, 17:54   #59
Zając
Zbanowany

Zając's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.

Domyślny

Ok, nie wiem czy was to obchodzi czy nie, ale jest około połowa (12 obrazków) następnej części. Może pojawi się nawet jutro. Pokomentujcie jeszce troche, bo z tego co liczyłem na 1 część przypada tylko 20 komentów Wysilcie się troche i popatrzcie np. na GANG w którym na jedną część przypada ich 2x więcej
Zając jest offline  
stary 09-08-2006, 20:58   #60
Oerta
Zbanowany

Oerta's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars

Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
Oerta ma numer GG 8324646
Domyślny

fajne.chciałeś komenta i masz :>
Oerta jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania