|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Nieeeeeeeeeeeeee!!!
Modlilem sie, błagalem boga, bylem sklonny zrobic wszystko By to nie DEMON wyszedl z tej kupy kamieni !!! PRzeciez to bylo jasne ! Ze jakis pie-----y demony wyjdzie z tej sterty głazów ! Dajcie spokoj ! Demony wcale nie powinny byc takie silne ! Demony to Duchy opetajace istoty zywe ! Zadne do cholery wielkie bestie ... (mowie tu o nazwie i zarazem uzywaniu Postaci "demon'a" Tibijskiego jako Mistrzow itp !) Dajcie spokoj !!! jezu... Ogromny minus za Tego demona :< |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Up: media sterują światem
![]() Topic: Fabuła: karz zniszczyć wszytkich ludzi,już bardziej niemogłeś się wysilić. A tak wogóle jak został zniszczony to czemu jeszcze istnieje?? Ten Hootemi to kto jest że żołnierz mu usługuje,jak na moje troche łatwo dał sie przekonać żeby wstąpić do bantydów jak niby jest za Crowalem(mógł chociaż powiedzieć że go nie lubi blablabla) Ci bandyci wyglądają jak regularna armia,a armia Crowala jak zwykli wieśniacy..... Grafika: Dobra tylko tamto już lepiej by wyglądało supernova. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Ten temat wygląda jak zamknięty, no kiedy skończy ci się wreszcie ten ban
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Fajny fake 9/10. Szkoda, że autor tego tematu ma bana
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
a propos...SKĄD WIESZ CZY Z KUPY KAMIENI WYSZEDŁ DEMON CZY ORSHABAAL?! historyjka super a 5 obrazek wporządku. czekamy na dalszy ciąg
![]() Ostatnio edytowany przez Aynahanir - 25-06-2006 o 14:43. |
||
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Rub dalej bo ten Fake (chyba tak sie to pisze) jest naprawde dobry i mi sie podoba choc sie (chyba) nie znam, jeszcze raz RUB DALEJ!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Dzieki Dan ze mi pokazales tego lola ![]() Wiec, Otoz szanowny Panie Aynahanir (po Atlantydzku, Analfabeta). Iż jesteś dzieciem Neostrady i zarazem Synem Tibii (Urodzony przez Neostrade, adoptowany przez Tibie), musze Ci cos wyjasnic: -Nie nawidze być złym, wole byc po stronie dobra badz neutralnej (Neutralna (Bo nie wiesz co to znaczy - w Tibii czegos takiego nie ma, to skad masz wiedziec) - taka ktora nie jest pochlonieta przez zadna z wojen, zsamieszana w konfilkt tu. Dobro vs. "Zuo"). -Demon, Iż Cip to jedno wielkie G, Zrobilo z Potworow Mitycznych jak i broni, typu Katana, Wielkie G !!! Jeszcze wieksze niz Oni sami sa ! Katana - smiec, nic wartosciowego (nawet nie wiesz co to jest katana... tak naprawde, wiec pozostawie to w spokoju), Potwory mityczne: *Minotaur - Tepe, NIc ! Mozliwe do zabicia bez problemu... dla 10 latka (10 lvl) , w mitologii potezne stworzenie, uwiezione w labiryncie dla jego bezpieczenstwa i bezpieczenstwa ludnosci, w labiryncie zbudowanego przez Dedala . *Ork (nie mitologia, ale świat Fantazy) - Zazwyczaj silny, człeko-kształtna bestia... Raczej nie zbyt mozliwa do zabicia przez 6 latka (6 lvl ) - ktory akurat powiniec byc Farmerem itp (wg. mnie, taka range ma lvl 1-6) *Demon...wtf is that ? Skoro Demon ma Cialo... jest ogromny ! Eeeee ... Mieszka w piekle (lol?) .. Demony zazwyczaj to duchy, zamieszkujace w cialach swych ofiar... Ogladales jakies Egzorcyzmy na filmach ? To wiesz, sa to zle duchy... to wszystko, nie jakies Giganty.... i pare innych... Niestety takie dziecie przezucane z rodziny do rodziny... (czyt. Aynahanir) Nie moglo tego pojac... bo skad ? Gra 10 godzin dziennie w Tibie... myslac ze to mmoRPG, i tak non-stop mordujesz potworki...(ehhh), zdobywasz EXP (o rly ?) i tak na okroglo...nic innego nie robisz (No dobra, zaraz mi powiesz ... "Ale ja shelluje loot 1!!!11! i kubuje jezdze !" - Czyli nic nie robisz), potem taki idiot siada do cRPG , typu Baldurs Gate, i mowi...jestem mastah bo mialem hyper high lvl w Tibii... a tu pada na nedznych krasnoludach (Nie pamietam jak sie nazywaly, ale coz), potem sie zezlosci ze cala druzyna padla... wezmie krzeslo, pobije mame, mama mu odda ... i tak w kolo macieja... ciekawe ? Potem sie slyszy ze takie Rodziny sie pobily przez gre komputerowa ... i przez to filmow nie ma ! tylko slysze jak maniacy sie pogryzli o 50 gp ... . Dobra, nvm... Jestes poprostu dziecinka ktora nic nie wie o Tibii (mysli ze wie) i wychwala ja ponadwszystko ! Na lekcji polskiego nie zapomnij powiedziec ze Minotaur wyszedl z Mino Hell ! Nie zapomnij Tego !!! Ostatnio edytowany przez Avager - 25-06-2006 o 21:04. |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() hehe...chyba 2 raz dzięki wypowiedzi Avagera zaśmiałem się czytając to forum...
dzięki, że poprawiłeś mi humor ![]()
#50 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I kto to mówi... Jak ci coś nie pasuje to nie pisz w tym temacie. Nie wiem czy urodziłeś się w krowim placku czy w innym rodzaju kału (żeby nie mówić gó...) ale analfabetą jesteś ty a nie ja. Teraz trzeba dać Cytuj:
A tam rób co chcesz, ja ci ustąpię bo downom się ustępuje. Ale i tak jesteś dzieckiem neostrady,, bo tacy piszą długie i bezsensowne posty. P.S. czekam na dalszy ciąg fakestory.
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() O nie kolego. On nie robi błędów typu "fakestory". (sam się domyśl jak to powinno być pisane) Poza tym "długie i bezsensowne posty" to piszesz TY! Cytując posty długości na oko 0,5m i komentując poszczególne jego części. I dając 13516165722 cytatów na post. (wiem że aż tyle się nie zmieści, poszukaj w słowniku co to jest za rodzaj humoru) Niby czego nie może tu komentować? A TY możesz? Tekst o krowim placku był najgłupszą obelgą jaką słyszałem. Co do ustępowania downom: gdyby tak było na tym forum to podobni do ciebie (czyt. debilni spamerzy) by je opanowali. Go to hell!
BTW. Tekst "skąd wiesz że z kamieni wyszedł demon a nie orshabaal", to po prostu ręce opadają. Orshabaal nie jest niczym innym jak DEMONEM, tyle że silniejszym. Nie ma podziału na Demony i Orshabaale. Idź, kup sobie mózg, wróć, przeproś że kiedykolwiek ty zaglądałeś, s*******aj, nie wracaj.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Lokacja: Sandomierz
Imię: Arthas Xali
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 13
Skille: --/--
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() przyczepiłbym sie do jednego sciągnołeś teks z Warcrafta III (20 obrazek) to bodajrze mówił Archimonde po zejściu do świata "śmiertelników" nie mogłeś czegoś sam wymyślić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Te Teksty Avagera w których wyzywa Aynachanira świadczą o jego chorobie psychicznej, bo nie wiem po co się kłócić o jakieś głupoty, a jak mu Tibia nie pasuje i CIP'y i wogule to po co wchodzi na to forum Tibijskie, a tak wogule to nie po flimach się ocenia, czy demon jest złym duchem, czy cielesnym potworem tylko ze źródeł wiarygodnych. Poza tym w Tibii demon jest pokazany jako potwór bo to już jest tak przyjęte, że można używać demona jako złego ducha jak i ucieleśnienie potwora z piekieł i nie ma co się wykłucać. Ja powiem to hasło: "Niech wszyscy zgadzaj się ze sobą, a będzie zawsze tak jak jest". Nie ma co się kłócić
![]()
#54 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Katowice, stacja kolejowa nr 8 peron 3 rząd 5 ławka 4 miejsce 7 ;P
Imię: A co cie to? ;P
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam
Świat: Harmonia
Poziom: 15+
Skille: 40+/25
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Wracam po banie (znowu...) Chciałem skończyć z fake ale nie moge... kontrowersje od czasu mojej nieobecności tutaj mnie targają. Te komentarze... ech... dobrze że ludzie mnie chwala ale nienawidze jak w moich tematach sie kłócą...
Cytuj:
*Troll - WIELKI (jakieś 5 razy większy od człowieka) potwór, praktycznie nie do pokonania w walce wręcz w dużej ekipie, a co dopiero przez jednego człowieka... w dodatku troll w tibii jest taki sam jak człowiek! Looknij sobie na scene bitwy o Minas Tirith w 3 części LOTR... tam były prawdziwe trolle. *Cave rat/Rat - nic do niego nie mam, słaby, taki jak ma być. Jedno "ale". Czemu cave rat, skoro chodzi również po powieżchni? I dlaczego wykłe raty chodzą po jaskiniach?! Cytuj:
P.S. Prosze o komenty... |
||
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Fajne 9/10 ale ten tekst demona jest z warcrafta 3 !!1111oneonerazraz
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() To kiedy next part?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() No no no, chyba jedno z najlepszych fake na tym forum. Bardzo mi się podoba =]
Fabuła 10/10 Grafika 10/10 Dialogi 9/10 Ogólnie 9.5/10 A po drodze, nie potrzebujesz nicku dla jakiegoś bohatera? ![]() ![]() Pozdro!
![]() |
#59 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Ok, nie wiem czy was to obchodzi czy nie, ale jest około połowa (12 obrazków) następnej części. Może pojawi się nawet jutro. Pokomentujcie jeszce troche, bo z tego co liczyłem na 1 część przypada tylko 20 komentów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20