Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-08-2006, 11:12   #301
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Ok, ale duży procent tych co teraz pali, potem zabiera się za mocniejsze i ląduje na bruku... i pojawiają sie takie sytuacje o jakich pisałem wcześniej... Nikt mnie bardziej aktualnie nie wku... niż bezdomny na dworcu zaczepiający ludzi po $ na vódę czy prochy...
wcale nie taki duzy procent laduje na dworcu, ale nie mowie ze sie to nie zdarza.

Cytuj:
''Tu chodzi o ogólnodostępne, a jak wiadomo właśnie alkochol i tytoń takimi są, gdyby mowa była w wykresie tylko o szkodliwości, na pewno wyglądał by on inaczej.
tu wcale nie chdozi o ogolnodostepne-jest to wykres szkodliwosci narkotykow(wszystich) czyli od niokotyny do heroiny.
Cytuj:
Wymień mi ile jest takich krajów, Holandia i?...
na pewno szwajcaria; w anglii i usa nie jest to dozwolone ale policja nie zwraca na to szczegolnej uwagi jak ktos sobie przypala albo ma przy sobie neiwielkie ilosci.

Cytuj:
Tacy to sie już najczęściej klejem wyręczają...
haha juz to widze jak osoby uzaleznione od mocnych opiatow wachaja kleje-nic by im to nie dalo(tzn nie zapomnieli by o glodzie opiatowym). poza tym kleje wachaja nie tylko osoby ktore nie maja kasy (chociaz czesto tak jest).

Ostatnio edytowany przez Karrith - 27-08-2006 o 11:15.
Karrith jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-08-2006, 15:29   #302
junkie
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Pokaż post
Sram na to
Sram na ciebie zakuta pało.
Mam nadzieje, że kiedyś dostaniesz kijem bejzbolowym od kogoś, kto nie akceptuje jakichś twoich poglądów.

stary 27-08-2006, 15:34   #303
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez junkie Pokaż post
Sram na ciebie zakuta pało.
Mam nadzieje, że kiedyś dostaniesz kijem bejzbolowym od kogoś, kto nie akceptuje jakichś twoich poglądów.
Ostro... pewnie dzisiaj na kleju jedziesz, co?

Dziwne... moge wyrazac swoje zdanie o ile akceptuje twoje poglady? A jak nie akceptuje to musze dostac bejzbolem? Idz dziecko lepiej do psychologa.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 27-08-2006, 15:54   #304
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

@up: Matek, sorry, ale to twoje zdanie to jest po prostu wyżywanie się jakiegoś 12'sto latka na forum...*

@upup: ciebie to też dotyczy...

TO JEST FORUM PUBLICZNE O TIBII!
Grze, w którą grają małolaty w wieku ~12-14 lat! Potem taki wyleci do matki z tekstem "Sram na to" gdy ta go poprosi o wynoszenie śmieci... -.-''

@mods: niby post Matka zareportowałem, ale jakoś albo Modkowie nie pracują w łykend, albo uważają, że ten post nie łamie regulaminu -.-''

------------
*-ok, wiem, nie masz 12'stu lat, to jest element zdania a nie stwierdzenie twego wieku... -.-''

Vanhelsen jest offline  
stary 27-08-2006, 16:47   #305
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@up: Matek, sorry, ale to twoje zdanie to jest po prostu wyżywanie się jakiegoś 12'sto latka na forum...*
Nah, to bylo dobitne i nad wyraz bezposrednie wyrazenie mojego zdania. Widze, ze niezrozumiale. Tlumaczenie: "jezeli uwazasz, ze narkotyki sa dobre - dla mnie jestes debilem". Czy teraz ladnie to wyglada? Moze zglos tego posta, bo wlasnie obrazilem jakiegos usera I to pewnie nie jednego...

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 27-08-2006, 17:07   #306
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Domyślny

Ale jest chyba różnica między odpowiedzią "Sram na to" a tym co napisałes... Jaka? v2 jest mniej chamskie, i o to mi właśnie chodzi(ło)

Vanhelsen jest offline  
stary 27-08-2006, 17:10   #307
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ale jest chyba różnica między odpowiedzią "Sram na to" a tym co napisałes... Jaka? v2 jest mniej chamskie, i o to mi właśnie chodzi(ło)
I takie mialo byc. Bo jezeli ktos jest na tyle bezczelny, ze pisze "jak ktoś jeszcze raz mi powie, że narkotyki są dla frajerów to niech wie, że obraża moje uczucia religijne!!!" to ja mam taka osobe szanowac? Alez on JEST FRAJEREM! A wobec frajerow jestem chamski, bezczelny i agresywny.

