Temat: Narkotyki
Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2006, 18:54   #317
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez junkie Pokaż post
Nie zabraniam ci krytykować, ale "Sram na to" to nie jestkrytyka tylko bezsensowne, tępe, bezmózgie obrażnie mnie.
Krytykowałbyś moje poglądy, jeżeli próbowałbyś udowodnić, że się mylę. Do tej pory nie próbowałeś tego robić, tylko powtarzałeś: "narkotyki są dla frajerów" albo "jesteś frajerem". Nie próbowałeś udowodnić, że się mylę bo nie potrafisz, nie jesteś kompetentyny w temacie. Możesz powiedzieć tylko: "Uważam, że narkotyki są dla frajerów", Bogiem nie jesteś i nie możesz nic wiedziec na pewno, a jeśli chodzi o narkotyki to nie wiesz praktycznie NIC.
Raczej nie czuję się obrażony, bo teraz wiem, że jesteś poprostu tępy i ograniczony i normalnej dyskusji niestety nie możesz ze mną podjąć.
Ok, Matek, zwracam honor, masz świętą rację
Cytuj:
Źle mnie chyba zrozumiałeś. Jakbym chciał to powiedziec to bym tak napisał. Chodziło mi o to, że są ludzi, którzy uzanją niektórze narkotyki za wyższą wartość i nie można nazywać ich dlatego frajerami. Można powiedzieć: "Moim zdaniem się mylisz" , "Sa dowody, że te narkotyki szkodzą, to nie może byc prawda", ale nie "jesteś frajerem!" To jest poprostu obrażanie.
Ale sorry, Matek ma rację, osoba dla której dragi, alkochol czy inne uzywki są "święte" do frajer i tyle... Bo ja można stawiać coś, co daje paro godzinną "radochę" nad życie i bardziej normalne przyjemności?!
Cytuj:
Otóż nie, krytyka to nie to samo, co ocenianie. Czy twoim zdaniem jak powiem "Jesteś poj***** skur****** i ch****" to tez jest poprostu ocena czy tam krytyka??? Każdy może tak mówić o ludziach, których poglądy mu się nie podobają? Krytykowac to znaczy udowodnić, że ktoś się myli.
Jest krytyka i Krytyka, to co Matek napisał, to jest krytyka, ale to nie zmienia faktu, że krytyka = ocena człowieka / jego poczynań itd...
Cytuj:
No słuchaj, przeczytaj mojego pierwszego posta uważnie. Napisałem tam które narkotyki uważam za dobre, dlaczego i jakie używanie sprawia, że mogą miec pozytywne skutki. Nóż to dobre narzędzie, ale nożem można też zabić.
Ale noż nie wpływa na twoją psychikę a dragi tak... -.-''
Cytuj:
Niestety ludzie, któchcą się dowiedziec czegos o narkotykach są w naszym kraju pozostawieni sami sobie. A dostęp do takich informacji jest bardzo utrudniony. Studiuje farmację, m.in. żeby mieć dostęp do konkretnych badań
j. Angielski + Google = chodząca encyklopedia... -.-''
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Squaess'me Pokaż post
Wieszok, sorry, ale Matek jest chyba nieco starszy od ciebie, wiec smieszne jest okreslanie go dwunastolatkiem. Dlaczego - zostawiam to Twojej interpretacji
btw. OWiON jest po to, zeby porozmawiac o wszystkim poza Tibia wlasnie.
OMG, pisałem chyba po cos gwiazdkę?!

Vanhelsen jest offline