![]() |
#241 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I wcale nie fajnie by było codziennie pić i palić, bo by to się szybko znudziło..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
|
![]() |
#242 | ||
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Jakby marihuana byla legalna to liczba zgonow od niej by sie bardzo zwiekszyla. Ostatnio edytowany przez Tompior - 16-08-2006 o 14:36. |
||
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
![]() |
![]() Szczerze mówiąc nie jestem za legalizacją marichuany, nie trudno jest kupić trawke, ale teraz palą w większości osoby które chcą palić, bo lubią, palą sobie spokojnie w domu gdyby ją zalegalizowali to na ulicach byłoby pełno zjaranych ludzi - a to nie jest zbyt estetyczny widok; palenie tytoniu w miejscach publicznych jest zabronione, ale pełno ludzi tak pali
|
![]() |
![]() |
#244 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() @Tompior
mnie nie chodzilo o uprawe jedynie o dosypywanie juz jak ma sie gotowy towar w woreczkach. @morwi nawet bardzo prawdopodobne ze zmalalaby, poniewaz wtedy palenie marihuany nie byloby takie szpanerkie i zle. @down a czy ja napisalem ze wszyscy??!! taka jest prawda ze jak cos jest legalne to nie pociaga tak bardzo jak cos nielegalnego. np w szwjcarii zalegalizowane sa narkotyki, heroine lekarze wydaja na recepte-i tam wlasnie ilosc osob uzaleznionych znacznie zmalala wlasnie z tego powodu ktory opisalem. @hodowla naucz sie czytac, mnie nie chodzi o sam proces hodwania, tylko jak juz ma sie wysuszony towar to wtedy dilerzy nie dodaja zadnych syfow ktore moga palaczom szkodzic a ktore w zalozeniu mialyby sprawiac zby ziolo mocnij kopalo.
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 17-08-2006 o 08:59. |
![]() |
![]() |
#246 | |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() Cytuj:
Co do hodowli: Jak sie wlasnie hoduje w tych chemikaliach to jakas czesc z nich w tej marihuanie z woreczkow zostaje.. Chemicy ktorzy sie tym zajmuja moga z marihuana zrobic wszystko |
|
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ale w ogóle one są, co kogo obchodzi, kiedy wlazły?
#248 |
UnlimitedWarnWorks
![]() |
![]() No wlasnie o to mi chodzi
![]() Co za roznica czy dodadza w czasie hodowli czy w czasie sprzedarzy?? Efekt ten sam. |
![]() |
![]() |
#249 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Muahahaha... kto ci takich debilizmow naopowiadal? Zmalala bo hera jest na recepte? * Matek lezy i kwiczy @hodowla naucz sie czytac, mnie nie chodzi o sam proces hodwania, tylko jak juz ma sie wysuszony towar to wtedy dilerzy nie dodaja zadnych syfow ktore moga palaczom szkodzic a ktore w zalozeniu mialyby sprawiac zby ziolo mocnij kopalo.[/quote] JASNE... i zaloze sie, ze to ci diler powiedzial, no nie?
![]() |
#250 | |
Użytkownik Forum
|
![]() o kurwa ale sie znawcy znalezli. troche sie tym interesuje wiec wiem co mowie.
@up ale alkohol i fajki sa dla osob pelnoletnich legalne a dla dzieci nie sa dlatego tez pociagaja. w szwjcarii heroina jest przepisywana osobom ciezko uzaleznionym i jest to bardzo dobre wyjscie poniewaz te osoby maja wtedy dostep do czystej substancji i wiedza jaka dokladnie ilosc biora (co jest niemozliwe do sprawdzenia w towarze od dilera). jak nie wiesz co piszesz to nie pisz tylko sie najpierw dowiedz ![]() Cytuj:
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() No to sam chyba pisałeś o jarzeniówkach. Jest to bardzo opłacalne.
#252 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale cos takiego co ma mocniej kopac/uzalezniac i byc szkodliwe. a szklo z zarowek takie nie jest.