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 27-08-2006, 17:23   #308
Squaess'me
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 02 2006

Domyślny

Wieszok, sorry, ale Matek jest chyba nieco starszy od ciebie, wiec smieszne jest okreslanie go dwunastolatkiem. Dlaczego - zostawiam to Twojej interpretacji
btw. OWiON jest po to, zeby porozmawiac o wszystkim poza Tibia wlasnie.

junkie:
"moge wyrazac swoje zdanie o ile akceptuje twoje poglady? A jak nie akceptuje to musze dostac bejzbolem? Idz dziecko lepiej do psychologa."
nie mam nic do dodania
Squaess'me jest offline  
stary 27-08-2006, 17:51   #309
Aredox Dian
Użytkownik Forum

Aredox Dian's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: cz-wa

Profesja: Knight
Skille: -/-
Poziom mag.: 5
Aredox Dian ma numer GG 7437749
Domyślny

Ja mam kolege co całej klasie sie chwalił ze bral narkotyki , jak się spytaliśmy jakie to powiedział że wciągał marichlane przez "rurke".
stary 27-08-2006, 17:52   #310
junkie
Guest

Domyślny

Cytuj:
Ostro... pewnie dzisiaj na kleju jedziesz, co?

Dziwne... moge wyrazac swoje zdanie o ile akceptuje twoje poglady? A jak nie akceptuje to musze dostac bejzbolem? Idz dziecko lepiej do psychologa.
To o kleju zignoruje bo nie wiesz co mówisz.
Nie jestem dzieckiem, jestem dorosły(formalnie)
Oczywiście, że możesz wyrażać swoje zdanie, nawet jeśli nie akceptujesz moich poglądów, jednak jeżeli mówisz, że srasz na moje uczucia religijne to POWAŻNIE MNIE OBRAŻASZ. Jak możesz tego nie rozumieć??????
Nie wymagam od ciebie akceptowania moich poglądów, wiem że masz inne, ale chcę, żebyś tolerował i szanował mnie i moje poglądy, skoro nie wyżądzam ci żadnej krzywdy. To jest moim zdaniem podstawowa zasada kontaktów międzyludzkich.
Uważasz, że ludzi, których poglądy różnia się od twoich możesz bezkarnie obrażać?!

I co ci się nie podoba w ostatnim zdaniu mojego pierwszego posta???
To jest twoim zdaniem chamskie i agresywne???
Idź dziecko do psychologa....

Ostatnio edytowany przez junkie - 27-08-2006 o 17:54.

stary 27-08-2006, 18:01   #311
kaczi
Użytkownik Forum

kaczi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Daleko Ci do mnie. Sklep: Skate Shop.

Stan: Niegrający
Wyślij wiadomość przez ICQ do kaczi kaczi ma numer GG 4029572
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aredox Dian Pokaż post
Ja mam kolege co całej klasie sie chwalił ze bral narkotyki , jak się spytaliśmy jakie to powiedział że wciągał marichlane przez "rurke".
Nie wiem czym tu się chwalić...

Prawda, wiem co się nabija do lufki, ale niczym się nie chwale.. Porażka. Powiedz mu, że wykapujesz go na policję i że dostanie 3 lata

Jestem jaki jestem to fakt
Lubie kiedy buja sie mój świat
Poruszam sie raz w przód raz w tył
Ja piłem, pije i będę pił
Historii mojej nie pozna nikt
Znów świat się buja a ja z nim
To nie jest wyścig , to nie próba sił
Ja piłem, pije i będę pił.

kaczi jest offline  
stary 27-08-2006, 18:05   #312
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Uważasz, że ludzi, których poglądy różnia się od twoich możesz bezkarnie obrażać?!
Jak najbardziej. Zwlaszcza jak ten drugi "ludz" zabrania mi krytykowac.

I przygotuj sie na szko, bo zamierzam POWAZNIE zranic twoje uczuia religijne.

NARKOTYKI NAPRAWDĘ SĄ DLA FRAJERÓW!!!!

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 27-08-2006, 18:14   #313
junkie
Guest

Domyślny

Cytuj:
Jak najbardziej. Zwlaszcza jak ten drugi "ludz" zabrania mi krytykowac.

I przygotuj sie na szko, bo zamierzam POWAZNIE zranic twoje uczuia religijne.

NARKOTYKI NAPRAWDĘ SĄ DLA FRAJERÓW!!!!
Nie zabraniam ci krytykować, ale "Sram na to" to nie jestkrytyka tylko bezsensowne, tępe, bezmózgie obrażnie mnie.
Krytykowałbyś moje poglądy, jeżeli próbowałbyś udowodnić, że się mylę. Do tej pory nie próbowałeś tego robić, tylko powtarzałeś: "narkotyki są dla frajerów" albo "jesteś frajerem". Nie próbowałeś udowodnić, że się mylę bo nie potrafisz, nie jesteś kompetentyny w temacie. Możesz powiedzieć tylko: "Uważam, że narkotyki są dla frajerów", Bogiem nie jesteś i nie możesz nic wiedziec na pewno, a jeśli chodzi o narkotyki to nie wiesz praktycznie NIC.
Raczej nie czuję się obrażony, bo teraz wiem, że jesteś poprostu tępy i ograniczony i normalnej dyskusji niestety nie możesz ze mną podjąć.

stary 27-08-2006, 18:22   #314
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie zabraniam ci krytykować, ale "Sram na to" to nie jestkrytyka tylko bezsensowne, tępe, bezmózgie obrażnie mnie.
Sory, ale jak ktos mi pisze "jak ktos powie, ze narkotyki sa zle to obraza moje uczucia religijne" - dla mnie jest to powiedzenei "zamknij sie, bo i tak nie bede cie sluchal".

Cytuj:
Krytykowałbyś moje poglądy, jeżeli próbowałbyś udowodnić, że się mylę.
Nie - wtedy probowalbym cie przekonac do swojego zdania. Bo wmowienia komus, ze on sie myli a to ja mam racje to nie krytyka. Krytyka to ocenianie - a chyba nie zaprzeczysz, ze nazwanie kogos frajerem jest jak najbardziej ocena. Wiec skrytykowalem cie... i robie to caly czas. A z ludzmi, ktorzy zycza mi spotkania z bejbolem bo mam inne zdanie... no coz, nie lubie z takimi dyskutowac.

Cytuj:
Do tej pory nie próbowałeś tego robić, tylko powtarzałeś: "narkotyki są dla frajerów" albo "jesteś frajerem". Nie próbowałeś udowodnić, że się mylę bo nie potrafisz, nie jesteś kompetentyny w temacie. Możesz powiedzieć tylko: "Uważam, że narkotyki są dla frajerów", Bogiem nie jesteś i nie możesz nic wiedziec na pewno, a jeśli chodzi o narkotyki to nie wiesz praktycznie NIC.
Raczej nie czuję się obrażony, bo teraz wiem, że jesteś poprostu tępy i ograniczony i normalnej dyskusji niestety nie możesz ze mną podjąć.
O przepraszam mistrzu. Rzeczywiscie - to ty jestes bardziej kompetenty. No bo przeciez to ty uwazasz, ze narkotyki sa dobre, nie ja. O czym ja mam z toba dyskutowac? o tym, ze amfetamina powoduje stany depresyjne, ktore prowadza do myslenia o samobojstwie? o tym, ze trawka dziala na jednego pobudzajaca a na drugiego usypiajaco? O tym, ze najarani smarkacze powoduja wypadki samochodowe, bo ciezarowka nadjezdzaaca z przeciwka wyglada jak rozowy slonik?

Jestes kompetenty? OK - chce zobaczyc twoj certyfikat kompetencji. No bo chyba ty, taki wielki mistrz - zdales jakis egzamin, co? Moze byc jakis certyfikat z MZ stwierdzajacy, ze uczestniczyles w kursie na temat (nie)szkodliwosci narkotykow, ktory trwal co najmniej 250h.

Ja jestem tempy i ograniczony. Ale przynajmniej nie naleze do grona debili twierdzacych, ze mowienie zle o narkotykach obraza ich uczucia religijne.

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 27-08-2006 o 18:25.
Matek jest offline  
stary 27-08-2006, 18:22   #315
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2005

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Bo narkotyki w 99,9% przypadkow SA dla frajerow.
Slay jest offline  
stary 27-08-2006, 18:40   #316
junkie
Guest

