Temat
:
Wojna i wydarzenia z serwera
Zobacz pojedynczy post
23-08-2006, 16:44
#
2393
mechatronik 2
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away
Stan: Na emeryturze
Imię:
------------------------
Profesja: Paladin
Gildia:
------------------------
Świat: Azura
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
@Cors
Ogolnie to ja jestem za DoF, ale powiedz mi macie 20-25 osob online mowisz ze Wanted niewychodzi z DP, ze ty sobie z pz expisz gdzie chcesz, a na minavanda lejesz....otoz powiem tobie tak i nie ze zlosliwosci czy pokazania ze jestem jak to ty nazywasz "madrala forumowym" ale z tego ze taka jest prawda otoz....niedalej jak wczoraj widzialem Last Variora jak sobie latal gdzie to dokladnie niepamietam ale latal,a jakos nikt z 25 osob sie niezjawil i niezrobil mu pz.... co z tego ze ty expisz gdzie chcesz ja nawet z 15 sorcem i 20 drutem latalem na PoH gdy Wanted expilo a uwiez mi podpadalem im wtedy..........a co do Minavanda moze to byc 5 lv moze 10 moze wybije sie na 20 lv hooj go wie, ale jezeli sie wybije i ludzie zaczna sciagac do Wanted to krotko mowiac po was moze byc...nie mowie nic po zlosliwosci ale prosze bardzo macie ludzi,macie sile, zacznijcie lac Wanted chocby to byly 50+ lv, bankowo to ich sprowokuje i wyleza z Dp, a wtedy jezeli macie dosc sily to wy przejmiecie inicjatywe.....
co do minavanda powiem wam tylko tyle ze kazda ewentualnosc trzeba brac pod uwage
Czekam na wasz ostatni marsz entow
16:46
.
mechatronik 2
Wyślij prywatną wiadomość do mechatronik 2
Znajdź posty użytkownika mechatronik 2