Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-08-2006, 12:02   #2381
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

sami zabraliby sie za robienie lvli to by wiecej dało niz bezustanne biadolenie i marudzenie

mina to tylko 1 człowiek
Cors Ent jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-08-2006, 12:08   #2382
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława

Stan: Zbanowany
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
Nosso Mc'Furry ma numer GG 8484666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 Pokaż post
Oprocz Ciebie i shatana nie widze aby sie kto kolwiek smial, ale ty dalej swoje.
I nie wiem dlaczego kazdego nazywasz dzieciakiem ? Moze masz jakis kompleks ? Po pierwsze kurwa skad mozesz wiedziec jak mnie hackneli, wiec nie gadaj glupot,ze w sposob dziecinny.
I to jest moja ostatnia odpowiedz na twoj post.
Gadałem z hakerem baranie, naucz się czytac bo już 3ci raz to samo powtarzam
stary 23-08-2006, 13:12   #2383
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post
sami zabraliby sie za robienie lvli to by wiecej dało niz bezustanne biadolenie i marudzenie

mina to tylko 1 człowiek
Ten jeden człowiek potrafi wiecej niz was kilku .
Była taka wojna - Minavand-Dof
Mina Style- UE,UE,UE and utani... I co było? WY padacie Mina biega i czeka az pz znika? ehem

Okreslenie ,, to tylko " jest w tym przypadku złe.

POzdro
Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline  
stary 23-08-2006, 13:52   #2384
PiXiEs
Użytkownik forum

PiXiEs's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Domyślny

Była onegdys pewna kraina Azura zwana. Panowal tam od dluzszego czasu pewien rozbojnik, Drazem Pizzaboyem zwanym. Tak sprawowal on wladze wraz ze swym kuzynem Urbem Szybkimlogoutem oraz paczka pernamentnie poszukiwanych. Lecz znalazla sie para kochankow znanych nie od dzisiaj- San'grija oraz Heg'emon, powiedzieli oni DOSC nie chcemy okrutnego Pizzamena stworzymy "Czwarta Azure"!!! Wolna od PA i gdzie nikomu nie bedzie wolno jesc pizzy. Poparli ich ludzie ktorzy ujzeli jakim jest dotychczasowy wladca. Byl tam Yavi zwany Pierdologadajacym, Corsarz Drzewiec, ktory przyjaciol zza morza uwielbia, Chrzanos oraz Dzwoneczek z Piekla rodem niezwyciezeni mordercy. I zaczela sie bitwa... Nieczego niespodziewajaca sie banda "poszukiwanych" zaczela na bitwach tracic aole oraz blessy... poploch okropny sie zdarzyl "jakto Drzewce?? te patalachy??" Co tu robic?? I wtedy pospieszyl z rada Draz Pizzaboy... bijcie niewinnych i sciagajcie z nich zbroje, bo po coz im?? nie walcza to nie potrzebuja... Wielki halas rozlegl sie na tablicach ogloszen, aby nie oddawac zbroi aby walczyc do konca... Jednak okazalo sie ze Nie tylko "poszukiwani" robia PA otoż pewien minister z "koalicji" zamieszany jest w afere w miescie Kazordoon. Tak to Kramzoh zwany Haskiem nie pozwala akademiji bic zbojow bo sam z nimi jest... Biedna oto nasza Azura gdzie PA bylo jest i bedzie... bo kochankowie nie widza co ministrowie robia na boku... CDN
PiXiEs jest offline  
stary 23-08-2006, 13:58   #2385
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grebol Pokaż post
Ten jeden człowiek potrafi wiecej niz was kilku .
Była taka wojna - Minavand-Dof
Mina Style- UE,UE,UE and utani... I co było? WY padacie Mina biega i czeka az pz znika? ehem

Okreslenie ,, to tylko " jest w tym przypadku złe.

POzdro
Gremb
Kogo on tam zabił? Tarizibo i jeszcze z dwoch 60-70 lvli. 'Regularnego' DoF praktycznie nawet nie ruszal. Mam szacunek do Miny za to co robił jeszcze w SF, ale tak jak pokazal Xajaki&co, nie jest on "Bogiem", na ktorego nieudolnie probowal sie kreowac.
Ogolnie sporo na temat obecnej sytuacji moze nam powiedziec forum tibia.com, powstanie 3 tematow o tym ze padl Zremb daje duzo do myslenia.

Pozdrowienia z deszczowego Kołobrzegu

edit:
@up
rotfl : DDD

Ostatnio edytowany przez Gimlos - 23-08-2006 o 13:59.
Gimlos jest offline  
stary 23-08-2006, 15:07   #2386
Clas Seren
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 06 2006

Stan: Niegrający
Imię: Clas Seren
Profesja: Druid
Poziom: 9
Poziom mag.: 16
Domyślny

@up
Cors tylko potrafi madrzyc sie na forum jaki on to nie jest dobry itd. Cors poczekaj jeszcze chwile a zobaczysz jak Mina bedzie cie pizgal po d****. Wtedy sie okaze czy to tylko jeden czlowiek ^^
Clas Seren jest offline  
stary 23-08-2006, 15:33   #2387
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW

Świat: Azura War
Poziom: 666
Domyślny

Fajne opowiadanie...
stary 23-08-2006, 15:38   #2388
mechatronik 2
Użytkownik Forum

mechatronik 2's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
Cool

No pewnien niejestem bo 100% pewnosci miec niemozna, ale jednak wydaje mi sie ze naprawde jezeli DoF da wolna reke Mina i jego gildii to moze sie wywiazac niezla akcja z tego...wiec Cors nieprzechwalajcie sie na forum ze 18:4 dla was tylko zrobcie jakas powazniejsza akcje macie high lv, macie dobra ekipe to co wam szkodzi mass log i ubic kilka osob, juz niemowie Drazza albo Urba, ale pokazac ze wy tu przejmujecie wladze bo te 18 fragow niebedzie nic znaczylo jezeli Minavand i jego gildia dobija kilkanascie lv i stana w szeregach razem z Wanted w tedy to bedziecie mieli 18:30 dla Wanted nim sie spostrzezecie......................to nie jest moja irionia ani wymysl to jest zeczywistosc
stary 23-08-2006, 16:00   #2389
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Domyślny

Wszystkie madrale forumowe
-- "zabijcie draza, zabijajcie wanted" -- jak mam zabic kogos kto nie wychodzi z pz? - albo wychodzi o godzinie kiedy all dof w pracy?

"ubijcie pare osob i pokazcie ze przejmujecie władze"
jak by ktos z wanted wyszedł to teraz przeciez co dzien mamy 20-25 osób online - z ta iloscia mozemy z marsz u isc a nie mass loga
ALE NIE MA PO KOGO ISC, wanted nic nie robi
raz w nocy ubili jamehe - który juz 24h po zgonie odrobił z nawiazka ten exp.

niech bija z partyzanta - nic sie nie stało ze jameh stracił 350k expa
jak raz wpadna nam to taki urb traci 1,5m expa - a odrobic nie da rady - to juz boli

jak narazie to ja sobie latam po calej tibia, expie gdzie chce, jak zrobie pz to nawet ukrywac sie nie musze

co z tego ze teraz 1 mina dojdzie do wanted - 5 lvli w ta czy w tamtą, skoro przez ostatnich pare dni opusciło tą gildie 20 osób !!!!!

@Shanoz naszej kasy sie nachłapałes, sprzedałes za rl i teraz nosa drzesz i wyzywasz nie wiadomo z jakiej paki i o co?
znajac zycie to jeszcze pewnie cie jutro w wanted zobacze
Cors Ent jest offline  
stary 23-08-2006, 16:15   #2390
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@cors napisales naszej
ahhahaha od ciebie kurwa cos dostac to tak jak od draza macie podobne charaktery dlatego sie tak nienawidzicie jak bym nie mial kumpli w dof to juz dawno bym to zrobil z takiego powodu NP jak TY.