Domyślny

Cytuj:
Sory, ale jak ktos mi pisze "jak ktos powie, ze narkotyki sa zle to obraza moje uczucia religijne" - dla mnie jest to powiedzenei "zamknij sie, bo i tak nie bede cie sluchal".
Źle mnie chyba zrozumiałeś. Jakbym chciał to powiedziec to bym tak napisał. Chodziło mi o to, że są ludzi, którzy uzanją niektórze narkotyki za wyższą wartość i nie można nazywać ich dlatego frajerami. Można powiedzieć: "Moim zdaniem się mylisz" , "Sa dowody, że te narkotyki szkodzą, to nie może byc prawda", ale nie "jesteś frajerem!" To jest poprostu obrażanie.
Cytuj:
Nie - wtedy probowalbym cie przekonac do swojego zdania. Bo wmowienia komus, ze on sie myli a to ja mam racje to nie krytyka. Krytyka to ocenianie - a chyba nie zaprzeczysz, ze nazwanie kogos frajerem jest jak najbardziej ocena. Wiec skrytykowalem cie... i robie to caly czas.
Otóż nie, krytyka to nie to samo, co ocenianie. Czy twoim zdaniem jak powiem "Jesteś poj***** skur****** i ch****" to tez jest poprostu ocena czy tam krytyka??? Każdy może tak mówić o ludziach, których poglądy mu się nie podobają? Krytykowac to znaczy udowodnić, że ktoś się myli.
Cytuj:
O przepraszam mistrzu. Rzeczywiscie - to ty jestes bardziej kompetenty. No bo przeciez to ty uwazasz, ze narkotyki sa dobre, nie ja. O czym ja mam z toba dyskutowac? o tym, ze amfetamina powoduje stany depresyjne, ktore prowadza do myslenia o samobojstwie? o tym, ze trawka dziala na jednego pobudzajaca a na drugiego usypiajaco? O tym, ze najarani smarkacze powoduja wypadki samochodowe, bo ciezarowka nadjezdzaaca z przeciwka wyglada jak rozowy slonik?
No słuchaj, przeczytaj mojego pierwszego posta uważnie. Napisałem tam które narkotyki uważam za dobre, dlaczego i jakie używanie sprawia, że mogą miec pozytywne skutki. Nóż to dobre narzędzie, ale nożem można też zabić.
Cytuj:
Jestes kompetenty? OK - chce zobaczyc twoj certyfikat kompetencji. No bo chyba ty, taki wielki mistrz - zdales jakis egzamin, co? Moze byc jakis certyfikat z MZ stwierdzajacy, ze uczestniczyles w kursie na temat (nie)szkodliwosci narkotykow, ktory trwal co najmniej 250h.
Niestety ludzie, któchcą się dowiedziec czegos o narkotykach są w naszym kraju pozostawieni sami sobie. A dostęp do takich informacji jest bardzo utrudniony. Studiuje farmację, m.in. żeby mieć dostęp do konkretnych badań
Cytuj:
Ja jestem tempy i ograniczony. Ale przynajmniej nie naleze do grona debili twierdzacych, ze mowienie zle o narkotykach obraza ich uczucia religijne.
Zdanie : "Mówienie źle o narktykach obraża moje uczucia religijne" jest dużym skrótem myślowym i nalezy je rozumiec w kontekście pierwszego posta.
Debilizm to choroba. nie jestem debilem więc mnie tak nie nazywaj.

stary 27-08-2006, 18:54   #317
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Krytykowałbyś moje poglądy, jeżeli próbowałbyś udowodnić, że się mylę. Do tej pory nie próbowałeś tego robić, tylko powtarzałeś: "narkotyki są dla frajerów" albo "jesteś frajerem". Nie próbowałeś udowodnić, że się mylę bo nie potrafisz, nie jesteś kompetentyny w temacie. Możesz powiedzieć tylko: "Uważam, że narkotyki są dla frajerów", Bogiem nie jesteś i nie możesz nic wiedziec na pewno, a jeśli chodzi o narkotyki to nie wiesz praktycznie NIC.
Ok, Matek, zwracam honor, masz świętą rację
Cytuj:
Źle mnie chyba zrozumiałeś. Jakbym chciał to powiedziec to bym tak napisał. Chodziło mi o to, że są ludzi, którzy uzanją niektórze narkotyki za wyższą wartość i nie można nazywać ich dlatego frajerami. Można powiedzieć: "Moim zdaniem się mylisz" , "Sa dowody, że te narkotyki szkodzą, to nie może byc prawda", ale nie "jesteś frajerem!" To jest poprostu obrażanie.
Ale sorry, Matek ma rację, osoba dla której dragi, alkochol czy inne uzywki są "święte" do frajer i tyle... Bo ja można stawiać coś, co daje paro godzinną "radochę" nad życie i bardziej normalne przyjemności?!
Cytuj:
Otóż nie, krytyka to nie to samo, co ocenianie. Czy twoim zdaniem jak powiem "Jesteś poj***** skur****** i ch****" to tez jest poprostu ocena czy tam krytyka??? Każdy może tak mówić o ludziach, których poglądy mu się nie podobają? Krytykowac to znaczy udowodnić, że ktoś się myli.
Jest krytyka i Krytyka, to co Matek napisał, to jest krytyka, ale to nie zmienia faktu, że krytyka = ocena człowieka / jego poczynań itd...
Cytuj:
No słuchaj, przeczytaj mojego pierwszego posta uważnie. Napisałem tam które narkotyki uważam za dobre, dlaczego i jakie używanie sprawia, że mogą miec pozytywne skutki. Nóż to dobre narzędzie, ale nożem można też zabić.
Ale noż nie wpływa na twoją psychikę a dragi tak... -.-''
Cytuj:
Niestety ludzie, któchcą się dowiedziec czegos o narkotykach są w naszym kraju pozostawieni sami sobie. A dostęp do takich informacji jest bardzo utrudniony. Studiuje farmację, m.in. żeby mieć dostęp do konkretnych badań
j. Angielski + Google = chodząca encyklopedia... -.-''
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Squaess'me Pokaż post
Wieszok, sorry, ale Matek jest chyba nieco starszy od ciebie, wiec smieszne jest okreslanie go dwunastolatkiem. Dlaczego - zostawiam to Twojej interpretacji
btw. OWiON jest po to, zeby porozmawiac o wszystkim poza Tibia wlasnie.
OMG, pisałem chyba po cos gwiazdkę?!

Vanhelsen jest offline  
stary 27-08-2006, 19:07   #318
junkie
Guest

Domyślny

Cytuj:
Ale sorry, Matek ma rację, osoba dla której dragi, alkochol czy inne uzywki są "święte" do frajer i tyle... Bo ja można stawiać coś, co daje paro godzinną "radochę" nad życie i bardziej normalne przyjemności?!
No własnie chodzi o to, że grzyby, czy ayahuasca to jest cos więcej niż parogodzinna przyjemność.
Cytuj:
j. Angielski + Google = chodząca encyklopedia... -.-''
Tak, głównie to co mozna znaleźć w necie na polsko i anglojęzycznych stronach. No bo gdzie indziej...
Nie jestem chodzącą encyklopedią i nie mówię, że jestem jakims ekspertem od narkotyków. Wiem o tym wystarczająco dużo, żeby moć bezpiecznie niektórych substancji uzywać.
Mówie tylko, że niektóre rośliny naprawde szanuje za ich włściwości i to co dla mnie zrobiły... nie wiem dlaczego ludzie tak agresywnie na to reagują.

stary 27-08-2006, 19:24   #319
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Można powiedzieć: "Moim zdaniem się mylisz" , "Sa dowody, że te narkotyki szkodzą, to nie może byc prawda", ale nie "jesteś frajerem!" To jest poprostu obrażanie.
Ale mnie nie obchodzi czy sie mylisz czy nie. Jak sie lepiej poczujesz to ok: MASZ RACJE. Ale to i tak nie zmienia mojej opini na temat twoich pogladow.

Cytuj:
Krytyka

Cytuj:
Zdanie : "Mówienie źle o narktykach obraża moje uczucia religijne" jest dużym skrótem myślowym i nalezy je rozumiec w kontekście pierwszego posta.
Debilizm to choroba. nie jestem debilem więc mnie tak nie nazywaj.
No to nauczyles sie czegos waznego: na forum, zwlascza na takim gdzie ja jestem, nie uzywaj skrotow myslowych.

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 27-08-2006, 22:08   #320
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Matek ja uwazam ,że jestes idiotą ,bo nawet nie czytasz tego czym sie bronisz.

Def.Krytyki w/g Matka
1. «analiza i ocena wartości czegoś z określonego punktu widzenia, ocena ujemna; krytykowanie, ganienie»
Krytyka obiektywna, subiektywna, twórcza.
Ostra, śmiała krytyka.
Wystąpić z krytyką.
Poddać coś krytyce.
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. (Krasicki)
◊ Coś stoi, jest poniżej wszelkiej krytyki «coś nie ma żadnej wartości, coś zasługuje na bezwzględną ocenę negatywną»
◊ Coś nie wytrzymuje krytyki «coś nie odpowiada wymaganiom pod jakimś względem»
2. «artykuł krytyka, recenzja»
Krytyki były entuzjastyczne.
3. tylko w lp «dział piśmiennictwa obejmujący oceny utworów literackich, muzycznych, dzieł sztuki, filmów, sztuk teatralnych itp.»
Krytyka teatralna, literacka, filmowa.
4. tylko w lp, pot. «ogół krytyków, autorów krytyk, recenzji»
Krytyka przyjęła film z uznaniem.

CZEGOŚ - ten tekst sie tyczy filmów, książek, spektakli itd a nie ludzi , gdyby dotyczył ludzi to dodano by "lub kogoś"

@Wieszok akurat ta definicja nie dotyczy ludzi

Ostatnio edytowany przez Exodus - 28-08-2006 o 00:22.
Exodus jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania