Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karrith
[...]
tylko ze te spodnie byly robione z konpii przemyslowej w ktorej zawartosc THC jest nie wystarczajaca do palenia jej w celach narkotycznych.
haha i nikt wcale nie zauwazy ze to nie jest marihuana..wcale.(no chyba ze ktos nigdy tego na oczy nie widzial)
tylko jest pewien problem bo tego sie nie wdycha(w sumie to zalezy od sposobu palenia, ale przewaznie nie ma jak)
tylko ze detoks prawie nigdy nie pomaga, a jesli pomaga to na niedlugo i to jest wlasnie taka terapia dla osob ktorym nie pomaga zwykly detoks na ktorym ejst opdawany metadon(slabszy od heroiny ale dluzej dziala)
a gdzie ja tak napisalem? chociaz w sumie to prawda, bo np jak kupisz czysta heroine od dilera(co sie w polsce nie zdarza, ale zalozmy ze to inny kraj w ktorym czysta wystepuje) to i tak nie ebdziesz tam mial 100% heroiny. a w takiej "szpitalnej" jest na pewno 100%, wiec jesli wezmiesz tego i tego tyle samo to mocniej "kopnie" cie czysta.
nie ma. szybkosc uzaleznienia(fizycznego i psychicznego) zalezy od organizmu, ale przewaznie to wynosi 6-7 razow. poza tym wiekszosc osob po peirwszym razie z heroinom(czy innymi mocnymi opioidami) malo czulo, poniewaz nie mieli jeszcze odpowiednio "wyrobionych" receptorowi dlatego drugi raz prawie nigdy nie jest na drugi dzien tylko czesto po paru tygodniach badz miesiacach.
tylko ze z tytoniem to jest inna sprawa, poniewaz sa to wielkie firmy majace do dyspozycji setki naukowcow i miliony dolarow(badz innej waluty) na rozne srodki i preparaty.
w tym miejscu mi chodzilo o okres chodowania rosliny(co powinines sam wywnioskowac).
|
Konopia indyjska, to konopia indyjska, jesli twoim zdaniem "naukowcy" wtedy znali sposób, na zmiejszenie ilości THC by zrobić "konopię przemysłową" to teraz tym bardziej, nie tylko naukowcy, znają sposób by ten proces odwrócić = zwiększyć ilość THC w konopi = zwiększyć "kopa".
Co do mieszania, nie chodzi mi to o 90% tytoniu, 10% ganji, lecz na odwrót... i w mniejszej dawce...
Jeśli chodzi o szkło, brałem za wyjścię amfe itd, nawet ślepy zauważy szkło w trafie... tym bardziej po paleniu w lufce...
Detoks nie pomaga? No nie mów mi, że w MONARze sprycują ciebie dragami!