shanozuj sabie dalej kurwa buraku
stary 23-08-2006, 16:25   #2391
Mrok
Użytkownik Forum

Mrok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Świat: azura
Mrok ma numer GG 2564706
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry Pokaż post
Gadałem z hakerem baranie, naucz się czytac bo już 3ci raz to samo powtarzam
Wow rewelacja gadałeś z Hakekerem . Frajde miałeś co?
stary 23-08-2006, 16:41   #2392
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@Shanoz naszej kasy sie nachłapałes, sprzedałes za rl i teraz nosa drzesz i wyzywasz nie wiadomo z jakiej paki i o co?
znajac zycie to jeszcze pewnie cie jutro w wanted zobacze

Sprzedawalem swoja kase co mialem z pekowania wanted jak wy nic nie robiliscie i nie pierdol bo jak zaczeliscie walczyc to nic nie sprzedalem a ze ty chomikujesz kase to nie znaczy ze ja tez musze

Ja Sathan i Radzikk sprzedalismy 1,5kk naszej kasy za rl od dofa moze bylo z 2% jak ci zal dupe sciska moge oddac te bohy mebiemu.

Najwiekszym zydem jestes ty zabilismy w 10 xafeara zajebales mmsa i sie podzielic nie chciales lol!!

Wszytko w cyzm pomogliscie to sie nalezalo wkoncu przed wojna na 10 fragow 5 bylo moich na samym wanted i na academi z 8.

@ostatni post do ciebie wiecej juz nie pisze bo koledzy z dof mnie prosza nie wyzywac czlonkow ich gildi
stary 23-08-2006, 16:44   #2393
mechatronik 2
Użytkownik Forum

mechatronik 2's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
Cool

@Cors

Ogolnie to ja jestem za DoF, ale powiedz mi macie 20-25 osob online mowisz ze Wanted niewychodzi z DP, ze ty sobie z pz expisz gdzie chcesz, a na minavanda lejesz....otoz powiem tobie tak i nie ze zlosliwosci czy pokazania ze jestem jak to ty nazywasz "madrala forumowym" ale z tego ze taka jest prawda otoz....niedalej jak wczoraj widzialem Last Variora jak sobie latal gdzie to dokladnie niepamietam ale latal,a jakos nikt z 25 osob sie niezjawil i niezrobil mu pz.... co z tego ze ty expisz gdzie chcesz ja nawet z 15 sorcem i 20 drutem latalem na PoH gdy Wanted expilo a uwiez mi podpadalem im wtedy..........a co do Minavanda moze to byc 5 lv moze 10 moze wybije sie na 20 lv hooj go wie, ale jezeli sie wybije i ludzie zaczna sciagac do Wanted to krotko mowiac po was moze byc...nie mowie nic po zlosliwosci ale prosze bardzo macie ludzi,macie sile, zacznijcie lac Wanted chocby to byly 50+ lv, bankowo to ich sprowokuje i wyleza z Dp, a wtedy jezeli macie dosc sily to wy przejmiecie inicjatywe..... co do minavanda powiem wam tylko tyle ze kazda ewentualnosc trzeba brac pod uwage

Czekam na wasz ostatni marsz entow

Ostatnio edytowany przez mechatronik 2 - 23-08-2006 o 16:46.
mechatronik 2 jest offline  
stary 23-08-2006, 17:02   #2394
mechatronik
Użytkownik forum

mechatronik's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Domyślny

@eldyn ,cors
Niebawem zaczniecie sie zabijac nawzajem jak w... wanted.
mechatronik jest offline  
stary 23-08-2006, 17:06   #2395
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Domyślny

nie ma nikogo z wanted poza pz do bicia !!
kiedy ten last miał pz locka?
ja tez nie nie jestem neo matrix zebym wiedział o wszystkim co sie dzieje i keidy na serwie.
po co mam robic UJ na 50lvlach?
wiecie jakie masowe paymenty teraz ida? goscie ktorych wogle nikt nie kojarzy pytaja ile maja placic bo pol roku temu byli w WA...

ludzie opuszczaja wanted - i niech tak zostanie
odejscie tych 20 osob naprawde osłabiło wanted duzo bardziej niz jest w stanie wzmocnic je minavand

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 23-08-2006 o 17:32.
Cors Ent jest offline  
stary 23-08-2006, 17:39   #2396
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

@PiXiEs
hehehe

@Shanoz / Sathan
Eeee... Poczekajcie chwile, nie bądźcie w gorącej wodzie kąpani.
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 23-08-2006, 17:46   #2397
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława

Stan: Zbanowany
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
Nosso Mc'Furry ma numer GG 8484666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mrok Pokaż post
Wow rewelacja gadałeś z Hakekerem . Frajde miałeś co?
Bronisz Pana piesku? Sam do mnie zagadal z dobra wiadomoscia ze jednego idiote mniej na azurze
Cytuj:
@Cors

Ogolnie to ja jestem za DoF, ale powiedz mi macie 20-25 osob online mowisz ze Wanted niewychodzi z DP, ze ty sobie z pz expisz gdzie chcesz, a na minavanda lejesz....otoz powiem tobie tak i nie ze zlosliwosci czy pokazania ze jestem jak to ty nazywasz "madrala forumowym" ale z tego ze taka jest prawda otoz....niedalej jak wczoraj widzialem Last Variora jak sobie latal gdzie to dokladnie niepamietam ale latal,a jakos nikt z 25 osob sie niezjawil i niezrobil mu pz.... co z tego ze ty expisz gdzie chcesz ja nawet z 15 sorcem i 20 drutem latalem na PoH gdy Wanted expilo a uwiez mi podpadalem im wtedy..........a co do Minavanda moze to byc 5 lv moze 10 moze wybije sie na 20 lv hooj go wie, ale jezeli sie wybije i ludzie zaczna sciagac do Wanted to krotko mowiac po was moze byc...nie mowie nic po zlosliwosci ale prosze bardzo macie ludzi,macie sile, zacznijcie lac Wanted chocby to byly 50+ lv, bankowo to ich sprowokuje i wyleza z Dp, a wtedy jezeli macie dosc sily to wy przejmiecie inicjatywe..... co do minavanda powiem wam tylko tyle ze kazda ewentualnosc trzeba brac pod uwage
Doczytaj post Corsa do konca, ludzie z DOF pracuja...

Ostatnio edytowany przez Nosso Mc'Furry - 23-08-2006 o 17:50.
Nosso Mc'Furry jest offline  
stary 23-08-2006, 20:29   #2398
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos Pokaż post
Kogo on tam zabił? Tarizibo i jeszcze z dwoch 60-70 lvli. 'Regularnego' DoF praktycznie nawet nie ruszal.

Pozdrowienia z deszczowego Kołobrzegu
I wlasnie pokazales jak szanujesz Tariziba i tych innych low lvli... A co tam jeden ded w ta czym tamta... Ludzie wchodzcie dalej do DoFu !! Jestescie dla nich tylko miesem armatnim... Zastanowcie sie za nim poproscie Hega o inva.
tajemniczy111 jest offline  
stary 23-08-2006, 20:36   #2399
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mechatronik 2 Pokaż post
@Cors

Czekam na wasz ostatni marsz entow

Ostani marsz prentów... ehem w pizde sie teraz obłapie ^^ ale nie rozkaz to rozkaz.
,, Rozkazy " dobrze ze DoFoludki maja takich liderów...

@Up
Co do Tariziba. Gimlos miał racje nie traktujac go jakos fraga bo tego nooba 12 pallkiem do red zjechałem po czym uciekł do pz locka.

POzdro
Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..

Ostatnio edytowany przez Grebol - 23-08-2006 o 21:08.
Grebol jest offline  
stary 23-08-2006, 21:59   #2400
Zielona Firanka
Użytkownik Forum

Zielona Firanka's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 Pokaż post
Jestescie dla nich tylko miesem armatnim...
No to tak samo jak Wanted traktowało swoich memberów.
Zielona Firanka jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania