27-08-2006, 23:58
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ununul
ZNalazłem wczoraj w tibii kolege. Od razu chwali się że jakis 144 lvl ma. Zagadal do nmbnie 6 lvl-em
kiedy juz sie polubilismy. Dałem mu passsy do mojej drugiej postaci , żeby mi poskillowal
a skille mialem marne.
\Ale on. Mi go zrookowal
Ponadto straszyl mnie,l że jeśli nie dam mu passów do swojego ununula to mi bana na IP załatwi.
Jednak internet to niebezpieczna zabawka i mimo wszystko przypominam jeżeli nawet zdarzają się takie rzeczy jak ślub zawarty skutkuem znajomości w tibii, zachowajcie szczególną ostrożność. Nie odpowiadajcie na takie zagrywki jak "chcesz zostać moim przyjacielem", albo "daj passy kupię ci pacca"!!! Dawajcie swoje passy tylko zaufanym kolegom z reala, albo wogóle ich nie dawajcie. I najważniejsze nie bierzcie nigdy tibii za rzeczywistość realną która - mimo wszystko - jest bardzo odalona od świata fantasy w jakiej kolwiek grze.
Młodej parze powodzenia, dużo szczęścia, mało zmartwień, spokojuna całe życie, które na początku powolnie a później szybciej przewijać się będzie po między wami , z wami jak i w was życzy Ununul
|
Hoho, dzieki za porady, rofl.
|
|
|