#253 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
A no, i jeszczen jedno: nie wiem w jaki sposob mozna wyleczyc czlowieka z uzaleznienia podajac mu jeden z najsilniejszych desperantow na swiecie (heroina) czyli srodkow dzialajacych negatywnie i depresyjnie na uklad nerwowy. I po drugie: u nas tez w szpitalach stosuje sie narkotyki;] Na zlagodzenie bolu. Tegoz nasz ZNAWCA nie wiedzial? Cytuj:
Juz pisze: dodaje sie inne narkotyki. Najczesciej te, ktore powoduja uzaleznienie fizyczne. Czy to jest nieoplacalne dla dilera? No jezeli dla ciebie nieoplacalne jest zdobywanie nowych klientow to zanim zaczniesz pie.przyc poczytaj o marketingu... ZNAWCO.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 17-08-2006 o 13:57. |
|||
![]() |
![]() |
#254 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a po drugie to sa 2 powody dla ktorych to pomaga(nie chodzi o wyjscie z uzaleznienia jedynie o mniejsza ilosc zgonow oraz nowych uzyykownikow): pierwszy-tak jak juz wczensiej pisalem narkoman wie ile dokladnie srodka wprowadza i nie wystepuja przypadkowe smiertelne przedawkowania, wiadomo jeszcze ze towar igly i strzykawki sa czyste, a to zmniejsza mozliwosc zachorowan na rozne choroby. drugi-rowniez to pisalem, teraz heroina nie jest juz takim zakazanym owocem po ktory siegalo wielu nastolatkow aby wyrazic przez to swoj bunt do swiata-teraz bardziej kojarzy sie ze szpitalem. Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#255 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Skad te dane, link plax. Jezeli skutecznosc jst takrewolucyjna napewno jest to gdzies w necie. Cytuj:
![]() |
#256 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() https://hyperreal.info/a_bsurd/narkotyk_na_recepte
tu masz to opisane, na gorze masz skad byly czerpane tamte informacje. Cytuj:
tak wogole to fajnie bo w koncu rozwinela sie jakas dyskusja na forum. Cytuj:
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 17-08-2006 o 14:46. |
||
![]() |
![]() |
#257 | ||||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Jak Matek pisał - Była a Jest to wielka różnica, kiedyś znane markowe firmu robiły dżinsy z konopi indyjskiej... -.-'' Opłacalnie można dodacać tytoń by zwiekszyć objętość lub inne zielska 9choć by paprotkę ![]() Cytuj:
uzależnia? nah... (chyba ![]() Jest szkodliwe?... nah! wciąganie szkła to samo zdrowie! Czysta witamina! Cytuj:
Nie ma? Ok, wpadasz do mnie na 5 dni, nawet jeśli miał bym sam kołować ci 5 działek czystej hery, ponoć uzależnia dopiero od 6-7 więc nic ci się nie powinno stać...) Co diler zyska dodając kopa? on ma dodać coś, co uzalerzni, np: nikotyna z tytoniu... albo większy wagę i objętość = zyski (np: tytoń ![]() Cytuj:
No fakt, zwykły hodowca nie skoczy na dworzyec by dokupić mocniejszy stuff oraz na pewno nie zna się na tym co robi...
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() A wiecie co mi sie przynajmniej wydaje?
Tibia,drag,marycha to to samo tylko, ze w innym stopniu szkodzi zdrowiu (brawo knajtowi z krzeslemXD), ale wazne jest ze wogole szkodzi. Piwo:Moj tata mowil mi kiedys, ze pomaga lecz nie w takim stopniu jak wudka. Wypala kamien znajdujacy sie przy watrobie umozliwiajac wyplynieciez watroby substancji rozdzielajacych tluszcze (nie wiem dokladnie). No coz, ale jak to w zwyklym zyciu bywa cos za cos wiec teoretycznie mowiac: 1-1/4=3/4 szkod (tak sadze) Tak wiec moja odpowiedz jest prosta, narkotyki szkodza. @od me Ja mam gre o chodowaniu marychy XD sciagnac ja mozecie z www.pobieralnia.pl |
![]() |
![]() |
#259 | |||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj: